Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 03, 18:11)
Ačiū už atsakymą 4u.gif Tai gal tokius mažesnius pagaląsti folia ar viskas niekuo nebegalima?

Esu skaičius, kad aliuminio folija galima galąst. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2010 09 03, 11:34)
Esu skaičius, kad aliuminio folija galima galąst.  4u.gif

drinks_cheers.gif tie smulkesni skylamusiai puikiai su aluminio folija wink.gif
Atsakyti
Nezinau, ar bus naudinga, bet pasidalinsiu info smile.gif
Uztikau labai didele audiniu parduotuve vilniuje - salia Kalvariju turgaus. Daugybe visokiu medziageliu, pardavineja ir mazais gabaliukais. Taip pat ten daug visokiausiu nerinuku, saguciu ir juosteliu. Man patiko, grizau su maisu atraizeliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 04, 17:57)
Nezinau, ar bus naudinga, bet pasidalinsiu info smile.gif
Uztikau labai didele audiniu parduotuve vilniuje - salia Kalvariju turgaus. Daugybe visokiu medziageliu, pardavineja ir mazais gabaliukais. Taip pat ten daug visokiausiu nerinuku, saguciu ir juosteliu. Man patiko, grizau su maisu atraizeliu  doh.gif

gariūnuose irgi yra audiniuose ir pagrindiniam turguj visko ir pigiau, juostelių - gėlyčių, meškiukų, drugelių, atskirų gėlyčių, kaspinėlių, visokių nėrinukų, karoliukų ir t.t.
Atsakyti
Gal kam bus idomu? Ziureti 406posta:
http://www.supermama...;#entry40496197
Atsakyti
Mergaites, gal kas nepatinges paaiskinti kuo skiriasi Distress, Glitz ir Glitter Glue Stickles''ai??? Ant paveiksliuku man jie visi vienodai blizga. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 09 23, 12:20)
Mergaites, gal kas nepatinges paaiskinti kuo skiriasi Distress, Glitz ir Glitter Glue Stickles''ai??? Ant paveiksliuku man jie visi vienodai blizga.  Aciu.

Ar skubiai reikia atsakymo?
Savaites pabaigoje, o gal kitos savaites pradzioje tureciau gauti kelias rusis tu stickles, ir galesiu papasakoti.
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 23, 12:33)
Ar skubiai reikia atsakymo?
Savaites pabaigoje, o gal kitos savaites pradzioje tureciau gauti kelias rusis tu stickles, ir galesiu papasakoti.

Oi, buciau labai dekinga, ne neskubiai, turiu 9 vnt, bet visi Glitter Glue mastau.gif blizguciai ir tiek...
Atsakyti
***Dėmesio Dėmesio receptinių skrebukės!!!
Pranešimas kad Melissa Frances išleido naują virtuvės 'vintage' leidiny: Kitschy Kitchen:
čia jų yra wink.gif
Kadangi jau ne pirmą receptinę čia užmačiau, galbūt kuriai iš jūsų pravers 4u.gif

lipdukai/kortelės
user posted image
ir mini albumam lapai:
user posted image

Atsakyti
Kad cia jau beveik nieko daryti nebereikia, tik susegti lotuliukas.gif
Atsakyti
faini popieriukai. vieninteli trukuma matau, kad uzrasai angliski doh.gif ir vel eilini karta tenka pavarvint seile, ir imtis didelio ranku darbo viskam sulietuvinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 09 24, 08:33)
faini popieriukai. vieninteli trukuma matau, kad uzrasai angliski  doh.gif ir vel eilini karta tenka pavarvint seile, ir imtis didelio ranku darbo viskam sulietuvinti. smile.gif

Koks cia didelis darbas, pamaketuoji ir uzklijuoji naujus pavadinimus ir viskas - receptine gatava cool.gif
Atsakyti