Toks idomus, bet man per margas, na ne mano stiliaus, nezinociau kur toki panaudoti
patinka patinka, labai grazus nooorimmm
Papildyta:
siek tiek ne i tema pasisakysiu
kadangi yra tema "Skrebinimas", manyciau, kad protinga ir logiska butu sita tema pavadinti "Skrebinimo priemones"
Papildyta:
siek tiek ne i tema pasisakysiu
kadangi yra tema "Skrebinimas", manyciau, kad protinga ir logiska butu sita tema pavadinti "Skrebinimo priemones"
QUOTE(Glidė @ 2010 09 02, 09:37)
Toks idomus, bet man per margas, na ne mano stiliaus, nezinociau kur toki panaudoti
nelengva tokį popierių naudoti. Nebent su j/b nuotraukom arba karpyti ir mažom dozėm panaudoti. Bet man patinka toki laisvi padažymai...gal lapą, du nusipirksiu išmėginti
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 09 02, 14:47)
kai prikalbesim sita, nauja pavadinsim kaip priklauso
man faini popieriukai, kaip zinia as kartais tokius naudoju visokiu margus ir ne gabaliukais o cielus , kuomet integruoju nuotraukas
man labai grazus popieriukai
prasysiu pagalbos skrebukes Irmos...
http://www.joann.com...equestid=168086
ar sitame sale yra naudingu dalykeliu, atitinkanciu kaina, ka tikrai butu verta uzsisakyti?
atsiprasau uz laiko gaisinima ..
ar sitame sale yra naudingu dalykeliu, atitinkanciu kaina, ka tikrai butu verta uzsisakyti?
Noriu sužinoti nuomones apie šitą aparačiuką "Spellbinders Wizard"
Norėčiau jį panaudot vietoje spausdinimo preso (su mažais linoraižiniais, galbūt ateity su spec. savos gamybos tekstūrom reljefui ir panašiai)
Visiškai mėgėjiško lygio naudojimui, ta prasme ne "fabriko" tempais
Pagal mano apžiūras iš nuotraukų/aprašymų/ demonstracinių filmukų šis atrodo paprastos ir tvirtos konstrukcijos.
Gal kas gali pasidalint praktiniais pastebėjimais.
("tikro" preso neįperku, o nagingų vyrų, kad sukonstruotų, šalia neturiu)
Norėčiau jį panaudot vietoje spausdinimo preso (su mažais linoraižiniais, galbūt ateity su spec. savos gamybos tekstūrom reljefui ir panašiai)
Visiškai mėgėjiško lygio naudojimui, ta prasme ne "fabriko" tempais
Pagal mano apžiūras iš nuotraukų/aprašymų/ demonstracinių filmukų šis atrodo paprastos ir tvirtos konstrukcijos.
("tikro" preso neįperku, o nagingų vyrų, kad sukonstruotų, šalia neturiu)
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 09 02, 12:01)
prasysiu pagalbos skrebukes Irmos...
yra tikrai Joann parduotuves (realios ir e-parduotuves), turi nemaza skrebo skyriu. Tie Die Cuts with a View popieriu rinkiniai neblogi. Neperseniausiai issirinkau si Linen Closet rinkini kurio zalsva popieriu panaudojau paskutiniam skrebuky.
Aplamai nz kodel Joann raso kad 'sale kaina' popieriu yra $9.99 kadangi tokia kaina visada tu rinkiniu, net naujai isleistu. Joann yra geriausios kainos pirkti DCWV rinkinius
Visko ten yra: ir firminiu, naujai isleistu SB priemoniu ir Joann savo brendo..., priklauso ko tau reikia
Bet Joann parduotuves JAV kaip McDonalds: kiekvienam rajone ir beveik ant kiekvieno kampo pasitiket tikrai galima.
realiai neesu naudojus Spellbinders, tiktai pacias kirtimo ploksteles kurias naudoju savam Quickutz...tad neturiu praktisku patarimu, bet girdziu neblogus atsiliepimus.
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2009 08 06, 07:50)
irmulia anksčiau buvau rašius kad aliumininė folija naudojama pagaląsti skylamūšius bet pasidairiau 'inetinėse platybėse ir sužinojau kad per silpna folija...tad naudok pepsi ar pan. skarbonkes....
pažiūrėk video čia
pažiūrėk video čia
Sveiki noriu paklausti ar bandėte kas taip pagaląsti skylamušius? Turiu keletą, kurie jau nedailiai iškerta, vienas tai beveik naujas Norėčiau pagaląsti, bet bijau, kad dar labiau nesugadinčiau Ar pasiteisino kam toks būdas?
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 03, 07:37)
Sveiki noriu paklausti ar bandėte kas taip pagaląsti skylamušius? Turiu keletą, kurie jau nedailiai iškerta, vienas tai beveik naujas Norėčiau pagaląsti, bet bijau, kad dar labiau nesugadinčiau Ar pasiteisino kam toks būdas?
pasiteisina tvirtesniem, stambesniem skylamusiam tokiem kaip Big Bite arba tokiem Marvy Uchida:
Nemėginčiau ant tokių mini skylamūšių kaip tokių
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 03, 16:09)
pasiteisina tvirtesniem, stambesniem skylamusiam tokiem kaip Big Bite arba tokiem Marvy Uchida:
Nemėginčiau ant tokių mini skylamūšių
Nemėginčiau ant tokių mini skylamūšių
Ačiū už atsakymą Tai gal tokius mažesnius pagaląsti folia ar viskas niekuo nebegalima?
QUOTE(*MAGIC* @ 2010 09 02, 19:23)
Noriu sužinoti nuomones apie šitą aparačiuką "Spellbinders Wizard"
aš turiu tokį kai kitokių nebandžius, tai man šitas labai sunkus ir tvirtas