Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

Toks idomus, bet man per margas, na ne mano stiliaus, nezinociau kur toki panaudoti ax.gif
Atsakyti
patinka patinka, labai grazus smile.gif nooorimmm smile.gif
Papildyta:
siek tiek ne i tema pasisakysiu ax.gif

kadangi yra tema "Skrebinimas", manyciau, kad protinga ir logiska butu sita tema pavadinti "Skrebinimo priemones" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 09 02, 09:37)
Toks idomus, bet man per margas, na ne mano stiliaus, nezinociau kur toki panaudoti ax.gif

drinks_cheers.gif nelengva tokį popierių naudoti. Nebent su j/b nuotraukom arba karpyti ir mažom dozėm panaudoti. Bet man patinka toki laisvi padažymai...gal lapą, du nusipirksiu išmėginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 09 02, 14:47)

kadangi yra tema "Skrebinimas", manyciau, kad protinga ir logiska butu sita tema pavadinti "Skrebinimo priemones"  ax.gif

kai prikalbesim sita, nauja pavadinsim kaip priklauso mirksiukas.gif

man faini popieriukai, kaip zinia as kartais tokius naudoju visokiu margus ir ne gabaliukais o cielus , kuomet integruoju nuotraukas lotuliukas.gif
Atsakyti
man labai grazus popieriukai smile.gif
Atsakyti
prasysiu pagalbos skrebukes Irmos...

http://www.joann.com...equestid=168086

ar sitame sale yra naudingu dalykeliu, atitinkanciu kaina, ka tikrai butu verta uzsisakyti?
atsiprasau uz laiko gaisinima ..
Atsakyti
Noriu sužinoti nuomones apie šitą aparačiuką "Spellbinders Wizard"
user posted image

Norėčiau jį panaudot vietoje spausdinimo preso (su mažais linoraižiniais, galbūt ateity su spec. savos gamybos tekstūrom reljefui ir panašiai)
Visiškai mėgėjiško lygio naudojimui, ta prasme ne "fabriko" tempais smile.gif
Pagal mano apžiūras iš nuotraukų/aprašymų/ demonstracinių filmukų šis atrodo paprastos ir tvirtos konstrukcijos.
Gal kas gali pasidalint praktiniais pastebėjimais.

("tikro" preso neįperku, o nagingų vyrų, kad sukonstruotų, šalia neturiu)
Atsakyti
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 09 02, 12:01)
prasysiu pagalbos skrebukes Irmos...

http://www.joann.com...equestid=168086

ar sitame sale yra naudingu dalykeliu, atitinkanciu kaina, ka tikrai butu verta uzsisakyti?
atsiprasau uz laiko gaisinima ..

yra tikrai mirksiukas.gif Joann parduotuves (realios ir e-parduotuves), turi nemaza skrebo skyriu. Tie Die Cuts with a View popieriu rinkiniai neblogi. Neperseniausiai issirinkau si Linen Closet rinkini kurio zalsva popieriu panaudojau paskutiniam skrebuky.
Aplamai nz kodel Joann raso kad 'sale kaina' popieriu yra $9.99 kadangi tokia kaina visada tu rinkiniu, net naujai isleistu. Joann yra geriausios kainos pirkti DCWV rinkinius thumbup.gif
Visko ten yra: ir firminiu, naujai isleistu SB priemoniu ir Joann savo brendo..., priklauso ko tau reikia mirksiukas.gif
Bet Joann parduotuves JAV kaip McDonalds: kiekvienam rajone ir beveik ant kiekvieno kampo biggrin.gif biggrin.gif pasitiket tikrai galima.
Pagal mano apžiūras iš nuotraukų/aprašymų/ demonstracinių filmukų šis atrodo paprastos ir tvirtos konstrukcijos.
Gal kas gali pasidalint praktiniais pastebėjimais.

realiai neesu naudojus Spellbinders, tiktai pacias kirtimo ploksteles kurias naudoju savam Quickutz...tad neturiu praktisku patarimu, bet girdziu neblogus atsiliepimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 03 rugsėjo 2010 - 05:18
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2009 08 06, 07:50)
irmulia anksčiau buvau rašius kad aliumininė folija naudojama pagaląsti skylamūšius bet pasidairiau 'inetinėse platybėse ir sužinojau kad per silpna folija...tad naudok pepsi ar pan. skarbonkes....
pažiūrėk video čia

Sveiki smile.gif noriu paklausti ar bandėte kas taip pagaląsti skylamušius? Turiu keletą, kurie jau nedailiai iškerta, vienas tai beveik naujas doh.gif Norėčiau pagaląsti, bet bijau, kad dar labiau nesugadinčiau ax.gif Ar pasiteisino kam toks būdas?
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 03, 07:37)
Sveiki  smile.gif noriu paklausti ar bandėte kas taip pagaląsti skylamušius? Turiu keletą, kurie jau nedailiai iškerta, vienas tai beveik naujas doh.gif Norėčiau pagaląsti, bet bijau, kad dar labiau nesugadinčiau ax.gif Ar pasiteisino kam toks būdas?

pasiteisina tvirtesniem, stambesniem skylamusiam tokiem kaip Big Bite arba tokiem Marvy Uchida:
user posted image
Nemėginčiau ant tokių mini skylamūšių kaip tokių schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 03, 16:09)
pasiteisina tvirtesniem, stambesniem skylamusiam tokiem kaip Big Bite arba tokiem Marvy Uchida:
Nemėginčiau ant tokių mini skylamūšių  schmoll.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif Tai gal tokius mažesnius pagaląsti folia ar viskas niekuo nebegalima?
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2010 09 02, 19:23)
Noriu sužinoti nuomones apie šitą aparačiuką "Spellbinders Wizard"

aš turiu tokį ax.gif kai kitokių nebandžius, tai man šitas thumbup.gif labai sunkus ir tvirtas mirksiukas.gif
Atsakyti