Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

QUOTE(dilditele @ 2009 03 18, 23:17)
As cia biski is kontekso iskrisiu, ale man vel neaisku su albumais  blush2.gif
sitas su imautem ar ne??  blush2.gif

Labutis, na as prie to albumo paskaiciau kas parasyta, tai raso kad yra permatomas aplankalas albumo, ir 10 permatomu popieriaus apsaugotoju, tai cia tikriausiai ir bus tos imautes apie kurias klausi, g.gif Na gal kitos mergaites geriau zinos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 18, 17:17)
As cia biski is kontekso iskrisiu, ale man vel neaisku su albumais  blush2.gif
sitas su imautem ar ne??  blush2.gif

visi firminiai/populiarus SB albumai (neskaitant ar D-ring ziedukais ar vinukais susegta) jau tures 10 ymauciu, apsaugotoju, ar skaidriu kisenuku (bele kaip tu juos nori pavadinti); Labai patariu kad uzsisakyk daugiau siu ymauciu kadangi 10 tikrai neuzteks vienam albumui mirksiukas.gif
Jei nori ne "mainstream" albumo kad butu su popieriniais lapais be ymauciu, tai zvelk i KOLO firmos albumus.
Atsakyti
Dekui uz atsakyma, kazkaip susipainiojau blush2.gif
Atsakyti
Kas dar domisi tais Gel-a-tins smilgu stampais...as anksciau juos pirkau is RitzCamera online. Patikrinau kad dabar ten yra 20% nuolaida (pigiau ju niekur nerasit). Taip pat man nereikejo nieko moketi uz persiuntima ir siuntinys pas mane atejo per 2 dienas.
Gal per tarpininkes pavyks uzsakyt?
Gel-a-tins
ir man dar labai patiko kai kurie Sassafras Lass stampukai.
ir dar...Basic Grey Offbeat rinkinys turi ll graziu popieriu su smilgom (relija lygtai klause ar po viena ju perkama mirksiukas.gif )
man dar Basic Grey Ambrosia rinkinys patiko.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 20, 14:07)
ir dar...Basic Grey Offbeat rinkinys turi ll graziu popieriu su smilgom (relija lygtai klause ar po viena ju perkama mirksiukas.gif )
man dar Basic Grey Ambrosia rinkinys patiko.

ajajai, sitie popieriai tai tikrai labai grazus... wub.gif daugiau nei grazus... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Scrapuke, tarpininkes is ten neuzsako, as jau seniai juos ten buvau aptikusi verysad.gif O be tarpininkes JAV niekaip neissiverstumem, merginos tiek prisisake, kad muitus susimoketumeme, jei tiesiai cia siustumemes doh.gif
O Sassafras stampu rinkiniai labai grazus fakturom, bet man per mazi, jie tik atvirukams nebent daryti (turiu omeny border stamps), va pamatavau - rinkinuke "be different" juosteles ilgis 9cm tik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 20 kovo 2009 - 17:06
O Sassafras stampu rinkiniai labai grazus fakturom, bet man per mazi, jie tik atvirukams nebent daryti (turiu omeny border stamps), va pamatavau - rinkinuke "be different" juosteles ilgis 9cm tik

niu...klysti ax.gif taip, jie 10 cm, bet su jais įmanoma štampuoti 30cm borders visai nekreivai biggrin.gif ...ant greitųjų padariau pamokėlę čia ScrapManijoj

, tarpininkes is ten neuzsako, as jau seniai juos ten buvau aptikusi verysad.gif O be tarpininkes JAV niekaip neissiverstumem, merginos tiek prisisake, kad muitus susimoketumeme, jei tiesiai cia siustumemes doh.gif

Norėjau paklausti apie tarpininkavimą: o kaip jūs visos padarote užsakymą, ar jum atsiunčia grupe (pagal miestą gal?) vienu adresu ar individualiai po užsakymą?
Atsakyti
Scrapuke, AZ.
Atsakyti
Gavau iš Scrapukės dovanėlę clap.gif clap.gif clap.gif

user posted image

Ačiū tau didžiulis aciuks.gif
Atsakyti
wow kox lobis bigsmile.gif
Atsakyti
greitai gavai thumbup.gif (ar pastininkes reikejo ragint?)
Atsakyti
Sanrita, sveikinu, puiki dovana thumbup.gif

Klausyk, scrapuke, o iš kokių lėšų tu čia mus visas vis apdovanoji? Juk mes jokio fondo neturim... gal reiktų mums susimesti?
Atsakyti