Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

ivairiai, bet pigiau nei 24 lt.
Atsakyti
taigi, dabar gal rasysiu tinkamoj temoj smile.gif

gal galit paaiskinti kas ta crepla ir su kuo jinai valgoma? smile.gif

ir dar jusu nuomone del sito saito http://www.paper-n-f...p;limitstart=45

aisku, cia ne skrebo formatas, bet vis gi..ka manot?
Atsakyti
gal as nemoku ieskoti, bet apie spaudus kalbant tai toks vaizdas, kad visos lt e-pardes ima juos is vieno tiekejo, nes kiek perziurejau visur tie patys, tik kaina kai kur skiriasi.jokios ivairoves, pasirinkimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 08 29, 22:11)
taigi, dabar gal rasysiu tinkamoj temoj smile.gif

gal galit paaiskinti kas ta crepla ir su kuo jinai valgoma? smile.gif

ir dar jusu nuomone del sito saito http://www.paper-n-f...p;limitstart=45

aisku, cia ne skrebo formatas, bet vis gi..ka manot?

Man tai aukstos kainos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 08 29, 22:37)
gal as nemoku ieskoti, bet apie spaudus kalbant tai toks vaizdas, kad visos lt e-pardes ima juos is vieno tiekejo, nes kiek perziurejau visur tie patys, tik kaina kai kur skiriasi.jokios ivairoves, pasirinkimo  schmoll.gif

Tu apie stampukus? Kad ju paklausa Lietuvoje nedidele, tai nera tikslo pardavineti labai ivairius ir brangius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 08 30, 10:26)
Man tai aukstos kainos rolleyes.gif
Papildyta:

Tu apie stampukus? Kad ju paklausa Lietuvoje nedidele, tai nera tikslo pardavineti labai ivairius ir brangius mirksiukas.gif

tai ta ir noriu pasakyti, kad dziunglese gyvenam lotuliukas.gif

va ka uzmaciau, kainyte thumbup.gif bet kaip nusipirkti, cia kitas klausimas g.gif

http://www.joann.com...DID=xprd1057135

http://www.joann.com...equestid=407485
Atsakyti
is joan galima pirkti per tarpininkus, kainuos dar papildomai atsiuntimas.
yrakaipyra, ziuriu tave vis prie visokiu vaikisku dalykeliu traukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 08 30, 18:49)
is joan galima pirkti per tarpininkus, kainuos dar papildomai atsiuntimas.
yrakaipyra, ziuriu tave vis prie visokiu vaikisku dalykeliu traukia  smile.gif

ka cia slepti, suvaikejau truputuka nuo vasario biggrin.gif
o jei rimtai, tai viskas del dukrytes:albumas ir sita nauja veikla mano ax.gif
Atsakyti
mano lygiai taip pat, nuo dukters prasidejo tikras skrebas, bet kazka panasaus dariau jau ir sunui. smile.gif
beje jei vilniuj gyveni, tai siandien papirkau kliju juosteliniu nebrangiai dolovijos pardutuvej sevcenkos gatvej. yra krasto ir kampo skylamusiu nebrangiu. rasikliu ivairiu ir teptukiniu ir flomasteriu plonyciu. paziurek ju internetini www.dolovija.lt
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 08 30, 21:35)
mano lygiai taip pat, nuo dukters prasidejo tikras skrebas, bet kazka panasaus dariau jau ir sunui.  smile.gif
beje jei vilniuj gyveni, tai siandien papirkau kliju juosteliniu nebrangiai dolovijos pardutuvej sevcenkos gatvej. yra krasto ir kampo skylamusiu nebrangiu. rasikliu ivairiu ir teptukiniu ir flomasteriu plonyciu. paziurek ju internetini www.dolovija.lt

ne is vln ax.gif
paziurejau, buvau radus sita psl.ir anksciau, rasciau ko isigyti, bet nesupratau ju pristatymo kainos..cituoju:
Pristatymo mokestis:
- pristatome nemokamai, jeigu užsakymo suma yra 400 Lt su PVM ir daugiau.
- kitais atvejais už pristatymą imamas 50 litų mokestis. Ši suma bus pridėta prie Jūsų pirkinių krepšelio kainos, kai įvesite pristatymo adresą. blink.gif

p.s. siandien dar parsinesiau tuso, fimo, popieriaus..zodziu, perku perku, jau vyras kreivai ziuri rolleyes.gif reikia pristabdyti.
bandysiu ka nors per sia savaite paskrebenti ir butinai parodysiu, kad patartumet ir ivertintumet.ir,zinoma, kritikos lauksiu biggrin.gif 4u.gif

prisiskaiciusi scrapping.lt patarimu pabandziau popieriu "pasendinti" su kava ir arbata.gavosi visai neblogai, krasciukai net kaip apdeginti thumbup.gif sekantis bandymas bus lipinti servetele prie popieriaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yrakaipyra: 30 rugpjūčio 2010 - 21:14
Niu, kadangi užsivedė kalbos apie Distress rašalus, kviečiu pasižiūrėti mano bloge kas do Distress gyvatukė pas mane į namus šiandien atšliaužė wub.gif
Galbūt ne man vienai pravers toks visų Distress spalvų katalogavimas? smile.gif
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 31 rugpjūčio 2010 - 05:24
yrakaipyra, maniau tu vilniete, ta parduotuve tai tikrai pigi, bet va pristaqtymas ju tai super brangus, gal yra kas nuperka, nusiustu tau paprastu pastu.
Atsakyti
Die Cuts with a View isleido nauja, ju stiliui visai nebudinga rastuotu popieriu kolekcija: A Colorful Life: Rastas panasus i tapyba...labiau "prie meno"
cia nuoroda
Kaip jum...patinka ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 02 rugsėjo 2010 - 16:22