Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

Jos dėka SB virusas dar labiau paplis. 

Va tau ir ideja, rinka 80 -tuju  pakeisti i siuolaikiskesni skrebinima  Gal pagalvok 

drinks_cheers.gif čia tik pradžia, bet kaip SB banga pasilies po visą LT manau atsiras ne viena ir ne dvi SB knygos thumbup.gif . Labai norėčiau ateity parašyti SB knygą kartu su kitom autorėm, bet tiktai ne pradžiamokslį ax.gif , o labiau įvairių skrebukų bei stilių idėjų galeriją...bus matyt, gyvenimas pilnas netikėtumų ir stebuklų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 gegužės 2010 - 05:51
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 13, 06:50)
drinks_cheers.gif čia tik pradžia, bet kaip SB banga pasilies po visą LT manau atsiras ne viena ir ne dvi SB knygos  thumbup.gif . Labai norėčiau ateity parašyti SB knygą kartu su kitom autorėm, bet tiktai ne pradžiamokslį  ax.gif , o labiau įvairių skrebukų bei stilių idėjų galeriją...bus matyt, gyvenimas pilnas netikėtumų ir stebuklų smile.gif

tai va tokia minti ir generuok, kol rinka turcia, manau kad si mintis tikrai verta igyvendinimo, nes jei ka gali padaryti - daryk sian, nes rytoj jau nzn kaip bus mirksiukas.gif O jei parasysi ir anglu kalboj, bus du zuikiai vienu metu- kas cia.. pradziai juk reikia kokiu lysnu 20tuk Lt
Atsakyti
Turiu ir aš tą knygą. Tiesa pasakius įsigijau todėl, kad tai pirma lietuviška knyga biggrin.gif Kaip neturėti? biggrin.gif Tikiuosi, nepaskutinė. Ir kad sekančios bus pateikiančios sudėtingesnę informaciją apie įvairias technikas. Kai pagalvoju, knygų lentynose guli tiek knygų apie kitas rankdarbių rūšis, o mes dar tik pirmosios sulaukėme biggrin.gif
Atsakyti
Na praverciau as dabar knygyne sita knygute, mane tai nuvyle ax.gif Ji tikrai tu pinigu neverta ax.gif As kai palyginu su Linos dekupazo knyga, kurioje tiek patarimu ir patirties sudeta, tai sita visiskas niekalas (atsiprasau). Vien uz tai kad knyga isverte tokie pinigai.. Daugiau 15 lt uz ja neduociau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 05 13, 13:16)
Na praverciau as dabar knygyne sita knygute, mane tai nuvyle ax.gif  Ji tikrai tu pinigu neverta ax.gif  As kai palyginu su Linos dekupazo knyga, kurioje tiek patarimu ir patirties sudeta, tai sita visiskas niekalas (atsiprasau). Vien uz tai kad knyga isverte tokie pinigai.. Daugiau 15 lt uz ja neduociau blush2.gif

na, kadangi rinkoj tuscia- o cia pradzia, ji visada perbrangi.
Atsakyti
Glide, sakyčiau neteisinga būtų lyginti šią knygelę su Lachesės knyga. Juk pastaroji nėra pirmoji knyga apie dekupažą, ji pasižymi savo ypatinga kryptimi, panašiai kaip Scrap8 rašo, kad turi planą ateity parašyti knygą apie skrebinimą, bet būtent menine pakraipa. Nepamirškim vis dėlto, kad LT yra išleistas tik skrebinimo pradžiamokslis ir nereikia iš jo tikėtis stebuklo. Aš tą knygą vertinu kaip pirmą žingsnį link platesnės auditorijos, kuri susidomės skrebinimu, sužinos, kas tai yra, nuo ko pradėti ir ką turėti pradžiai. Juk naujokės čia, SM forume, dažniausiai ir užduoda tokius klausimus: "Kaip tai daroma? Kokias priemones jūs naudojate? Ar galima skrebinti ne vien su specialiom priemonėm, bet pritaikyti namie turimas medžiagas?" ir pan. Aš asmeniškai labai džiaugiuosi šia knygele - ji pralaužė ledus Lietuvoje ir netrukus skrebinimas ims populiarėti kaip išpopuliarėjo dekupažas. drinks_cheers.gif O vėliau ims rastis ir kitų knygų, skirtų pažengusioms skrebintojoms. mirksiukas.gif

P.S. Dėl kainos sunku ginčytis - juk ji nustatoma vertinant ne knygos turinį, o apskritai rinką LT. Sakyčiau, tokia standartinė knygų kaina. Manau, kad kaip knyga apie rankdarbį ji kainuoja normaliai, kadangi teko matyti rusų k. knygą apie skrebinimą viename knygyne - tai kaina buvo tikrai nenormaliai didelė (70 Lt). O ši knyga yra kokybiška (kietas viršelis, stori lapai ir t.t.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 13 gegužės 2010 - 23:02
Viskas gerai wink.gif smagu kad atsirado pirma knyga, su tuo tai sutinku thumbup.gif Sakyciau jei nebutu siais laikais interneto, tai butu tikrai vertinga knyga ax.gif
Atsakyti
Sakyciau jei nebutu siais laikais interneto, tai butu tikrai vertinga knyga

Jep, internetas tikrai mum skrebukem pateikia ivairiausiu SB groziu galerijas, siulaikine technika ir LOs, bet...man niekaip neatstos ta relaksacija kuria jauciu susirangius ant sofkutes su puodeliu arbateles ir nauju SB zurnalu rankose. vacation1.gif ...grynas kaifas
o kaip kitom? zurnalai (ne tik SB), ar geriau susirasti info 'inete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 14 gegužės 2010 - 07:36
Na, as tos skrebo knygos dar nevarciau, taciau is savo patirties su kitomis knygomis, pvz., dekupazo, tai galiu pasakyti, kad tai, kad knyga pirma tokia, nebutinai reiskia, kad ji gera. ax.gif Zinoma, geriau tokia nei nieko, bet... mirksiukas.gif

O kas del interneto - man popierines knygos visada mielesnes, taciau norint susirasti informacijos, patarimu ar pavyzdziu, tai internetas nepamainomas. biggrin.gif
Atsakyti
As irgi prisijungiu prie popieriniu knygu/zurnalu myletoju. MB svaigsta del e-book readerio, o as neimciau net jei veltui duotu - man reikia knygu kvapo, popieriaus ir to, kad paskui galiu pasideti lentynoje, o po kiek laiko issitraukti vel. Siaip, aisku, internete daugybe informacijos, kurios tikrai nesusipirksi knygu pavidalu, nes ji per greit keiciasi, o ir kiekis milziniskas. Taciau malonumas man vis tik didesnis vartant realia knyga nei virtualia smile.gif
Atsakyti
As irgi prie knygu myletoju 4u.gif
Atsakyti
Aš svaigstu nuo naujos knygos ar žurnalo kvapo... Gerą knygą prariju per savaitgalį, o štai vieną elektroninę knygą skaitau dar nuo sausio mėnesio ir niekaip neužbaigiu, nors ji nedidelė. Neužbaigiu dėl to, kad nepatinka man skaityti knygą ekrane, man reikia jos atspausdintos...
Didžiulį malonumą man teikia SB žurnalai, nors jau ir seni, bet vis vien karts nuo karto juos pavartau... atsipalaidavimui ir minčių stimuliavimui. smile.gif
Atsakyti