Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

Miglota, kam erzini doh.gif koks grožis, taip visko norisi doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2010 03 18, 06:58)

grozis wub.gif man pamena vintage Jenni Bowlin, bet va...tie su vaikuciais, numatau ribota nauda ax.gif ...gal 1-2 skrebukus kol vaikai mazi o po to netiks. Siaip as radau vintaziniu vaiku knyguciu su tikslu plesyti ir issikirpti tokius paveiksliukus.
idomu kodel NO popieriu JAV neprekiauja? Turim ta prancuzu Rouge de Garance, bet NO ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 kovo 2010 - 21:26
Norėčiau įsigyti albumą didelį, tą kur 30x30 atrodo ir, kad būtu su įmautėm, tik va nzn kur čia geriau Lietuvoje žiūrėti. Nes norisi gyvai pačiupinėti. Galvoju apie 3 žiedų. Kaip manot, kur galima būtu?
Ir gal galėtumėt man paiškinti kas per daiktas tas slice. Kiek suprantu tai kaip karpymo printeris? Ką jis karpo? Tik raides, ar realiai bet ką paleidai kaip į pirnterį failą ir iškirpo?

Didelis dėkui smile.gif
Atsakyti
apie slice gali cia paziuret http://www.whyslice.com/Products, tai nedidele masinele, kuri nesijungia prie kompiuterio, su ja galima karpyti ivairius dalykelius, raides, figuras, ivairus dizainai yra.

jei tu Vilniuj, tai albumu maciau tiimari.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 17, 15:27)
apie slice gali cia paziuret http://www.whyslice.com/Products, tai nedidele masinele, kuri nesijungia prie kompiuterio, su ja galima karpyti ivairius dalykelius, raides, figuras, ivairus dizainai yra.

jei tu Vilniuj, tai albumu maciau tiimari.

Ne vln, bet tiimari buvau prieš porą sav, tai ten su įmautėm turi tik mergaitiškų, na turėjo, nzn kaip daba. Sakei, kad slice siunteis is ebay, kiek siuntimas, mokesčiai kainavo? Misliju ir tokį daigtą įsigyt, nes pastebėjau, kad pagrinde su dažais ir žirklėm varau ir man labai gražu tos iškarpytos dalys visokios. O tu jį kiekviename darbe naudoji?
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2010 04 17, 20:05)
Ne vln, bet tiimari buvau prieš porą sav, tai ten su įmautėm turi tik mergaitiškų, na turėjo, nzn kaip daba. Sakei, kad slice siunteis is ebay, kiek siuntimas, mokesčiai kainavo? Misliju ir tokį daigtą įsigyt, nes pastebėjau, kad pagrinde su dažais ir žirklėm varau ir man labai gražu tos iškarpytos dalys visokios. O tu jį kiekviename darbe naudoji?

tai galima gi virseli perdaryt pagal savo pageidavimus mirksiukas.gif

as jau nelabai ir atsimenu kiek jis ten bendroj sumoj kainavo. mokesciai muitinei mazdaug 85 litai, pats slice apie 100 usd, ir siuntimas kazkiek, gal apie 20 doleriu.
daznai ji naudoju. kol kas turiu tik dvi korteles, dar planuoju nusipirkti su ivairiais sriftais, kad galeciau graziu raidziu ispjaustyt.
Atsakyti
Dekui, būsiu Vln važiuosiu čiupinėti biggrin.gif
Atsakyti
Įsivaizduojate, Alma littera jau išleido pirmąją knygą apie skrebinimą lietuviškai thumbup.gif Valio, pagaliau ir mūsų pomėgis tampa žinomas platesnei visuomenei. clap.gif

http://www.almalitte.../28;book;115917
Atsakyti
Kaip fainai, reiks nulėkti pažiūrėti gal verta ir įsigyt?
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2010 05 12, 13:18)
Įsivaizduojate, Alma littera jau išleido pirmąją knygą apie skrebinimą lietuviškai  thumbup.gif  Valio, pagaliau ir mūsų pomėgis tampa žinomas platesnei visuomenei.  clap.gif

http://www.almalitte.../28;book;115917

istiesu clap.gif kad kaip sakai pagaliau ir mūsų pomėgis tampa žinomas platesnei visuomenei. bet...kiek iziuriu is virselio, ir paieskojus autoriu knygas amazon, man rodos kad si yra grynai primatyvaus t.y JAV c. 1980-tu) SB stiliaus: gausus lipduku panaudojimas (ka amerikieciai vadina "sticker sneeze"= lipduku apciaudejimas" lotuliukas.gif a lia vienprasmiskas nuotrauku papuosimas...neatrodo kad cia siuolaikinis skrebinimas ax.gif
Svarbiausia bent kad kazkas atsirado lietuviu k. thumbup.gif
Idomu butu pavartyti sia knyga smile.gif
Atsakyti
Na taip, ji yra apie labai paprastą SB, kaip aš kitoj temoj parašiau - apie tokį namudinį SB, o ne apie SB kaip meno rūšį. Bet kaip pirmas blynas, manau, visai nebloga. Žalia knygelė žaliems. Miela knygelė, nebrangi. Jos dėka SB virusas dar labiau paplis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 12, 23:32)
istiesu  clap.gif kad kaip sakai pagaliau ir mūsų pomėgis tampa žinomas platesnei visuomenei. bet...kiek iziuriu is virselio, ir paieskojus autoriu knygas amazon, man rodos kad si yra grynai primatyvaus t.y JAV c. 1980-tu) SB stiliaus: gausus lipduku panaudojimas (ka amerikieciai vadina "sticker sneeze"= lipduku apciaudejimas"  lotuliukas.gif  a lia vienprasmiskas nuotrauku papuosimas...neatrodo kad cia siuolaikinis skrebinimas ax.gif
Svarbiausia bent kad kazkas atsirado lietuviu k. thumbup.gif
Idomu butu pavartyti sia knyga smile.gif

Va tau ir ideja, rinka 80 -tuju lotuliukas.gif pakeisti i siuolaikiskesni skrebinima mirksiukas.gif Gal pagalvok ax.gif
Atsakyti