Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

paaiskinkit man prasau kuo skiriasi :
fluid chalk
pigment
ink
permanen dye
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 12 11, 10:09)
paaiskinkit man prasau kuo skiriasi :
fluid chalk
pigment
ink
permanen dye

atsakiau čia
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Is anksto atsiprasau uz off topic.
As jau laaaaaaaaaabai seniai skaitau scrapbookingo temas - tas, kur darbelius rodotes (nuo pat pirmosios), ir vis galvoju, kada cia jau prisivysiu "dabarti". Bet... po 17 temos neberadau nieko sad.gif O gal ieskoti nemokejau blush2.gif
Bukit gerutes, parasykit, ar dar yra daugiau tu temuciu, ir kaip jas pasiekt? Is anksto dekoju! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kapitaliste @ 2009 12 14, 23:38)
Sveikos,

As jau laaaaaaaaaabai seniai skaitau scrapbookingo temas - tas, kur darbelius rodotes (nuo pat pirmosios), ir vis galvoju, kada cia jau prisivysiu "dabarti". Bet... po 17 temos neberadau nieko sad.gif O gal ieskoti nemokejau  blush2.gif
Bukit gerutes, parasykit, ar dar yra daugiau tu temuciu, ir kaip jas pasiekt? Is anksto dekoju!  ax.gif

niu kad viskas yra
18 tema
ir dabartine 19 tema
Atsakyti
Aciu labai, Linutukai! Kazkaip nesugebejau atrasti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kapitaliste @ 2009 12 15, 00:38)
Sveikos,

Junkis jau dabar, padesim kuom galesim. Isprotet galima kol tiek perskaitysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 12 16, 14:27)
Junkis jau dabar, padesim kuom galesim. Isprotet galima kol tiek perskaitysi smile.gif

Nepatikesite, bet as jau beveik viska ir perskaiciau blink.gif
Kaip koks scrabookingo serialas man cia buvo rolleyes.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja ta popieriaus pjaustykle? bandziua as kazkadaryt, bet blem su tais peiliukais uzsiknisau ir liniuote:) lygiai niekaip nesigauna nupjauti lapa.
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 22, 17:08)
o kiek kainuoja ta popieriaus pjaustykle? bandziua as kazkadaryt, bet blem su tais peiliukais uzsiknisau ir liniuote:) lygiai niekaip nesigauna nupjauti lapa.

ta, tai cia kuri? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Gal galetumet kuri patarti kokia scrapbook programa parsisiusti, kad tiktu Microsoft Windows Vista ? Kitame kompiuteryje turiu sia http://www.scrapbook...adsoftware.aspx. Raso ,kad ji tinka ir vista, taciau man pilnai jos neatidaro. Tikiuosi kad galesite padeti 4u.gif
Atsakyti
meile is pirmo zvilgsnio wub.gif
Atsakyti