Scrap8, kažkada esi rašiusi kaip pagaląsti įrankius Crop-A-Dile ir Crop-A-Dile II Big Bite , gal gali priminti? nes nebeatkasu scrapbooking temų galybėje...
QUOTE(Scrap8 @ 2009 08 06, 07:50)
irmulia anksčiau buvau rašius kad aliumininė folija naudojama pagaląsti skylamūšius bet pasidairiau 'inetinėse platybėse ir sužinojau kad per silpna folija...tad naudok pepsi ar pan. skarbonkes....
pažiūrėk video čia
pažiūrėk video čia
Ačiū dideliausias, Scrap8 - tu auksas
mat mano crop-a-dile'as, lyg ir atšipinėja -nebeatlaiko, matyt, tokių apsukų štai ir mąstau ar yra dar koks panašus įrankis kaip crop-a-dile, tik mašinos pagrindu, na pvz. kaip "gręžimo staklės" ar pan.?
laba, mergaites,
pasiklausiu jusu nuomones cia...
Netycia uztikau toki dalykeli, kuri vadina Flower soft... Tai yra acid free priemone panaudot SB ir atvirukams, ir kam dar fantazija leidzia...
va cia pavyzdukas tos priemones ant atviruko
Pas ta autore yra ir daugiau darbeliu su sia Flower soft
O cia flower soft tinklapis JAV
Tai mano klausimas, gal teko naudot? Ar smagu su siais dalykuciais dirbt...? Ka manot?
Nes kazkaip pradejau gundytis, kad man ju reikia...
Netycia uztikau toki dalykeli, kuri vadina Flower soft... Tai yra acid free priemone panaudot SB ir atvirukams, ir kam dar fantazija leidzia...
va cia pavyzdukas tos priemones ant atviruko
Pas ta autore yra ir daugiau darbeliu su sia Flower soft
O cia flower soft tinklapis JAV
Tai mano klausimas, gal teko naudot? Ar smagu su siais dalykuciais dirbt...? Ka manot?
Nes kazkaip pradejau gundytis, kad man ju reikia...
Ziurbuti nesu girdejus apie siuos, kur rodai, maciau tik Elements Earth Textures, bet man nepatinka.. va cia gali daugiau paziureti http://www.papirloft...86bb883d75e0e04
Nu jo, Elements Earth Textures tai ir man labai siaip sau...
O va tos soft flowers man kaip ir nieko ziurejosi, ypac spalvas geras issirinkus...
Bet geriausia butu pamatyt "gyvai"...
O va tos soft flowers man kaip ir nieko ziurejosi, ypac spalvas geras issirinkus...
Bet geriausia butu pamatyt "gyvai"...
Netycia uztikau toki dalykeli, kuri vadina Flower soft...
Netycia uztikau toki dalykeli, kuri vadina Flower soft...
Nenumatau kad aš tokį dalyką panaudočiau...pakolkas man pakanka įvairiausių spalvų embossing miltelių ir stickles blizgančių klijų...bet kaip sakoma: kiekviena sau Jei nusipirksi bus įdomu pamatyt kaip panaudojai
Gal galite man zioplai papasakoti kur Kaune galima rasti pirkti vienspalvio popieriaus kuris tiktu scrapbooking kaip pagrindas??? Temu pas jus daugybe - nieko nespeju skaityti ir ieskoti... O lakstyt po miesta ir ieskoti neturiu tiek laiko
silueto kaina per metus nukrito daugiau nei 60%.. ziauru
QUOTE(vismaz @ 2009 12 08, 13:45)
Gal galite man zioplai papasakoti kur Kaune galima rasti pirkti vienspalvio popieriaus kuris tiktu scrapbooking kaip pagrindas??? Temu pas jus daugybe - nieko nespeju skaityti ir ieskoti... O lakstyt po miesta ir ieskoti neturiu tiek laiko
as ne kauniete, bet seniau kai buvo creativa dauksos gatvej tai teko man ten lankytis - pacioj dauksos gatvej yra kelios dailes reikmenu parduotuves, kuriose parduoda popieriu yvairiausiu formatu ir spalvu - as toky popieriu visada naudoju sprapbukingui (del jo aci-free savybiu nesu tikra)
QUOTE(Miglota @ 2009 12 08, 18:47)
silueto kaina per metus nukrito daugiau nei 60%.. ziauru
tai gal ir priedu jam kainos nukris tereikia palaukti