Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

Ocho, as tai tikrai uzsakyciau. Bet o kokios yra salygos, kainos? ir is kur cia yra uzsakoma, t.y. is kokios salies smile.gif
Atsakyti
Scrap8, kažkada esi rašiusi kaip pagaląsti įrankius Crop-A-Dile™ ir Crop-A-Dile II Big Bite™ , gal gali priminti? nes nebeatkasu scrapbooking temų galybėje... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
irmulia anksčiau buvau rašius kad aliumininė folija naudojama pagaląsti skylamūšius bet pasidairiau 'inetinėse platybėse ir sužinojau kad per silpna folija...tad naudok pepsi ar pan. skarbonkes....
pažiūrėk video čia
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 08 06, 07:50)
irmulia anksčiau buvau rašius kad aliumininė folija naudojama pagaląsti skylamūšius bet pasidairiau 'inetinėse platybėse ir sužinojau kad per silpna folija...tad naudok pepsi ar pan. skarbonkes....
pažiūrėk video čia

Ačiū dideliausias, Scrap8 - tu auksas yahoo.gif 4u.gif

mat mano crop-a-dile'as, lyg ir atšipinėja -nebeatlaiko, matyt, tokių apsukų lotuliukas.gif štai ir mąstau ar yra dar koks panašus įrankis kaip crop-a-dile, tik mašinos pagrindu, na pvz. kaip "gręžimo staklės" ar pan.? g.gif
Atsakyti
laba, mergaites,

pasiklausiu jusu nuomones cia...

Netycia uztikau toki dalykeli, kuri vadina Flower soft... Tai yra acid free priemone panaudot SB ir atvirukams, ir kam dar fantazija leidzia...

va cia pavyzdukas tos priemones ant atviruko
Pas ta autore yra ir daugiau darbeliu su sia Flower soft

O cia flower soft tinklapis JAV

Tai mano klausimas, gal teko naudot? Ar smagu su siais dalykuciais dirbt...? Ka manot?

Nes kazkaip pradejau gundytis, kad man ju reikia... biggrin.gif
Atsakyti
Ziurbuti nesu girdejus apie siuos, kur rodai, maciau tik Elements Earth Textures, bet man nepatinka.. va cia gali daugiau paziureti http://www.papirloft...86bb883d75e0e04
Atsakyti
Nu jo, Elements Earth Textures tai ir man labai siaip sau...

O va tos soft flowers man kaip ir nieko ziurejosi, ypac spalvas geras issirinkus...
Bet geriausia butu pamatyt "gyvai"... g.gif
Atsakyti
pasiklausiu jusu nuomones cia...

Netycia uztikau toki dalykeli, kuri vadina Flower soft...

Nenumatau kad aš tokį dalyką panaudočiau...pakolkas man pakanka įvairiausių spalvų embossing miltelių ir stickles blizgančių klijų...bet kaip sakoma: kiekviena sau wink.gif Jei nusipirksi bus įdomu pamatyt kaip panaudojai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galite man zioplai papasakoti kur Kaune galima rasti pirkti vienspalvio popieriaus kuris tiktu scrapbooking kaip pagrindas??? 4u.gif Temu pas jus daugybe - nieko nespeju skaityti ir ieskoti... O lakstyt po miesta ir ieskoti neturiu tiek laiko cray.gif
Atsakyti
doh.gif silueto kaina per metus nukrito daugiau nei 60%.. ziauru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vismaz @ 2009 12 08, 13:45)
Gal galite man zioplai papasakoti kur Kaune galima rasti pirkti vienspalvio popieriaus kuris tiktu scrapbooking kaip pagrindas???  4u.gif  Temu pas jus daugybe - nieko nespeju skaityti ir ieskoti... O lakstyt po miesta ir ieskoti neturiu tiek laiko  cray.gif

as ne kauniete, bet seniau kai buvo creativa dauksos gatvej tai teko man ten lankytis - pacioj dauksos gatvej yra kelios dailes reikmenu parduotuves, kuriose parduoda popieriu yvairiausiu formatu ir spalvu - as toky popieriu visada naudoju sprapbukingui (del jo aci-free savybiu nesu tikra)

QUOTE(Miglota @ 2009 12 08, 18:47)
doh.gif  silueto kaina per metus nukrito daugiau nei 60%.. ziauru  biggrin.gif

tai gal ir priedu jam kainos nukris wink.gif tereikia palaukti smile.gif
Atsakyti
Creativa jau nereali parduotuvė o tik internetinė:
* čia visas sąrašas SB-Parduotuvės LT mirksiukas.gif
Atsakyti