Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

linijos turi jungtis kitaip neispjaus, bet nupiesti gali smile.gif
Atsakyti
nuotraukos pigiai iki liepos 17, jai kas nematete rolleyes.gif nes as tai tik siandien pamaciau lotuliukas.gif
eurokosfoto.lt
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 07 10, 21:19)
nuotraukos pigiai iki liepos 17, jai kas nematete  rolleyes.gif nes as tai tik siandien pamaciau  lotuliukas.gif
eurokosfoto.lt

Yra ir pigesniu variantu - www.copy1.lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 10 liepos 2009 - 23:39
g.gif kas gali man padeti rasti 2 scrapbooking priemoni tema... g.gif
Atsakyti
as galiu padeti, ka tik pati ieskojau:)

Papildyta:
Ivesk bendroje paieskoje scrapbooking priemones, ir tau ismes 1 bei 2temas:)
Beje ne tu Slice'a turi?
Atsakyti
beje, gal kasnors zino kokia viena kita scrapo parduotuve,varsuvoj krokuvoj ar bialastoke smile.gif vaziosim porai savaiteliu y lenkija atostogauti - ir noiu butinai uzsukti pasidairyt... ax.gif 4u.gif g.gif
Papildyta:
aciu 4u.gif

as tuiru sillueta - man jis super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai dziaugiuosi nes viska jis gali ispjauti, o nusipirkus piestuka, dar gali ir atspausdinti,,,
man patinka kad galima iskirsti tai ka pati nupiesiu CarelDRAW beto yra be galo daug nemokamu paveiksleliu internete, forumuose, kuriuos galima parsisiusti...

meete Linutukas bande Justess Slice - gali klusterti jos nuomones apie Slice mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 21 liepos 2009 - 15:37
nu ka galiu pasakyti ax.gif siaip tai jau renku info paie silueta, nes slice pasirode per daug zaisliukas blush2.gif , na nelabai ir pazaidziau su tuo Justess slice, nes kaskas jam ant smegeneliu uzplauke, is vakaro dirbo, o ryte man jau streikavo doh.gif , taip ir nepasibovinau kaip baltas zmogelis blush2.gif
taip sakant ruosiuosi stoti i siluetininkiu kluba rolleyes.gif nes pamaniau kad jau leisti pinigus tokiam zaisliukui, tai tegu bus patogesnis ir su daugiau galimybiu,

Miglota??? kur tu ???? rolleyes.gif , pats laikas man pasakyti "taip tau ir reikia " lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 07 21, 16:22)
Miglota??? kur tu ????  rolleyes.gif , pats laikas man pasakyti  "taip tau ir reikia "  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gerai gerai, galiu pasakyt... na argi as nesakiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

galeciau is QK drasiai uz reklama imt, sitiek aparatu i LT pargabenta biggrin.gif
Atsakyti
Bet ar uztenka merginos pirkti tik silueta?ar su juo reik dar kazkokiu papildomu dalykeliu issigyti,kaip kompaktu, peiliuku ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2009 07 21, 20:00)
Bet ar uztenka merginos pirkti tik silueta?ar su juo reik dar kazkokiu papildomu dalykeliu issigyti,kaip kompaktu, peiliuku ir t.t.?

peiliuku reikia ir pjaustymo padekliuku (siuos dabar bandysiu pati darytis, ant laminuoto lapo uzpurskus kliju).. formas gali pirkti, gali pati piesti, o gali ir interneto platybese ieskoti, daugybe nemokamu yra smile.gif
Atsakyti
mano sios dienos atradimai smile.gif

seniuose buvau doh.gif , truputi pinigeliu palikau blush2.gif

tas kas mate meete ta mano fiskars peiliuka ratukini, turiu ydomia naujiena smile.gif

sitas yrankis kuo puikiausias analogas ir puikiai pjaunantis ieskokite ukmerges seniuose pirmame aukste prie kitu pjaustymo peiliuku ir yrankiu smile.gif

user posted image

o sitas atsarginis peiliukas tinka ne tik sitam senukiniam aparaciukui, bet ir kuo puikiausiai tinka mano fiskariukui bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 22 liepos 2009 - 12:32
Merginos, niekas ne nori prisijungti prie musu, ir uzsisakyti is sitos parduotuves? http://vkontakte.ru/...144599_33896282 (kad perziureti puslapi, reikia registruotis)
Atsakyti