Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

LINUTUK, oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Isida
, jautri tema doh.gif Šiaip jei netingi pasiknisk senose temose, kažkada jau kalbėjom apie tai, bet jei trumpai - aš gyvenu dėžėse ir nežinau ką turiu doh.gif

Kad visai nepražilt, bandau įsivesti tam tikras sistemas. Pvz, Į vieną didelę dėžę, dedu neliestus popierius, o visus, kuriuos nors kiek jau atkirpau arba jau likusius mažus skutelius - dedu į kitą..
Tada dar dėžes susidedu pagal spalvą. Ir žinau, kad pvz mėlynoje yra tik skylamušiai, rudoje tik brats ir kiti vinukai...
Ir taip viską viską su kokia nors sistema. O kai baigiu ką nors daryti - viską sudedu į vietas, nes kitaip tai visai būtų šakės....

Dar MB pridarė mažų lentynėlių, kuriose laikau einamiausius daiktus...
Atsakyti
Isida tikrai uzmyne ant mazolio doh.gif . As pirmiausia ka padariau, tai SB iskrausciau is rasomojo stalo stalciu, dabar jau knygas po truputi gabenu i rusi ir lentynose seju popieriu. Dar priversta buvau sendaikciuose visai papigiaja komodike nusipirkti,kuri musu interjere visai ne prie ko, bet svarbu man sis tas ten telpa doh.gif Zodziu, mano svajone tureti tokia studija,kurioje tilptu viskas ir kad dirbdama jausciausi patogiai. O tu balkona turi? Nes jei ko nereikia tai as i balkona kraunu, greit neieisiu i ten lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2009 03 17, 21:08)
Kur ir kaip laikote visas SB priemones?

as buvau taip pavargus nuo dedu dezeliu dezulyciu kraustymo is vienos vietos i kita, kad pasidariau sau silta vietele.. sandeliuko kampe tongue.gif
ant sienos pasikabinau medziagines pakabinamas lentynas (man rodos jos skirtos batams) i kurias sudejau dezutes, dar ant sienos turiu saugikliu dezute, kuri yra metaline ir prie kurios puikiai lipo metalines dezutes skirtos prieskoniam, kurias irgi prifarsiravau visokio gerio.. ant boilerio uzdejau stalvirsi ant kurio stovi popieriuas papke ir atlieku deze, i kuria dedu visokias smulkmenas, kuriu negaliu priskirt jokiai kategorijai ir atraizas, dar turiu dvi dideles dezes ir viskas.. nors vietos uztenka vos vos ispraut subiniuka, bet as nerealiai laiminga, kad nebereikia kaskart knistis ir nesiot visas dezes pirmyn atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 03 17, 16:25)
as buvau taip pavargus nuo dedu dezeliu dezulyciu kraustymo is vienos vietos i kita, kad pasidariau sau silta vietele.. sandeliuko kampe  tongue.gif 
ant sienos pasikabinau medziagines pakabinamas lentynas (man rodos jos skirtos batams) i kurias sudejau dezutes, dar ant sienos turiu saugikliu dezute, kuri yra metaline ir prie kurios puikiai lipo metalines dezutes skirtos prieskoniam, kurias irgi prifarsiravau visokio gerio.. ant boilerio uzdejau stalvirsi ant kurio stovi popieriuas papke ir atlieku deze, i kuria dedu visokias smulkmenas, kuriu negaliu priskirt jokiai kategorijai ir atraizas, dar turiu dvi dideles dezes ir viskas.. nors vietos uztenka vos vos ispraut subiniuka, bet as nerealiai laiminga, kad nebereikia kaskart knistis ir nesiot visas dezes pirmyn atgal  smile.gif

sudominai ax.gif ...ar galetum nufotkinti tavo darbo vieta ir smulkmenu dezutes?

LINUTUKAS: patvirtinta auksiaranke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 17, 23:16)
sudominai ax.gif ...ar galetum nufotkinti tavo darbo vieta ir smulkmenu dezutes?

zmonem su scrapo kambariais turbut juokingai skamba tokie pasakojimai biggrin.gif
ryt pabandysiu nufotkint mirksiukas.gif
Atsakyti
pasidariau sau silta vietele.. sandeliuko kampe

neteko man dar matyti tokiu dirbtuviu todel pasidare smalsu. ax.gif Ir idomus tavo pasakojimas kaip viska pritaikei ir suorganizavai tam kampeliui.

Nesvarbu ar turi scrap-kambari atskira ar is dezuciu scrapini susitvarkyt yra pravalas. Kada baigiu LO toks bardakas kad uztrunka diena susitvarkyt, viska atgal padet...nekenciu susitvarkymo blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ačiū atsakiusioms 4u.gif Šiek tiek ramiau, kad ne man vienai dėl to galvą skauda biggrin.gif
Reiks ir man dėžėm dėželėm kokią sistemą susigalvoti ar bant jau užsirašyti, kas ir kur. Man labiausia nesmagu, kad nematau visų turimų priemonių. Pamirštu, ką ir kur turiu. doh.gif

Miglota, bigsmile.gif Na tu ir išradinga. Man blogiausia tai, jog aš stalo rašomojo jokio neturiu, jokios darbo vietos, tai nėr ką okupuoti. doh.gif

Lauramama, balkono neturiu. lotuliukas.gif Dabar esu okupavusi buvusį miegamąjį, visą dėželių prigrūdusi. Ale dirbti tenka susirietus ant grindų. Nugara momentaliai paskausta. Kambariukas nedidelis, o ten dar be visa kitko ir mano lithopsiukai glaudžiasi. doh.gif Galėčiau tą kambarį įsirengti, bet kad rudenį gal kraustysimės lauk, tai ir mėtausi pirmyn atgal - reikia... nereikia...

QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 18, 08:40)
Nesvarbu ar turi scrap-kambari atskira ar is dezuciu scrapini susitvarkyt yra pravalas. Kada baigiu LO toks bardakas kad uztrunka diena susitvarkyt, viska atgal padet...nekenciu susitvarkymo blush2.gif

Aš tai, jei turėčiau, scrap-kambarį tai ilgai nesitvarkyčiau blush2.gif Kol jau nieko rast nebegalėčiau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš turiu okupavus pusę MB darbo kambario blush2.gif
Bet dirbu tik tada, kai jam kambario nereikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2009 03 18, 09:52)
.....Man blogiausia tai, jog aš stalo rašomojo jokio neturiu, jokios darbo vietos, tai nėr ką okupuoti. doh.gif

.....
Aš tai, jei turėčiau, scrap-kambarį tai ilgai nesitvarkyčiau blush2.gif Kol jau nieko rast nebegalėčiau.  lotuliukas.gif

..... Vaje, tai tikrai nelengva. Bet jei rastum patogią kėdę ir didelę lengvą lentą arba kartono, arba organinio stiklo, tai sėdėdama kėdėje, pasidėtum ant kelių ir būtų tau šioks toks stalas... O atsistojant, stalą nuo kelių nusiimi ir eini kur reikia lotuliukas.gif

..... Aš irgi taip darysiu ax.gif
Atsakyti
Jau iš patirties galiu pasakyti - labai nemalonu pradėti naują LO, kai po senojo dar totalus bardakas.

Kaip jau ir Scrapukė minėjo, po darbelio sekančią dieną sudedu viską į vietas, nuvalau dulkes, išsiurbiu kambarį.
Neužilgo vėl kambarys atrodo kaip po karo ...
Bent jau nėra kada liūdėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskutinis pasispardymas, gal kam idomu CIA
Atsakyti
As cia biski is kontekso iskrisiu, ale man vel neaisku su albumais blush2.gif
sitas su imautem ar ne?? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilditele: 19 kovo 2009 - 00:19