Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 06 15, 15:13)

AČIŪ ieškojau ir ten, bet nesugebėjau surast, apkaltinsiu tada gal ineto greitį, o ne savo trumparegystę lotuliukas.gif

O nuplėšta, tai ten ranka, gaga. Liniuotės daug tvarkingiau ir ne taip plačiai plėšia, nebent specialiai bandytum taip padaryti, tada, manau, be liniuotės netgi patogiau būtų plėšti... Tiesiog padaryk bandymą su kokiu prastu popieriaus gabalėliu, plėšyk plėšyk kol pavyks tas variantas, kurio nori...
Man asmeniškai plėšyti labai patinka, nors iš pradžių, kol dar popierių buvo gaila žalot - nedrįsau, tačiau kai išdrįsau - plėšau ramiai lotuliukas.gif
Atsakyti
ACIU relija, reiks isbandyt ir man ta plesymo mena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaga*: 15 birželio 2009 - 14:53
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 15, 12:18)
Quickutz Revolution irgi embosinimo korteles priima

parduotuvej uzklausiau del bugo, tai sake ju jau nenebus norgej ir rekomendavo pirkti ta naujaji epic six.. revoliution, man rodos, labai sunkus pats apratas, bet, aisku, kada turi visa scrap kambari tada dzin tas svoris biggrin.gif

QUOTE(gaga* @ 2009 06 15, 12:40)
dar vienas klausimelis ax.gif  ar yra koks prietasiukas ar peiliukas jei nori nuplesti popieriaus sakykim krasta, kad matytusi plesimas dailus? jei yra koks spalvotas lapo virsus kai pjavascript:emoticon(':ax:')lesi matosi baltas kokiu kai kur 1 mm ar 2mm krastas. kazin ar cia aiskiai parasiau  blush2.gif  gal kas supras  lotuliukas.gif

as labai megstu tas liniuotes, kur scrapuke idejo thumbup.gif ir emar parveziau pora, idomu kaip jai sekas plesyt ax.gif

QUOTE(relija @ 2009 06 15, 13:31)
Ar kas nors turite ar žinote kur gauti preimonę, nustatyti ar popierius acid free ar ne free  lotuliukas.gif ???  rolleyes.gif

pamenu, kad Justes pries simta metu turejo.. o tau labai svarbu? jei labai svarbu tai paklijuok, o jei ne tai daryk ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 06 15, 21:04)
pamenu, kad Justes pries simta metu turejo.. o tau labai svarbu? jei labai svarbu tai paklijuok, o jei ne tai daryk ir viskas  smile.gif

tai jau LINUTUKAs man surado biggrin.gif , bet šiaip svarbu, radau namie kalną nerealaus popieriaus, noriu žinoti ar jis geras, bo turiu jam planų šiokių tokių bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiko merginos,

Esu naujoke scrapbooking'o srityje, bet labai noriu savo sunelio krikstynu albuma bei kriksto deze dekoruoti. Tik nelabai zinau nuo ko pradeti.. nusipirkau albuma specialu scrapbooking'ui (su imautem permatomom), ieskau grazaus popieriaus, ziurineju internete viska, kas tik susije su situo menu.. O jus pacios ismokot, ar kokias paskaiteles isklauset, gal net koks klubas scrapbooking'o yra..????
buciau dekinga jei kas uzvestu mane ant tinkamo kelio blush2.gif blush2.gif blush2.gif
aciu
Atsakyti
gal net koks klubas scrapbooking'o yra..????

yra klubas-mūsų šis klubas tongue.gif ...bendrauk čia su mumis ir nepasijausi kad neužilgo tapsi patyrusi scraperė. Dauguma iš mūsų čia (taip pat ir aš) išmokom scrapinti iš interneto, knygų, žurnalų, patarimų, konstruktyvios kritikos ir t.t. (aš jokių kursų nelankiau).
Pradėk nuo pirmo lapo, gavus patirties albumas savaime užsibaigs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(majority @ 2009 06 15, 22:47)
Sveiko merginos,

Esu naujoke scrapbooking'o srityje, bet labai noriu savo sunelio krikstynu albuma bei kriksto deze dekoruoti. Tik nelabai zinau nuo ko pradeti.. nusipirkau albuma specialu scrapbooking'ui (su imautem permatomom), ieskau grazaus popieriaus, ziurineju internete viska, kas tik susije su situo menu.. O jus pacios ismokot, ar kokias paskaiteles isklauset, gal net koks klubas scrapbooking'o yra..????
buciau dekinga jei kas uzvestu mane ant tinkamo kelio  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
aciu

mums labai pasiseke, kad turejom scrap8, pradzioje ji labai daug aiskino, moke ir skatino wub.gif dabar jau ir pacios galim kitas pamokint ax.gif as pati perziurejau daugybe galeriju internete, pamaciau, kas man patinka ir lipdziau klijaviau plesiau ir vel klijavau.. pradziai siulau nepradet is karto nuo albumo, geriau pasibandyt padaryt keleta darbeliu, paziuret kaip seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 15 birželio 2009 - 23:08
aciu merginos uz padrasinima... smile.gif
as taip pat jau perziurejau begales kitu merginu darbu galeriju, bet beziurint man kyla daug klausimu. Nes is paveiksliuko kartais nesuprantu kaip padaryta blush2.gif
As jau truputi bandziau dekoruoti krykstynu deze.. bet gal ten scrapbooking'u nepavadinsi.. tiesiog ivairiu karpiniu (sirduciu, gelyciu, ornamentu) darinys... g.gif
Atsakyti
QUOTE(majority @ 2009 06 15, 23:47)
Sveiko merginos,

buciau dekinga jei kas uzvestu mane ant tinkamo kelio  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
aciu

as irgi dar naujoke biggrin.gif bet jei nori daug suzinot apie si mena, tai patariu laiko turint paskaitinet scrap temas nuo pacios pirmos. Pirmose keliose temose yra labai daug vertingos info thumbup.gif. Taip pat daug naudingo rasi ir Scarpmanijoj
Atsakyti
Sveikutes!
As taip pat tyliai seku sia tema, domiuosi, mokinuose. Bet as dar youtubej filmukus paziuriu. Ten viskas nufilmuota kaip daroma kai kuri technika... Mano tikslas - vaiko krikstynu atributika SB naudojant ir susitvarkyti vestuviu albuma, kuris stovi kelis metus nesutvarkytas (net nesuklijuotos nuotraukos). Tuo metu nenorejau paprastai klijuoti nuotrauku, ir nezinojau ko noriu. Dabar zinau, ko noriu tame vestuviu albume smile.gif
Atsakyti
Kaip šaunu, kad iš pogrindžio į dienos šviesą lenda naujokės thumbup.gif
Parašau drąsiau: patarsim, padėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
cia kalbam tik apie priemones 4u.gif

o tema apie scrapbooking yra cia mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=445999
Atsakyti