Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

bigsmile.gif bigbita as jau uzsisakiau smile.gif paskaitinejau scrapmanijoj ir nusprendziau kad jis man bus naudojamas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o prie tokio nuosprendzio prisidejo dar ir miglotos albumo pavartymas 4u.gif thumbup.gif

tai kaip ten apie aparaciuka kuris embosina??? ar jis naudojamas... lauramama rase kad atvirukams naudoja, gal koky pavyzdy ax.gif ymestu kaip butent tai atrodo? o kitos kam naudojat? 4u.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 15 birželio 2009 - 08:57
Cutlebug'ui embosinimo kortelės nėra labai brangios, brangesnės iškirtimui ir ypač raidynai. Dabar Joann'e vėl nuolaida didelė ir aparatui, ir kortelėms, galima atsisiųsti. Aparatą tik laivu reiktų plukdytis, o embosinimo kortelės lengvos, nes plastmasinės.
Atsakyti
Quickutz Revolution irgi embosinimo korteles priima
Atsakyti
Biski as atsilieku, nespeju cia su jusu tempais... doh.gif
Bet... Lauramama, nekantriai lauksiu reportazo bigsmile.gif
Atsakyti
apie aparaciuka kuris embosina??? ar jis naudojamas... lauramama rase kad atvirukams naudoja, gal koky pavyzdy ax.gif ymestu kaip butent tai atrodo? o kitos kam naudojat? 4u.gif g.gif

dar noriu atsakymu paklausti ar kuri iš jūsų naudojatės tom Fiskars faktūrinėm plytelėm? Nors tai labiau primityvus metodas embosinti aš karts nuo karto panaudoju kadangi nevisad randu QK reikiamų formelių embosinti.
*Kam naudoju?...pagrindinis baltas popierius su taškiukais buvo padarytas dėka Fiskars plytelėm...čia LO
Atsakyti
dar vienas klausimelis ax.gif ar yra koks prietasiukas ar peiliukas jei nori nuplesti popieriaus sakykim krasta, kad matytusi plesimas dailus? jei yra koks spalvotas lapo virsus kai pjavascript:emoticon(':ax:')lesi matosi baltas kokiu kai kur 1 mm ar 2mm krastas. kazin ar cia aiskiai parasiau blush2.gif gal kas supras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2009 06 15, 05:40)
dar vienas klausimelis ax.gif  ar yra koks prietasiukas ar peiliukas jei nori nuplesti popieriaus sakykim krasta, kad matytusi plesimas dailus? jei yra koks spalvotas lapo virsus kai pjavascript:emoticon(':ax:')lesi matosi baltas kokiu kai kur 1 mm ar 2mm krastas. kazin ar cia aiskiai parasiau  blush2.gif  gal kas supras  lotuliukas.gif

user posted image
apie šitas kalbi?...aš naudoju tokias linuotes jei noriu lygiai bet su įplėšimais kraštus nuplėšti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 06 14, 19:50)
uztat TB jauciu daugiausiai turi  biggrin.gif 

Patikėk doh.gif Gaila, kad beveik nieko aš panaudoti negaliu lotuliukas.gif

Niu, o mano klausimą pražioplinot matau lotuliukas.gif

Ar kas nors turite ar žinote kur gauti preimonę, nustatyti ar popierius acid free ar ne free lotuliukas.gif ??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 06 15, 14:31)
Niu, o mano klausimą pražioplinot matau  lotuliukas.gif

Ar kas nors turite ar žinote kur gauti preimonę, nustatyti ar popierius acid free ar ne free  lotuliukas.gif ???  rolleyes.gif
prasom spalva specialiai tau parinkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
http://public.fotki..../pvznemano.html va cia desiniam kraste yra nuplesta taip? tai cia tu liniuociu pagalba??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaga*: 15 birželio 2009 - 14:23
QUOTE(gaga* @ 2009 06 15, 15:22)
tai cia tu liniuociu pagalba??

Nu man atrodo, kad ranka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 06 15, 09:55)
tai kaip ten apie aparaciuka kuris embosina??? ar jis naudojamas... lauramama rase kad atvirukams naudoja, gal koky pavyzdy ax.gif ymestu kaip butent tai atrodo? o kitos kam naudojat? 4u.gif  g.gif

yra dar tokie is Wizard spellbinders aparaciuko folderiukai mebosinimui, pati nebandziau bet man regis jie tinka ir su bug'u
user posted image
ten ju keliu rastu yra
As paembosinsiu kai truputeliu busiu geresnes savijautos, dabar kazkaip nelabai gerai jauciuosi unsure.gif
Atsakyti