nu man ta Revoliution - Quickutz Revoliution tai Triumfo Arką primena
O šiaip tai aš dar kalnus aparatų foto prisisaugojus turiu, šiaip pagalvojau, būtų smagu jei imtume ir parodytuma ką jau turime visos Ką manot? Aš kaip aparatų maniakė, planuoju dar du nerealius paratus įsigyti, bet kol jų neturėsiu - nesakysiu
Bet jau galiu pasakyti ką turiu:
silhouette
zutter
rožinę spalvą prašom ignoruoti, jis nėra jau toks bjaurus kaip foto
Pala ir viskas tai netvarką, tikrai reiki dar kokių nors.... Lauramama, kaip ten vadinasi tas kur išmušą raidytes, toks mažiukas, primena vaikystes video kameras...
Šiaip vat noriu pasiklausti, kap manote, ar reikia kokį embosinimo aparatą turėt, ar visgi galėčiau ir be jo išgyvent? Juk aparatas tai aparatu, bet gi tos formos labai brangios gaunasi kai jau daug jų visokių nori....
relija, nebuk abzora
raides ismusa DYMO, bet ju juosteles labai brangios
raides ismusa DYMO, bet ju juosteles labai brangios
tai o ko nebūt jei esu , bet nujaučiu, kad aš čia mažiausiai turiu
Klausimų diena
Ar kas nors iš jūsų turite pieštuką ar tai flomasterį, kuriuo galima nustatyti ar popierius acid-free ar labai acid ?? Man regis kažkas kažkada apie tai rašė, nu bet per paiešką nesugebu surast
Ar kas nors iš jūsų turite pieštuką ar tai flomasterį, kuriuo galima nustatyti ar popierius acid-free ar labai acid ?? Man regis kažkas kažkada apie tai rašė, nu bet per paiešką nesugebu surast
QUOTE(relija @ 2009 06 14, 18:25)
tai o ko nebūt jei esu , bet nujaučiu, kad aš čia mažiausiai turiu
uztat TB jauciu daugiausiai turi as irgi nieko gero neturiu, bet ko turiu kol kas man uztenka, nors QK repliu jau simtas metu nebuvau issitraukus, bet silueta, dymo ir bigbaita karts nuo karto panaudoju
nu, kad uzvedet pokalbi apie turtus, tai paaiskinkit kas tas BIGBAITAS
beje as tikriausiai viena is "turtingiausiu" cia neturiu nei stampuku, nei daziuku, nei aparaciuku tik kelis lapelius scrapui, na bet viskas jau pakeliui pas mane labai labai laukiu....
beje as tikriausiai viena is "turtingiausiu" cia neturiu nei stampuku, nei daziuku, nei aparaciuku tik kelis lapelius scrapui, na bet viskas jau pakeliui pas mane labai labai laukiu....
QUOTE(gaga* @ 2009 06 14, 19:36)
nu, kad uzvedet pokalbi apie turtus, tai paaiskinkit kas tas BIGBAITAS
superinis daiktas ismusa skylutes ir istato eyelets
aaaa.. toki esu macius, cia tas didysis kur tinka 12x12 ''
o tam aparaciukui tinka visos eyelets? ar reikia special
QUOTE(gaga* @ 2009 06 14, 19:42)
standartinius 1/8 ir 3/16, bei gromletus istato
va va, pradedu galvot, kad man bigbito reikia ar bigbaito?
QUOTE(relija @ 2009 06 14, 20:55)
va va, pradedu galvot, kad man bigbito reikia ar bigbaito?
tai, kad jau turi abu
big bite crop-a-dile
dabar buvau uzsikabinus ant fotografijos ax.gif scrapinu tik konkursam blush2.gif
aga, aš tave vis matau pas fotografus (aš ten irgi kasdien užsuku idėjų bei žinių pasisemti...kelis kart net čigone pabūti keliom nužiūrėtom nuotraukom )...bet iki bendravimo vėl nesiryžtu...suvokiu kad aš foto "mianininkė" nebūsiu tad ir nepriklausau jų gretose. Man svarbu turėti kokybiškas šeimos ir kelionių nuotraukas {šeimos albumam} o ne stulbinti žmones savo foto menu
Dabar vartau labai įdomią knygą apie fotografiją- spec. kompoziciją...to pačio autoriaus kuris išleido "Understanding Exposure".
*Skaitant knygą Pastebėkite kad visi kompozicijos terminai fotografijoj yra tie patys kaip ir tos SB kompozicijos "taisyklės": repeticija, harmonija, linija, forma, trikampiai, focal point of interest, ir t.t