Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 06 10, 13:47)
Lauramama,

mestelk savo ivertinima apie tuos savo seniau pirktus "a la flomasterius" vandens pagrindu (blyn, tikiuosi supratai apie ka as cia...)...?
Ar gerai paiso? Ar daug ten terliotis reikia su jais?
Nes as apie juos vis pasvajoju... Kaip mazas vaikas...

Jau klause, manes lawrute, bet as zinai, zadu padaryti situ techniku reportaza, dar vienu piestuku reiktu sulaukti. Siaip jie geri ir ant stampu (guminiu) su jais gali piesti, tada stampuoti. Bet jei nori daugiau akvarelinio efekto, tai reiktu rinktis akvarelinius piestukus arba Copic firmos markerius.Bet sakau, as noresiu sita info ir savo patirti perteikti per reportaza, turiu visokiu minciu ax.gif ateiciai.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 06 10, 14:56)
Jau klause, manes lawrute, bet as zinai, zadu padaryti situ techniku reportaza, dar vienu piestuku reiktu sulaukti. Siaip jie geri ir ant stampu (guminiu) su jais gali piesti, tada stampuoti. Bet jei nori daugiau akvarelinio efekto, tai reiktu rinktis akvarelinius piestukus arba Copic firmos markerius.Bet sakau, as noresiu sita info ir savo patirti perteikti per reportaza, turiu visokiu minciu  ax.gif  ateiciai.

labai smagu butu kuo greiciau sulaukti tavo reportazo 4u.gif nes labai jau rupi... 4u.gif
Atsakyti
Vienoje parduotuvėje radau akvarelinius pieštukus ir akvarelinius flomasterius Carioca firmos. Jie daugiau skirti vaikų dailei ir piešiniams ... bet reikia pabandyti, gal panašų efektą išgausiu g.gif
lauramama, ir aš labai laukiu reportažo mirksiukas.gif Ypač kai tai tikrai naujas man pažinimas.
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 06 11, 07:14)
Vienoje parduotuvėje radau akvarelinius pieštukus ir akvarelinius flomasterius Carioca firmos. Jie daugiau skirti vaikų dailei ir piešiniams ... bet reikia pabandyti, gal panašų efektą išgausiu  g.gif
lauramama, ir aš labai laukiu reportažo  mirksiukas.gif Ypač kai tai tikrai naujas man pažinimas.

o as kazkodel visai nesidomiu akvareles flomasteriais, nors esu bandzius jais paspalvinti dalis stampu ir tokiu metodu stampuoti. Praktiskiau man (daugiau spalvu rinkiny)- ir sodresnes spalvos gaunasi -naudojant akvareles piestukus paliejamus su slapiu teptuku...labai graziu efektu taip imanoma gauti ir spalvas maisyti...vz man labiau patinka akvareles piestukai...nors lauramamos reportaza bus ir man l.l idomu pamatyti mirksiukas.gif

Man naujas atradimas vakar: Spellbinders nestabilities tinka i mano QK Revolution thumbup.gif tai nusipirkau kelis nupigintus rinkinukus ivairias formas iskirsti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 11 birželio 2009 - 14:31
pas mus maciau irgi yra su nuolaidom jie, man patinka, kad ju gana daug dydziu tu paciu formeliu yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 06 11, 17:02)
pas mus maciau irgi yra su nuolaidom jie, man patinka, kad ju gana daug dydziu tu paciu formeliu yra  thumbup.gif

O as su bug'u juos jau seniai naudoju ax.gif Atvirukam thumbup.gif
Atsakyti
Žino mergaitės aš jus skaitau ir kartais mane aplanko jausmas, kad nesuprantu apie ką jūs lotuliukas.gif
Tai paskui sėdžiu ir aiškinuosi, kas tie bug'ai, QK Revolution...ir panašiai...
Scrap kalba valdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2009 06 12, 14:19)
Žino mergaitės aš jus skaitau ir kartais mane aplanko jausmas, kad nesuprantu apie ką jūs  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif mokinkis mokinkis
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2009 06 12, 13:19)
Žino mergaitės aš jus skaitau ir kartais mane aplanko jausmas, kad nesuprantu apie ką jūs  lotuliukas.gif

Bugas - Cuttlebug - machanine formu kirtimo ir embosinimo masinele
user posted image
Revoliution - Quickutz Revoliution - mechanine formu kirtimo ir embosinimo masinele
user posted image
Siluetas - Quickutz Silhouette - elektronine formu pjovimo masina
senas modelis su laidu
user posted image
naujas modelis belaidis
user posted image
Slice - elektronine formu pjaustymo masinele
user posted image
Atsakyti
Miglota thumbup.gif ...man priminei kad atnaujinčiau šią kategoriją ScrapManijoj...bet kad SB idustrija kas kelis mėnesius po naują išleidžia tai man sunku pasivyt.
(P.S. ar nescrapini ar tingi skenuot ir rodyt blynus g.gif ...publika laukia smile.gif
Atsakyti
user posted image kiek čia visokių gerumynų

Miglota 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b_i_k: 12 birželio 2009 - 14:57
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 12, 14:51)
(P.S. ar nescrapini ar tingi skenuot ir rodyt blynus g.gif ...publika laukia smile.gif

dabar buvau uzsikabinus ant fotografijos ax.gif scrapinu tik konkursam blush2.gif
Atsakyti