Linutuk, oho
Jeeez, kaip man smilgu dabar prisireike
Linutukai, tu šaunuolė. Noriuuuuu tokios pievos ir aš
QUOTE(lauramama @ 2009 03 17, 16:52)
Linutuke As dar ju turiu tu lapu, dar nesidomedama scrapukais juos isigijau, bet kazkaip dabar niekur nematau,kad butu.
jai sugalvosi parduoti , tai as jau rezervuojuosi is anksto kelis lapus, nes noriu dar kelias diiiidelias smilgas susimeistrauti
gavau ir as tu lapeliu, tik dar nesugalvojau kam pritaikyt, o tu saunuole
Bandysiu per e-bay ieškoti tų smilgų. Zaraznos ... ramybės dabar nebus
Pasufleruokit, kaip jos vadinasi ?
Linutuk mintis puiki su tom smilgutėm. Jau spėjau tavę ir bloge išgirti
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 17, 17:16)
Bandysiu per e-bay ieškoti tų smilgų. Zaraznos ... ramybės dabar nebus
http://www.gelatinstamps.com/products/products_bigandwildthings.htmlPasufleruokit, kaip jos vadinasi ?
Linutuk, va čia tai talentas
Labai to nenoriu, bet galiu bandyti uzsakyti is gel - a -tins per tarpininkes visoms, kas norit. Matau,kad cia smilgine psichoze kazkokia prasidejo.I AZ.
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 17, 16:07)
oi merginos suzavejo ir mane tos smilgos , ziurekit ka susimeistravau
LINUTUK ..... guliu....
Klausyk, dabar pasakok kaip jie su rašalais jaučiasi? Nusivalo gerai??? O ant popieriaus gerai dengiasi??? Jei jie bus puikiai atspaudžiantys - aš susitikus tave IŠBUČIUOSIU , o tada dar ir Laurą, bo aš irgi iš jos šitų lapų gavau ir jau keli mėnesiai bandau iš visko pasidaryti kelis konkrečius štampus....Bet pati panaudot būtent šituos popieriukus jei ir būčiau tai kitam šimtmetį ....
Pasakok greičiau
QUOTE(relija @ 2009 03 17, 21:40)
LINUTUK ..... guliu....
Klausyk, dabar pasakok kaip jie su rašalais jaučiasi? Nusivalo gerai??? O ant popieriaus gerai dengiasi??? Jei jie bus puikiai atspaudžiantys - aš susitikus tave IŠBUČIUOSIU , o tada dar ir Laurą, bo aš irgi iš jos šitų lapų gavau ir jau keli mėnesiai bandau iš visko pasidaryti kelis konkrečius štampus....Bet pati panaudot būtent šituos popieriukus jei ir būčiau tai kitam šimtmetį ....
Pasakok greičiau
+labai lengvai pjaustosi karposi
+jai ir nagu yspaudi (pjaunant smulkiaws detales teko isikibti nagais ) jis atsigauna
+patinka kad viena karta patepus gaunasi vienas ryskus 1 blankus ir dar kokie 3 tokie kaip seseliukas atspausti vaizdai,
+primena toki vintage stiliu, na lyg truputi patrintas antspaudas, man labai patiko si savybe
dabar minusiukai
-nemanau kad bus patvarus, nes labai plonos detales
-tik stacionarus, prilipdei ir viskas (as jokiu kaladeliu neturejau, tai bandziau suktis is padeties ir prisiklijavau prie tokios permatomos ir kietesnes nuo kaskokios papkes plastmases, o paskui jau su ta plasmese vos vos patepus tais norfiniais klijais klijavau ant stiklo ir atspauzdavau, laikesi normaliai, bet ar ilgai laikys nezinau )
- patepus juos, rasalas isigeria ir lieka, bet su indu plovikliu issiplove
- tik spelioju, bet ytariu, kad inbosinimui netiks
nu tai kada gausiu tuos buckius kada atvarysi pas mani
Aš tai lendu eterin su tokiu klausimu (negalioja turinčioms vis scrap'kambarį ). Kur ir kaip laikote visas SB priemones?
Aš šiandien visai su savimi susipykau. Konkrečios drabo vietos neturiu, priemonės sukrautos bet kaip ir bet kur. Dalis dėžėse, dalis dėžutėse ir pan. Nu neina normaliai dirbti. Kol visas išsitrauki, peržiūri, išsirenki tinkamas, tai ir unoras dirbti praeina. Jau nekalbu, kad visas priemones po to į vietas reikia sudėti ir tą kūrybinį bardaką susitvarkyti.
Aš šiandien visai su savimi susipykau. Konkrečios drabo vietos neturiu, priemonės sukrautos bet kaip ir bet kur. Dalis dėžėse, dalis dėžutėse ir pan. Nu neina normaliai dirbti. Kol visas išsitrauki, peržiūri, išsirenki tinkamas, tai ir unoras dirbti praeina. Jau nekalbu, kad visas priemones po to į vietas reikia sudėti ir tą kūrybinį bardaką susitvarkyti.