Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

QUOTE(lauramama @ 2009 05 14, 13:48)
p.s. kuriom aktualu is joann uzsakymas nusiustas  thumbup.gif

4u.gif friends.gif heart.gif
Atsakyti
nieko nebesuprantu...man vis ateina į paštą pranešimas, kad yra naujas pasisakymas šioje temoje...o kiek užeinu - nieko naujo g.gif Čia aš skaityt nemoku, ar kažkas žinutes iškart trina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 05 15, 00:46)
nieko nebesuprantu...man vis ateina į paštą pranešimas, kad yra naujas pasisakymas šioje temoje...o kiek užeinu - nieko naujo g.gif Čia aš skaityt nemoku, ar kažkas žinutes iškart trina? ax.gif

g.gif nu nelabai kas trina, manau
Atsakyti
Justess man atrodo SM durnavoja, nes man pranešimus apie AŽ atsiuntė tik šiandien, tai tau atsiuntė iš vakarykščios dienos smile.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
trina trina mirksiukas.gif , dar ir kaip trina smile.gif taip kad be panikos, SM gerai veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 15, 09:07)
trina trina  mirksiukas.gif , dar ir kaip trina  smile.gif taip kad be panikos, SM gerai veikia  lotuliukas.gif

Kazkodel tik sioje temoje veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, sulaukiau skambucio del gel a tins, jau Lietuvoje. Siandien tikriausiai pavyks juos gauti thumbup.gif Nuo pirmadienio guluosi i ligonine, tai jei kam skubu, organizuokites per savaitgali juos pasiimti. Nors, MB jei ka bus instruktazas pravestas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 05 15, 13:30)
Merginos, sulaukiau skambucio del gel a tins, jau Lietuvoje. Siandien tikriausiai pavyks juos gauti  thumbup.gif  Nuo pirmadienio guluosi i ligonine, tai jei kam skubu, organizuokites per savaitgali juos pasiimti. Nors, MB jei ka bus instruktazas pravestas  ax.gif

man neskubu, galiu ir palaukti 4u.gif o dėl ligoninės, tikiuosi, nieko rimto? unsure.gif
Atsakyti
cia gal dar kam idomu bus, noriu pasidalint pries nauja pasipildyma ax.gif
http://public.fotki....mama/popierius/
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 05 14, 10:01)
As vargais ne galais radau tu serdziu, be plasmaskiu pirkti ebay.

Lawrute, keista,kad peiliukas jau atsipo. Nes man dar pjauna ir nieko pripjauti paciai nereikia. Gal tu netinkamai pasirenki galvute ar rezio gyli?

blush2.gif tikriausiai as sugadinau, nes pradzio kelis kartus papjoviau be galvuciu blush2.gif ir tada man labai sugadino ta skaidru pagrinda ir ta lipnu is karto sudraske... blush2.gif geda prisipazinti, bet labai rupejo oabandyti nepaskaicius iki galo instrukcijos... dabar tenka kankintis, bet tikiuosi ysigijus nauja asmeny - viskas bus gerai blush2.gif

man irgi atrodo kad trina blink.gif
Atsakyti
tik peiliukus radau pirkti cia:
http://cgi.ebay.com/...-...93:1|294:50
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 05 15, 14:30)
tai jei kam skubu,

Palauksim mirksiukas.gif
Atsakyti