Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

QUOTE(Tosk @ 2009 05 13, 13:13)
Pas mus norgej tokiu daugiausia buna metaliniu arba gipsiniu 4u.gif
Gipsiniu cia yra http://www.papirloft...6150e23462ca8d4

Metaliniu yra: http://www.papirloft...6150e23462ca8d4 arba http://www.papirihje...llpynt1/?page=2
Veik visos parduotuves norgu turi tokiu dalykeliu, bet nezinau kokiose prekinas Migle.

oooo blink.gif blink.gif blink.gif wub.gif wub.gif ir aš užsimaniau metalinių wub.gif kaip Miglota dar vieną į krūvą priimsi ? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
viskas einu apiplėšiu banką doh.gif
man šitos temos negalima skaityt... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 05 13, 13:25)
Norėčiau tokio ir metalinio ir gipsinio  blush2.gif
Jei tik Miglota apsiimtų  ax.gif

QUOTE(irmulia @ 2009 05 13, 20:06)
oooo  blink.gif  blink.gif  blink.gif  wub.gif  wub.gif  ir aš užsimaniau metalinių  wub.gif  kaip Miglota dar vieną į krūvą priimsi ? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

birzelio pradzioj parasykit AZ su norais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2009 05 13, 21:22)
viskas einu apiplėšiu banką doh.gif
man šitos temos negalima skaityt... tongue.gif

lotuliukas.gif Kaip seniai negirdėjau jau tokių frazių drinks_cheers.gif visos jau praėję tą stadiją, o va turim šviežieną lotuliukas.gif
Mes jau nebesakom taip, net nebegalvojam - tiesiog užsisakom lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 05 13, 18:18)
Lawrute, o ką jau suvarei peiliukus?  blink.gif

kai cia pasakius smile.gif prie to popieriuko jau sunkiai limpa ax.gif o peliukas pas mane tik vienas buvo, matai nbuvau tokia gudri kaip kad tamsta ir neuzsisakiau is karto, tai dabar turiu silueto iskirsta darba dar pati pabaigineti nes ne viska iskerta... g.gif tai ir dairausi...

gal ir kvailas klausimas, bet o kam reikallinga peiliuko serdis? tai gal man reikia tik situ peiliuko serdziu nusipirkti, nes tuos plasmasinius tai as turiu??? doh.gif bet kad jie kiauri blush2.gif doh.gif sorry jei jau erzinu su kvailais klausimais, bet man kazkaip neaisku tundrai... doh.gif

user posted image
Atsakyti
ta sirdele ir as pati pirma karta pamaciau, bet kai saviski sena peiliuka isardziau tai man tokia pati sirdele ir issieme, tai greiciausiai galima keisti tik pati peiliuka ir visu plastmasiu is naujo pirkti nereikia.. siaip zymiai pigiau taip pirkti iseina smile.gif
Atsakyti
As vargais ne galais radau tu serdziu, be plasmaskiu pirkti ebay.

Lawrute, keista,kad peiliukas jau atsipo. Nes man dar pjauna ir nieko pripjauti paciai nereikia. Gal tu netinkamai pasirenki galvute ar rezio gyli?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 05 14, 11:01)
As vargais ne galais radau tu serdziu, be plasmaskiu pirkti ebay.

Lawrute, keista,kad peiliukas jau atsipo. Nes man dar pjauna ir nieko pripjauti paciai nereikia. Gal tu netinkamai pasirenki galvute ar rezio gyli?

Lauramama
, brangioji, jei dar kada imsi sau peiliukų be plastmasių - prisimink ir mane 4u.gif
Nes ir man neprotinga atrodo pirkti visą kalną plastmasės kai tik peiliukas vargsta labiausiai biggrin.gif ...

O dėl peiliuko susidėvėjimo, nu tai ir mano puikiai dirba. Dėl to ir klausiau kaip čia taip greit pradėjo nepjauti iki galo.... Gal, Lawrute, labai daug pjauni? Labai labai daug...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 14 gegužės 2009 - 10:23
Relija lengva tau kalbėt... tongue.gif
Aš tai užsisakyčiau negalvojus.. Tik kad sąskaitoj 6 lt, ateina nauji mokęsčiai, o darbo neturim... Laukiu pašalpos, o ji greit pabirs visai ne ant rankdarbių unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2009 05 14, 12:00)
Relija lengva tau kalbėt... tongue.gif
Aš tai užsisakyčiau negalvojus.. Tik kad sąskaitoj 6 lt, ateina nauji mokęsčiai, o darbo neturim... Laukiu pašalpos, o ji greit pabirs visai ne ant rankdarbių unsure.gif  verysad.gif

reikia kurti verslo plana ax.gif

p.s. kuriom aktualu is joann uzsakymas nusiustas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 05 14, 13:48)
p.s. kuriom aktualu is joann uzsakymas nusiustas  thumbup.gif

thumbup.gif clap.gif yahoo.gif friends.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 05 14, 13:48)
p.s. kuriom aktualu is joann uzsakymas nusiustas  thumbup.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti