su gelytem sendint lengviau, bet man irgi labai didelis minusas, kad nepatogu.. man kates akys labiau patinka o jau tie metalic atspalviai guli beveik nepanaudoti, nepatinka man jie
QUOTE(lauramama @ 2009 05 07, 16:05)
As turiu ir tuos kur vienas ant kito dedasi. Galiu paskyti, kad su jais sendinti krastus yra beveik neimanoma. Man visos kempineles nusokinet baigia. ir nepatogu. O is gelytes isemus viena spalva, ja gali padeti ant popierius pavertus ant sono, rasalo padas nesiliecia su popieriumi. as kazkaip visai paprastai su jomis tvarkausi, ir krastam paspalvinti jie idealus ir patogus laikyti.
Sendinu daugiausiai su Disress ink ir tik retais atvejais naudoju tas Cates akytes (Pvz.Dune, Cocoa...). Ir kiek supratau Linutukas kalba ne apie sendinimus
QUOTE(lauramama @ 2009 05 07, 10:05)
As turiu ir tuos kur vienas ant kito dedasi. Galiu paskyti, kad su jais sendinti krastus yra beveik neimanoma. Man visos kempineles nusokinet baigia. ir nepatogu. O is gelytes isemus viena spalva, ja gali padeti ant popierius pavertus ant sono, rasalo padas nesiliecia su popieriumi. as kazkaip visai paprastai su jomis tvarkausi, ir krastam paspalvinti jie idealus ir patogus laikyti.
Mano megiamiausias rinkinys
Mano megiamiausias rinkinys
ant abiejų punktų...man irgi tie maži "cat's eys" nušoka nuo pagrindo o su gėlyte "no problem"...ant šono paguldai ir nedažo darbastalio; Šis irgi yra mano dažniausiai vartojamas rinkinys sendinimui ir taip pat štampuot labai patogu
kas kam...sunku patarti kadangi nuomones bus skrintingos kaip ir scraperės
QUOTE(gaga* @ 2009 05 08, 10:41)
aciukas. lauramama , bet vistiek kazkaio ne viskas ten aisku . o jus dazus nuplaunat vandeniu nuo stampuku? ar yra dar koks specialus skystis? ir tikriausiai spalvas ant stampuku uzdedat teptuku, kad gaunasi spalvotas paveiksliukas? tikriausiai kol pati nepabandysiu tol nieko nebus
bandysiu kiek pati suprantu atsakytiQUOTE
Sudetim skiriasi sie rasalai. Tie pirmieji liejasi jei juos veiksi vandeniu, nes jie vandens pagrindu (fliud), o pigmentiniai rasalai dziuna ilgiau bet jie nelieja, nes berods aliejaus pagrindu yra, o ne vandens.
Rasalai:
Pigmentiniai-aliejaus pagrindu, sodrios splavos, ypac kurie yra chalks (kalkiu pagrindu), labiausiai tinka su akriliniais stampukais (ir su medinukais)
Dy inks - vandens pagrindu, neryskiu spalvu, ant lygaus popieriaus, tinka su medinukais - guminiais stampukais, su akriliniais - prastai.
Fluid (chalks) inks - vandens pagrindu, taciau sodriu spalvu, nes yra kalkiu priemaisu, tinka su akrilinais stampais.
visi sitie rasalai, apie kiriuos cia Lauramama parase, as tokius rasalus nuo stampuku plaunu su vandeniu ir trupuciu indu ploviklio, o uztepu tai paprastai, su norimais dazais patapsnoji ir bandai stampuoti, galima bandyti ir akriliniais dazais, bet cia as jau ne patareja, man dazniausiai nelabai gaunasi, o tik sunervina Rasalai:
Pigmentiniai-aliejaus pagrindu, sodrios splavos, ypac kurie yra chalks (kalkiu pagrindu), labiausiai tinka su akriliniais stampukais (ir su medinukais)
Dy inks - vandens pagrindu, neryskiu spalvu, ant lygaus popieriaus, tinka su medinukais - guminiais stampukais, su akriliniais - prastai.
Fluid (chalks) inks - vandens pagrindu, taciau sodriu spalvu, nes yra kalkiu priemaisu, tinka su akrilinais stampais.
va cia yra parasyta kaskiek gali pasiskaityti, yra ir spec skysciu, bet ju manau reikia tik tada, kai naudoji embosinimui skirtas priemones,
aciu Linutuke reikia bandyt rinktis kelis stampukus pradziai ir dazus. kiek suprantu jus turit kazkokia panele, kurios pagalba galima uzsakyti reikalingu dalykeliu is uzsienio. gal isduosit paslapti, kur pigiausiai ir diziausias pasirinkimas stampuku ir dazu??????
aciu labai labai uz pagalba ir kantrybe
QUOTE(gaga* @ 2009 05 08, 13:01)
aciu Linutuke reikia bandyt rinktis kelis stampukus pradziai ir dazus. kiek suprantu jus turit kazkokia panele, kurios pagalba galima uzsakyti reikalingu dalykeliu is uzsienio. gal isduosit paslapti, kur pigiausiai ir diziausias pasirinkimas stampuku ir dazu??????
tai kad ne, niekad ir neturejom, tai buvo vienkartiniai atvejai, daug tarpininkiu super mamoje, o ir LT jau galima rasti , paziurinek pirmaji puslapi, ten sukelta info apie daug ka
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 08, 14:01)
tai kad ne, niekad ir neturejom, tai buvo vienkartiniai atvejai, daug tarpininkiu super mamoje, o ir LT jau galima rasti , paziurinek pirmaji puslapi, ten sukelta info apie daug ka
aciukas
QUOTE(Miglota @ 2009 05 08, 00:39)
nesudomino manęs...per daug panašus į mano QK Revolution, tik skirtumas kad šis pagrindas 6" o mano 4". Nusipirkus pakeiciama pagrinda dabar turiu 4x12", ir kerta ir embosina...kitų skirtumų nematau.
Kas kelis mėnesius kompanijos išleidžia nauja- atseit patobulintą variantą ir rėkia "Mūsų geriausias"
Dėl akrilinių dažų ant štampukų ...aš atsargiai. Jie tiktų kempininiam štampam, o jei tepsi ant akrilinių štampukų gali tiek pridžiūti į štampo detales ir įdubimus kad neišvalysi.
Aš turiu gėlytę pigment ink. Nuostabus dalykas. Visiškai nenusivyliau. Ir sendinti popieriaus kraštelius galiu, ir su štampukais štampuoti
Jei kuri artimiausiu metu užsisakinėsite rašalų, prašau parašykite man AŽ - prisijungsiu, nes pasirodo mano resursai apgailėtini
as irgi prisijungciau nes pas mane tik juoda ruda balta lauksiu AZ