lauramama, puikus lobynas , teks prisipazinti as irgi truputuka uzpavydejau
as dabar jau tokioj stadijoj, kai priemoniu nebepavydziu.. dabar pavydziu puikiu ideju ir kantrybes jas igyvendinant
QUOTE(Miglota @ 2009 04 24, 13:42)
as dabar jau tokioj stadijoj, kai priemoniu nebepavydziu.. dabar pavydziu puikiu ideju ir kantrybes jas igyvendinant
naujos priemones, net nei puikios idejos ar kantrybes pavydo man nesukelia, bet nerealiai supavydziu jei kuri pasigiria kad ju teveliai pasima vaika(us) i kaima savaitei ar siap keliom dienom ir turesite laiko scrapinti ar sau skirti....pavydziu tom kurios turi laiko, ech, taip noreciau patirti skoni tai kas yra scrapinti normaliom (dienos) valandom o ne iki paryciu.
lauramama, ačiū kad parodei LO Neabejojau kad puiku ... nenuvylei
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 25, 13:48)
naujos priemones, net nei puikios idejos ar kantrybes pavydo man nesukelia, bet nerealiai supavydziu jei kuri pasigiria kad ju teveliai pasima vaika(us) i kaima savaitei ar siap keliom dienom ir turesite laiko scrapinti ar sau skirti....pavydziu tom kurios turi laiko, ech, taip noreciau patirti skoni tai kas yra scrapinti normaliom (dienos) valandom o ne iki paryciu.
O as kaip tik atidaviau seneliui jo dziaugsma savaitei, atgauti anuko jegas po sunkaus Roto viruso. Galesiu paskrapinti sia savaite, bet irgi ne dienom (darbas ). Scrapuke, neliudek
QUOTE(lauramama @ 2009 04 26, 11:06)
O as kaip tik atidaviau seneliui jo dziaugsma savaitei, atgauti anuko jegas po sunkaus Roto viruso. Galesiu paskrapinti sia savaite, bet irgi ne dienom (darbas ). Scrapuke, neliudek
Sveikatos sūneliui
Neliūdėsiu...viskas tiktai laikina. Dienomis negaliu scrapint kadangi vaikai dar mazi ir nesavarankiski...vieni pazaist nemoka, demesio reikalauja....bet sparciai auga tad nusimato daugiau laisvo laiko uz tolimu pakalniu
Miglota: Pagavai ant naujos mados- t.y. CK dizaineriam pasakė kad siluetų formos bus nauja mada dabar.
Bet sie popieriai...nžn ar sugebėčiau juos sekmingai panaudoti . Tą berniuką su aitvaru nebent, bet ir tai siluetas tiek pasireiskia ant rastuoto popieriaus kad nuotraukele turetu buti maza ir siap labai demesi konkuruotu su foto. įdomu bus pamatyt kaip kiti panaudoja si popieriu
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 27, 13:24)
Miglota: Pagavai ant naujos mados- t.y. CK dizaineriam pasakė kad siluetų formos bus nauja mada dabar.
Bet sie popieriai...nžn ar sugebėčiau juos sekmingai panaudoti . Tą berniuką su aitvaru nebent, bet ir tai siluetas tiek pasireiskia ant rastuoto popieriaus kad nuotraukele turetu buti maza ir siap labai demesi konkuruotu su foto. įdomu bus pamatyt kaip kiti panaudoja si popieriu
as vakar ziurejau ziurejau ir neradau, kur ten nuotrauka italpint butu galima bet vis tiek man labai grazu.. gal butu galima scrapint vien tu tekstu
o as kazkaip iskart isivaizdavau, kokie smagus atvirukai is tokio popieriaus su siluetais iseitu...
Man patiko Miglotos įdėti popieriukai
Peržiūrėjau vieną užmirštą temą apie karpinius ...
Kokių gražių dalykų galima išsipjaustyti ... Labai panašius dalykus ten mačiau ...
Ateity norėčiau pabandyti kažką panašaus ir padaryti LO
O atvirukai tai tikrai šaunūs turėtų gautis ...
Peržiūrėjau vieną užmirštą temą apie karpinius ...
Kokių gražių dalykų galima išsipjaustyti ... Labai panašius dalykus ten mačiau ...
Ateity norėčiau pabandyti kažką panašaus ir padaryti LO
O atvirukai tai tikrai šaunūs turėtų gautis ...
Skelbiu skelbiu LINUTUKO debiutą ScrapManijoj
Dėkoju LINUTUKUI ir jos fėjom kurios jai vis šnibžda tokias išradingas idėjas
Dėkoju LINUTUKUI ir jos fėjom kurios jai vis šnibžda tokias išradingas idėjas
Liūdna naujiena JAV dabar labai sunkūs laikai SB bizniam ir SB spaudai; Vienas iš mano mylymiausių, geriausių Scrap-žurnalų Scrapbook Trends planuoja paversti žurnalą į e-žurnalą. Prenumeruot kainuos 10USD už vieną žurnalą (tikras žurnalas 15USD). Patiem bus galima atsispaudint jei pageidaujate turėti ką "realaus" laikyt rankose.
Amerikiečių forumuose didelis pasipiktinimas dėl to. Numato kad mažai kas pirks e-žurnalą kaip tiek daug idėjų ir SB galerijų nemokamai.
Pakolkas dar palieka prenumeravimą gryno žurnalo, bet numatyta kad neilgam.
Siaubas Simple Scrapbooks jau užsidarė, CK bankrotavo--atsiskaito tik 40% ko esa skolingi savo dizaineriam ir mum kitom "retkartinem", 3 SB pardes šalia manęs užsidarė per pastaruosius 1-2 metus, ...o dabar mano mėgiamiausias žurnalas krenta....depresija