scrapuke, juk gali būti kas tik nori... Nebent tai būtų labai asmeniškas dienoraščio lapas, tada gal geriau daryk kitą, nes juk negalėsiu parodyti visoms viešai... Nors galėčiau padaryti kokį albumą su užraktu... Galvok, bet man tai svarbiausia sulaukti pirmojo puslapio
Gaila kad iš manęs pirmojo nesulauksi...Miglota sparčiau už mane scrapina, bet gal pasivysiu ją...matau kad jai pavasario vėjelis ir geras oras blynų kepimą sulėtino
O dėl užrakto ir privatumo...nenoriu kad mano vienos darbelis tave į tokią situaciją įrėmintų kad turėtum slėpti šį mini albumą...jis turėtų būt rodomas visiem, ir norėsiu tavo leidimo savo puslapį taip pat tinklarašty talpinti kada surinksi iš visų, OK?
Žn kaip būna kada šauna kokia kūrybiška mintis į galvą ir nerandi ramios vietos tol kol nerealizuoji tą ką matai vaizduotėj? Man taip būna su scrapu, tad tavo parinktą temą aš galiu atlinkti tik vienu ir pirmiausiu variantu kuris man garsiausiai šaukė. Tavo tema yra , ir garantuoju kad pati padarysiu panašų LO sau