Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

scrapuke, juk gali būti kas tik nori... Nebent tai būtų labai asmeniškas dienoraščio lapas, tada gal geriau daryk kitą, nes juk negalėsiu parodyti visoms viešai... Nors galėčiau padaryti kokį albumą su užraktu... Galvok, bet man tai svarbiausia sulaukti pirmojo puslapio

Gaila kad iš manęs pirmojo nesulauksi...Miglota sparčiau už mane scrapina, bet gal pasivysiu ją...matau kad jai pavasario vėjelis ir geras oras blynų kepimą sulėtino tongue.gif lotuliukas.gif
O dėl užrakto ir privatumo...nenoriu kad mano vienos darbelis tave į tokią situaciją įrėmintų kad turėtum slėpti šį mini albumą...jis turėtų būt rodomas visiem, ir norėsiu tavo leidimo savo puslapį taip pat tinklarašty talpinti kada surinksi iš visų, OK?
Žn kaip būna kada šauna kokia kūrybiška mintis į galvą ir nerandi ramios vietos tol kol nerealizuoji tą ką matai vaizduotėj? Man taip būna su scrapu, tad tavo parinktą temą aš galiu atlinkti tik vienu ir pirmiausiu variantu kuris man garsiausiai šaukė. Tavo tema yra thumbup.gif , ir garantuoju kad pati padarysiu panašų LO sau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 balandžio 2009 - 19:50
Viskas aišku drinks_cheers.gif Daryk ką tik tavo širdis šaukia, o jau tada spręsim kaip ką daryti, o mano leidimo nereikia, juk tai tavo darbas, tiesiog aš jį turėsiu ax.gif drinks_cheers.gif
Ir visus kitų merginų darbus ax.gif
Vaje, jau kaip laukiu bigsmile.gif

O dėl užsidarančių parduotuvių ir nykstančių žurnalų...Ką gi, tai turbūt natūralus procesas, žvelgiant į visumą.... Manau, po kurio laiko ir vėl pradės stiebtis parduotuvės, firmos... O dabar pakentėsim bei pasinaudosim mažėjančiom kainom bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Labai retai cia parasau, bet skaitau daznai. O man labai gaila, kai tokios pardes uzsidaro, bet kitaip negali buti, nes ju tiek priviso ir manau visai neapgalvotai priviso. Suprasciau jai tos pardes kazka ipatingo ir naujo pasiulytu, bet... Sb priemoniu pardes kaip ir nebuvo, bet Lietuveleje tai dar naujas dalykas ir kol visi nepereis dekupazo, tai nelabai ir ziures i Sb.
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 04 22, 01:54)
Sveikos.
Labai retai cia parasau, bet skaitau daznai. O man labai gaila, kai tokios pardes uzsidaro, bet kitaip negali buti, nes ju tiek priviso ir manau visai neapgalvotai priviso. Suprasciau jai tos pardes kazka ipatingo ir naujo pasiulytu, bet... Sb priemoniu pardes kaip ir nebuvo, bet Lietuveleje tai dar naujas dalykas ir kol visi nepereis dekupazo, tai nelabai ir ziures i Sb.

žn, dažnai pamastau kodėl LT žmonėm taip nekimba SB kaip JAV g.gif Aišku kad SB dar tik naujovė, dauguma dar net nž kad SB turi spec priemones. Dažnai paklausiu tų kurios dekupažina kodėl nescrapina, tai pagrinde būna tas pats atsakymas: kad "per brangu dar vieną hobi pradėt" . Bet juk turėdama priemonių sakykim dekupažui, juvelyrikai, siuvinėjimui, puiliausiai įmanoma scrapinti su tuo kas jau turima: sagutėm, dekupažo servetėlėm,...ant popieriaus galima ir pasiuvinėti ir kaloliukus prisiūti- visokias detales ir papuošimus pačiai pasidaryti.
Mano sekantis scrapas bus naudojant dekupažo servetėles, gal kam idėju suteiks 4u.gif
Atsakyti
Merginos,kurios saketes gel a tins stampus, turiu naujienu, laukite email'u. Sanrita, parasyk i az man savo mail'a
Atsakyti
bigsmile.gif SUPER!!! aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 04 22, 21:43)
Merginos,kurios saketes gel a tins stampus, turiu naujienu, laukite email'u. Sanrita, parasyk i az man savo mail'a

sita kazkaip matomai praleidau smile.gif bet jie labai labai grazus smile.gif jeigu kadanors merginos kooperuosites darydamos kokius uzsakymus smile.gif AS PRISIJUNGCIAU 4u.gif
Atsakyti
Puikios naujienos, laukiam laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien siuntinukas atkeliavo pas mane dar vienas ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
wow thumbup.gif jau is pavydo einu sleptis ph34r.gif biggrin.gif saunus pirkinukas thumbup.gif
Atsakyti
pavydu... ax.gif kaip man tie lipdukai su vokais ir kitokiais zenklais patiko... wub.gif wub.gif wub.gif jauciu tokiems daikciukams silpnybe... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 04 24, 20:32)
pavydu... ax.gif kaip man tie lipdukai su vokais ir kitokiais zenklais patiko... wub.gif  wub.gif  wub.gif  jauciu tokiems daikciukams silpnybe... rolleyes.gif

issivaizduok jie embossinti, as pati susileidau juos pamaciusi,nes kai pirkau nesimate,kad jie iskilus bigsmile.gif O labiausiai as dziaugiuosi tais rasalais,kurie greit dziuna ir nelieja jei juos vandeniu paveiksi (reiks isbandyt aisku) ir tim holtz popieriaus krastu "draskymo" aparaciuku, dabar nebereiks tiek vargti,kad nuserpetoti krastus ax.gif
Atsakyti