Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

Gaila kad LT SB parduotuvės užsidaro, ypač kad jų beveik ir nėra verysad.gif Nors JAV maža kad iš tų mažų "šeimyninių" rankdarbių parduotuvių išlieka po 1 metų atidarymo...nesugeba išlikti kadangi toki milžinai Hobi supercentrai visą klientūra pasiima ir privilioja daug mažesnėm kainom ir didelėm nuolaidom. Nors teisybę pasakius aš esu viena iš tų kurios netiesiogiai prisideda prie tokių parduotuvėlių uždarymų--daug patogiau internetu užsisakyti tiksliai ko reikia negu su dviem mažais, nekantriais vaikais po parduotuves maišytis.

*****kas scrapina konkursui???
*****Ar kas relijos mini albumo lapą jau padarė? Aš turiu idėją, bet manau kad tai bus lyg lapas iš dienoraščio...nžn ar dar apsigalvosiu g.gif
*****Aš sugalvojau visiškai naują techniką "dekupažintą scrap'ą"...dabar laukiu užsakytų nuotraukų kad galėčiau jum parodyt naują LO.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 20, 20:32)
*****Ar kas relijos mini albumo lapą jau padarė? Aš turiu idėją, bet manau kad tai bus lyg lapas iš dienoraščio...nžn ar dar apsigalvosiu g.gif
*****Aš sugalvojau visiškai naują techniką "dekupažintą scrap'ą"...dabar laukiu užsakytų nuotraukų kad galėčiau jum parodyt naują LO.

*aha, tiek entuziazmo pradzioj buvo bigsmile.gif
**as padariau is karto kai gavau blush2.gif
*** thumbup.gif lauksim rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 04 20, 21:48)
*aha, tiek entuziazmo pradzioj buvo  bigsmile.gif
****as jau turiu minti, ir radau nuo ko nukopinti biggrin.gif , nu bet zinokit salta namie doh.gif , net rankos sustabareja, doh.gif , laukiu saulutes kad namai susiltu, tas elektrinis radiatorius nelabai padeda lotuliukas.gif
**** dar net nesugalvojau ka darysiu blush2.gif

**** bigsmile.gif ir man ydomu pasidare
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 20, 21:32)

as jau padariau viena, bet kazkas man ten nesiziuri doh.gif , galvoju gal dar ka perdaryt ax.gif , arba nauja padaryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 04 15, 20:25)
Man jie absoliuciai neklijuoja  verysad.gif Nezinau kodel

kaip įdomiai g.gif aš juos įsigijau ir jie man gerai klijuoja, teko vos vos nupjauti viršūnėlę ir liuks limpa thumbup.gif gal tau kokie seni pasitaikė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 20, 20:32)

*****kas scrapina konkursui??? - as as thumbup.gif dalyvauju smile.gif ax.gif
*****Aš sugalvojau visiškai naują techniką "dekupažintą scrap'ą"... - as visada galvojau apie siu techniku miksa - jau ysigijau priemoniu smile.gif bet labai ydomu bus pamatyti tavo LO - laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 21 balandžio 2009 - 08:03
*** Manau dalyvausiu. Tik dar neturiu jokių idėjų verysad.gif
*** Dar negavau relijos lapo verysad.gif kažkaip paštininkės nemyli mano rajono g.gif
*** Nu kaip suintrigavai g.gif laukiam laukiam clap.gif
Atsakyti
Kai baigsim triest, manau ir as suspesiu i konkursa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 20, 21:32)

nescrapinu ax.gif

scrapuke, juk gali būti kas tik nori... Nebent tai būtų labai asmeniškas dienoraščio lapas, tada gal geriau daryk kitą, nes juk negalėsiu parodyti visoms viešai... Nors galėčiau padaryti kokį albumą su užraktu...
Galvok, bet man tai svarbiausia sulaukti pirmojo puslapio bigsmile.gif Gaila, kad Miglota dar man savojo neperdavė, jau dabar turėčiau vieną biggrin.gif Miglota, na tai kada aš jį gausiu, a? biggrin.gif

na na, laukiam laukiam bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(lauramama @ 2009 04 21, 13:33)
Kai baigsim triest

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 04 21, 18:42)
biggrin.gif  Miglota, na tai kada aš jį gausiu, a?  biggrin.gif
kai pas mane i svecius uzsuksi mirksiukas.gif
Atsakyti
AAAAA bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , supratau, tai gal jau prieš savaitgalį teks būti Vilniuje.... Bet dar tiksliai nežinau verysad.gif
Atsakyti
Pas mus, norgej, vienintelis scrapo zurnalas uzsidare verysad.gif Naujas numeris "Vi scrapper" turejo pasirodyti geguzes 12d. bet deja jis jau nebeiseis verysad.gif
Atsakyti