Gaila kad LT SB parduotuvės užsidaro, ypač kad jų beveik ir nėra Nors JAV maža kad iš tų mažų "šeimyninių" rankdarbių parduotuvių išlieka po 1 metų atidarymo...nesugeba išlikti kadangi toki milžinai Hobi supercentrai visą klientūra pasiima ir privilioja daug mažesnėm kainom ir didelėm nuolaidom. Nors teisybę pasakius aš esu viena iš tų kurios netiesiogiai prisideda prie tokių parduotuvėlių uždarymų--daug patogiau internetu užsisakyti tiksliai ko reikia negu su dviem mažais, nekantriais vaikais po parduotuves maišytis.
*****kas scrapina konkursui???
*****Ar kas relijos mini albumo lapą jau padarė? Aš turiu idėją, bet manau kad tai bus lyg lapas iš dienoraščio...nžn ar dar apsigalvosiu
*****Aš sugalvojau visiškai naują techniką "dekupažintą scrap'ą"...dabar laukiu užsakytų nuotraukų kad galėčiau jum parodyt naują LO.
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 20, 20:32)
*****Ar kas relijos mini albumo lapą jau padarė? Aš turiu idėją, bet manau kad tai bus lyg lapas iš dienoraščio...nžn ar dar apsigalvosiu
*****Aš sugalvojau visiškai naują techniką "dekupažintą scrap'ą"...dabar laukiu užsakytų nuotraukų kad galėčiau jum parodyt naują LO.
*aha, tiek entuziazmo pradzioj buvo
**as padariau is karto kai gavau
*** lauksim rezultatu
QUOTE(Miglota @ 2009 04 20, 21:48)
*aha, tiek entuziazmo pradzioj buvo
****as jau turiu minti, ir radau nuo ko nukopinti , nu bet zinokit salta namie , net rankos sustabareja, , laukiu saulutes kad namai susiltu, tas elektrinis radiatorius nelabai padeda **** dar net nesugalvojau ka darysiu
**** ir man ydomu pasidare
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 20, 21:32)
as jau padariau viena, bet kazkas man ten nesiziuri , galvoju gal dar ka perdaryt , arba nauja padaryt
QUOTE(lauramama @ 2009 04 15, 20:25)
Man jie absoliuciai neklijuoja Nezinau kodel
kaip įdomiai aš juos įsigijau ir jie man gerai klijuoja, teko vos vos nupjauti viršūnėlę ir liuks limpa gal tau kokie seni pasitaikė?
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 20, 20:32)
*****kas scrapina konkursui??? - as as dalyvauju
*****Aš sugalvojau visiškai naują techniką "dekupažintą scrap'ą"... - as visada galvojau apie siu techniku miksa - jau ysigijau priemoniu bet labai ydomu bus pamatyti tavo LO - laukiu nesulaukiu
*** Manau dalyvausiu. Tik dar neturiu jokių idėjų
*** Dar negavau relijos lapo kažkaip paštininkės nemyli mano rajono
*** Nu kaip suintrigavai laukiam laukiam
*** Dar negavau relijos lapo kažkaip paštininkės nemyli mano rajono
*** Nu kaip suintrigavai laukiam laukiam
Kai baigsim triest, manau ir as suspesiu i konkursa
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 20, 21:32)
nescrapinu
scrapuke, juk gali būti kas tik nori... Nebent tai būtų labai asmeniškas dienoraščio lapas, tada gal geriau daryk kitą, nes juk negalėsiu parodyti visoms viešai... Nors galėčiau padaryti kokį albumą su užraktu...
Galvok, bet man tai svarbiausia sulaukti pirmojo puslapio Gaila, kad Miglota dar man savojo neperdavė, jau dabar turėčiau vieną Miglota, na tai kada aš jį gausiu, a?
na na, laukiam laukiam
QUOTE(lauramama @ 2009 04 21, 13:33)
Kai baigsim triest
QUOTE(relija @ 2009 04 21, 18:42)
Miglota, na tai kada aš jį gausiu, a?
kai pas mane i svecius uzsuksi
AAAAA , supratau, tai gal jau prieš savaitgalį teks būti Vilniuje.... Bet dar tiksliai nežinau
Pas mus, norgej, vienintelis scrapo zurnalas uzsidare Naujas numeris "Vi scrapper" turejo pasirodyti geguzes 12d. bet deja jis jau nebeiseis