Oi, aciu merginos As to ir ieskojau. Buvo Norges vienoj parduotuvej, tai kol prisiruosiau pirkti - nebeliko Cia kuriu viena projektely tevuku 35vedybu metinem
mergaiter, pas mane kazkieno du zurnalai keepsakers vasario menesio.. praeita syki i meeta nenuveziau, o dabar jau nebeprisimenu tiksliai kas ir prase
QUOTE(Miglota @ 2009 04 10, 22:02)
mergaiter, pas mane kazkieno du zurnalai keepsakers vasario menesio.. praeita syki i meeta nenuveziau, o dabar jau nebeprisimenu tiksliai kas ir prase
Vienas mano turėtų būti
Aš irgi prašiau, bet galvojau, kad taip ir nenupirkai.
[quote=irmulia,2009 04 15, 10:53]
Merginos, kam aktualu, maximose pastebėjau štai tokius sausus klijus , po 2,19 lt
Man jie absoliuciai neklijuoja Nezinau kodel. As atradau lenkijoje po 6zlotus labai gerus juostelinius klijus, tai negaliu atsidziaugti prisipirkusi.
Merginos, kam aktualu, maximose pastebėjau štai tokius sausus klijus , po 2,19 lt
Man jie absoliuciai neklijuoja Nezinau kodel. As atradau lenkijoje po 6zlotus labai gerus juostelinius klijus, tai negaliu atsidziaugti prisipirkusi.
Kam aktualu, norejau pasakyti, kad uzsidarineja Creativa Kaune, iki geguzes 1d. dirbs dar.Tai issipardavineja prekes, gal nuciupsite ka reikalingo pigiau Sake liks tik internetine parduotuve.Gaila
Jau ir aš tokius gandus išgirdau
Gaila ...
Gaila ...
QUOTE(daivuke76 @ 2009 04 20, 10:01)
Kam aktualu, norejau pasakyti, kad uzsidarineja Creativa Kaune, iki geguzes 1d. dirbs dar.Tai issipardavineja prekes, gal nuciupsite ka reikalingo pigiau Sake liks tik internetine parduotuve.Gaila
Deja SB prekėms nuolaidų nepastebėjau. Šiandien pirkau senomis kainomis. O jaudintis dėl to, kad užsidarinėja nereik. Liks internetinė parduotuvė ir turės ofisą kažkur Raudondvario plente.
QUOTE(kristi13 @ 2009 04 20, 17:16)
Deja SB prekėms nuolaidų nepastebėjau. Šiandien pirkau senomis kainomis. O jaudintis dėl to, kad užsidarinėja nereik. Liks internetinė parduotuvė ir turės ofisą kažkur Raudondvario plente.
kaip keista o aš šiandien iš jų va kokią žinią gavau:
Creativa naujienos: Parduotuvės Kaune uždarymas
Su apgailestavimu turime pranešti, kad parduotuvė Kaune, adresu M. Daukšos 22-2, nebedirbs. Uždarymo data - 2009.05.01.
Tačiau gera naujienta ta, kad visą šią savaitę joje galite apsipirkti su didelėmis nuolaidomis. Visoms dekupažo cheminėms priemonėms siūlome 15proc. nuolaidą, įvairiems dekoravimui skirtiems ruošiniams 20-30proc., įvairiems popieriams nuolaidos net iki 50proc! Pergamano prekėms - taip pat 50proc nuolaidos.
Lauksime apsilankant, nepraleiskite progos!
Deja o SB priemonėms akcijų ir nėra, nes tikrai viską būčiau išlavusi