Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

QUOTE(Lawrute @ 2009 04 05, 21:45)
superiniai tie peledziukai  thumbup.gif ir tie augalinaii motyvai thumbup.gif
o as norejau psiteirauti, gal kuri esat dariusi kalendoriu ir turite nuorodas is kur galim aparsisiusti tuos menesiu su dienomis, kad paskui butu galima atspausdinus priscrapinti 4u.gif

is anksto aciu ax.gif
pasidairyk cia, buvau issisaugojus, bet prisipazinsiu, ar tai naudinga-nezinau
Atsakyti
relija: radau dar daugiau Sassafras Lass štampų, ir su tais didžiaakias pelėdžiukais, grybais ir t.t
čia
Atsakyti
Lawrute, turiu šių metų kalendorių Coreldraw formate pasidarius (2 skirtingi šriftai). Jei tinka, galiu atsiųsti, tik meilą parašyk 4u.gif

kalendorius (vienas šriftas)
Kito šrifto foto neturiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 06 balandžio 2009 - 10:49
QUOTE(Lawrute @ 2009 04 06, 10:48)
4u.gif  ir norejau kiap tik paklausti del to spausdinimo, kaip suprantu yra kazkoks piestukas, kuris leidzia spausdinti, tai yra siluetas gali ir spausdinti ir kirpti  g.gif bet ta piestuka reii anusipirkti atskirai? g.gif

yra specialus rasikliai, kurie isistato vietoj peiliuko ir jais galima piesti..
user posted image
taip pat gal pastebejai, kad rinkiny is CD yra po 4 formas vieno daikto, viena is ju skirta butent piesimui.. taciau su peiliuku rinkiniu turejai gauti ir toki juoda dekliuka, i kuri telpa plonas rasiklis, as daznai naudoju piestuka, nes dar neradau tinkamo dydzio nusipirkti, tai istacius rasiki/piestuka i ta juoda laikikli, o laikkli i vieta skirta peiliukui puikiausiai galima piesti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 04 06, 11:05)
yra specialus rasikliai, kurie isistato vietoj peiliuko ir jais galima piesti..
user posted image
taip pat gal pastebejai, kad rinkiny is CD yra po 4 formas vieno daikto, viena is ju skirta butent piesimui.. taciau su peiliuku rinkiniu turejai gauti ir toki juoda dekliuka, i kuri telpa plonas rasiklis, as daznai naudoju piestuka, nes dar neradau tinkamo dydzio nusipirkti, tai istacius rasiki/piestuka i ta juoda laikikli, o laikkli i vieta skirta peiliukui puikiausiai galima piesti  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif pastebejau ir kilo mintis, bet kazkaip nepabandziau nes automatiskai pagalvojau kad reikia pirkti g.gif

o kiek laiko uzztenka to peiliuko ir to lipnaus pagrindo popieriaus ? gal jau reikia dairytis kitu?

o tu pjaustai be to pagrindo??? nes kazkur maciau kad galima pasirinkti cardstoc popieriu be pagrindo
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 04 06, 20:31)
aciu 4u.gif  pastebejau ir kilo mintis, bet kazkaip nepabandziau nes automatiskai pagalvojau kad reikia pirkti  g.gif

o kiek laiko uzztenka to peiliuko ir to lipnaus pagrindo popieriaus ? gal jau reikia dairytis kitu?

o tu pjaustai be to pagrindo??? nes kazkur maciau kad galima pasirinkti cardstoc popieriu be pagrindo

As naudojau pora menesiu pirmaji pagrinda, nes buvo kam supartalinti ji. Su antruoju padariau jau penkis LO ir ne zymes, tik limpa kuo toliau tuo prasciau. O siaip kad cardstocka naudoti be pagindo tai pirma karta girdziu.Isvis neiisivaizduoju kaip cia galima be pagrindo pjauti. As nusipirkau ebay ir paduku ir peiliuku (tik gelezciu) "ant atsargos", nes maza ka.Nebeissivaizduoju LO be silueto, man labai smagu.
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 04 06, 19:31)
aciu 4u.gif  pastebejau ir kilo mintis, bet kazkaip nepabandziau nes automatiskai pagalvojau kad reikia pirkti  g.gif

as savo pirma pagrinda jau irgi subagiau, i pabaiga dar naudojau laikinu kliju ant jo, kai jau nebelaiko.. pradejau naudot antra ir dar viena turiu atsargoj, o po to sakiau bandysiu gamintis pati, nes kazkur buvau radusi kaip galima pasigaminti.. kad pjaut be pagrindo tai nelabai isivaizduoju g.gif
peiliuka pirmaji irgi jau sugadinau doh.gif prisukau per daug kamstuka ir atsukinedama istraukia visa serdi, tai jau naudoju antra, biski nervina, kad tie peiliukai tokie brangus, bet be silueto ir as nebeisivazduoju darbu gamybos smile.gif
Atsakyti
... na man irgi labai smagu su juo darbuotis... bet dar yra ka mokytis g.gif

gal Relija planuoja uzsakineti sua papildyma peiliuku ir to pagrindo lapuku smile.gif as mielai prisijungciau, nes ytariu, kad greitu laiku man ju prireiks, kadangi dar tik mokaus, tai kazkaip labai jau susibraize tasai lapas pas mane blush2.gif

... na ir dar klausmelis apie silueta ax.gif
blush2.gif as bandziau paleisti silueta per CarelDRAW, pasirenku sy prietaisa viska nustatau bet jis kazkaip nepradeda kirsti, suzyzia, toks jausmas kad pasiruosia, bet kazko vistiek nesupranta... gal kuri jy paleidejat per kita prgrama ir yrakokia subtilybe??? blush2.gif klausiu gal kas jau isisaiskinot, nes as dar neprisiruosiau helpo perskaityti siuo klausmu g.gif

Atsakyti
Lawrute, aš jei ir pirksiu, tai prašysiu kitų merginų pagalbos, pati asmeniškai dar nič nieko nesu pirkusi biggrin.gif O kol kas ir taip neplanuoju, nes iškart pirkdama silhouette'ą nusipirkau peilių komplektą. Dėl lipnaus to lapo, tai jis dar normaliai jaučiasi, o kito tikrai ieškosiu LT biggrin.gif
Atsakyti
Merginos PADEKIT!!!! Esu uzmaciusi kazkurioje lietuviu internetineje parduotuveje viena dalykely, bet dabar nors uzsimuzk nebeatkasu verysad.gif Man reikia popieriaus, kurio faktura yra kaip drobe (na kaip paveikslu) ir ant jo galima spausdinti paprastais spausdintuvais, jo dydis buna yvairus, bet kur maciau buvo A4. Ar niekas neuzmatet ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Tosk, nežinau ar apie tai kalbi, bet aš turiu štai tokį dalykėlį pirkau creativoj. Ranger firma, Canvas self-adhesive white 21,6X27,9C/ 5 SH va taip vadinasi berods... Tai parašyk į tą pardę ir užsisakyk jei tik čia tas ko ieškai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 04 07, 22:58)
Merginos PADEKIT!!!! Esu uzmaciusi kazkurioje lietuviu internetineje parduotuveje viena dalykely, bet dabar nors uzsimuzk nebeatkasu verysad.gif Man reikia popieriaus, kurio faktura yra kaip drobe (na kaip paveikslu) ir ant jo galima spausdinti paprastais spausdintuvais, jo dydis buna yvairus, bet kur maciau buvo A4. Ar niekas neuzmatet ax.gif  4u.gif

Tosk, radau, jei apie šitą eina kalba: lipni kanva
Atsakyti