Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sviecia, adėl ko apie 35mm svajoji mirksiukas.gif platesnio kampo norisi?
aš dabar dilemoje...tarp 30 ir 50 mm ale pas mane matrica pamažinta, o pas tave biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 03 19, 13:26)
sviecia, adėl ko apie 35mm svajoji mirksiukas.gif platesnio kampo norisi?
aš dabar dilemoje...tarp 30 ir 50 mm ale pas mane matrica pamažinta, o pas tave biggrin.gif ?

35 - platesnis kampas ir grazesnis bokeh (cia man asmeniskai taip) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2009 03 19, 13:24)
o man šią savaitę ir buvo bajeris. per pietus sayonara atnešė savo nuotrauką su 2expo man. grįžau į darbą, sėdžiu grožiuos. ateina buhalterė ir sako - čia sugadinta nuotrauka?  laugh.gif sakau - čia taip turi būt  unsure.gif

Cia geras! Puiki iliustracija! biggrin.gif
Oas del sios savo nuotraukos tokiu baisiu komentaru prisiklausiau schmoll.gif . Viena mano megstamiausiu o daug kam nepatinka g.gif
Atsakyti
Aciu aciu biggrin.gif

Loreli, as turbut nespesiu kadrus padaryti tokius plius minus normalius, nes greitai turim isvaziuoti, ir skubejau su pirkumu kad i kelione paimti ax.gif Kai grisiu butinai parodysiu 4u.gif Bet galiu pasakyti, kad emiau isbandyti canono 24-70, tai jis man nepatiko tieisiai sakant, nebuvo tokio normalaus ryskumo, nors gal ten buvo koks brokuotas ar siaip netiko mano fotikui g.gif Nes pvz pas Wyshnia ir pas Evitafoto tai idealus ryskumas su tuo objektyvu g.gif

Sviecia, zinai, as net neisivaizduoju, ka galima pamatyti joje, kad nepatiktu. Su vidine jega, labai patinka kaklo raumenu itampa
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 03 19, 11:12)
portretus fotografuoju su Canon 50/1.4 ir Canon 100/2,8... Svajoju apie Canon 35/1.4  rolleyes.gif

Labai padėjai mano objektyvų pasirinkime, šiuo savo komentaru 4u.gif Mačiau, kad ir VV naudoja šiuos objektyvus. (Na aš aišku kalbu apie tokius atitikmenis Nikon aparatui). Dabar tik reikia įkalbėti vyrą, kad jam tas 105mm objektyvas yra tikrai tinkamiausias cool.gif dar atsiliepimus ką tik perskaičiau, kad jis tikrai puikus.

Turiu nuojautą, kad šeštadienį ėjimas į lauką fotografuoti su reflektoriumi nuplauks vėl grįžus žiemai. Miške kojos klimpsta į molį. Šiaip tą puikiai galima daryti ir pas mane namie, nes šviesos pas mane per akis, ypač jei bus saulė. Gal bus norinčių? 4u.gif ar šiaip arbatos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 19 kovo 2009 - 17:07
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 19, 17:01)
Labai padėjai mano objektyvų pasirinkime, šiuo savo komentaru 4u.gif Mačiau, kad ir VV naudoja šiuos objektyvus. (Na aš aišku kalbu apie tokius atitikmenis Nikon aparatui). Dabar tik reikia įkalbėti vyrą, kad jam tas 105mm objektyvas yra tikrai tinkamiausias  cool.gif  dar atsiliepimus ką tik perskaičiau, kad jis tikrai puikus.

Turiu nuojautą, kad šeštadienį ėjimas į lauką fotografuoti su reflektoriumi nuplauks vėl grįžus žiemai. Miške kojos klimpsta į molį. Šiaip tą puikiai galima daryti ir pas mane namie, nes šviesos pas mane per akis, ypač jei bus saulė. Gal bus norinčių? 4u.gif ar šiaip arbatos ax.gif

aš tai visai norėčiau į svečius. susiskambinkim, žiūrėsiu, kaip mano šeimyna laikysis, šiaip mielai prisijungčiau smile.gif 4u.gif

ai, aš ruošiuosi atostogoms, kaip ir O., tik truputį arčiau, negu ji.. neplanuoju, kaip pavyks fotografiniai tikslai, nesijaudinu, manau, kad pasimėgausiu visapusiškais atostogų malonumais, kurių svarbi dalis bus fotografija. Pirmą kartą lankysiuos Italijoje..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 kovo 2009 - 17:59
QUOTE(bite maja @ 2009 03 17, 09:28)
kiba diskutuot išmokom šitoj temoj  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Smagu paskaityt buvo.

westa, O, evita, aciu uz komantarus mano nestukei 4u.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 03 18, 02:10)
Wyshniuko nestuke grazi wub.gif  tik dryziukai kazkaip rezia aki, bet pati nuotrauka techniskai puikiai atlikta thumbup.gif O cia pas tave namie, pries fona???  Apsviettimas naturalus? g.gif Man tai nekliuna kad plaukai su fonu liejas.. mirksiukas.gif

Tie dryziukai tai nuo mazinimo ''susipyne''. dideliam formate ju nera, tai tikiuosi ir ant popieriaus nebus doh.gif Fotografuota namie, prie fono, sviesa naturali nuo lango. Kazkaip labai knietejo save isbandyt a la studijoj, net naturaliai apsvietus. Kaip pirmu bandymu esu gana patenkinta. Beje si nestuke 3 berniuko laukia - seimynele kaip pas jus bus wub.gif

QUOTE(sviecia @ 2009 03 19, 09:12)
Svajoju apie Canon 35/1.4  rolleyes.gif

As irgi apie ta savjoju biggrin.gif , bet negreit dar nusimato..... sad.gif

sveikinimai O. su nauju pirkiniu, lauksim darbu, kai saka mirksiukas.gif

Atsakyti
Na kad ir po ilgokos pertraukėlės vėl grįžtu pas jus mokytis smile.gif 4u.gif

Aišku pradžiai lekiu skaityti bent jau paskutinių temų kas čia gero pas jus įvyko, nutiko, kokių čia grožybių turite smile.gif
Atsakyti
Nu rodau rezultata blush2.gif spalvos gal nekokios, nes baisiai tamsu namie doh.gif
cia 28mm f 2,8 iso 400, exp.time 1/25"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 03 18, 16:17)
Naj naj naj  bigsmile.gif  ogi kaip man nepasigirti dabar  biggrin.gif nupirkau sigmute 24-70mm f2,8 blush2.gif nu kiek paziurejau preliminariai kol kas nemuilina, gal prie 70mm ir f 2,8 yra muiliuko, dar nespejau paziureti prie kitu diafragmu. Siaip ejau pirkti sigma 30mm f1,4, bet...is 3 objektyvu, nei vienas nepataike tiksliai su fokusu, vis pabegdavo i desinia. Dar rinkausi tarp tamrono 17-50mm f2,8, bet kazkodel pasirode 50mm mazoka, o kiti tamronai 28-70mm, tai 28 daugoka. Vnz, kiek paskaiciau internete apie sigma, visai neblogas objektyvas, sunkus, bet pasirode man lengvesnis nei canono 24-70 ir patogesnis (nu gal save taip itikineju), didziausis minusas kol kas man kad diametras 82 doh.gif  ir visi filtrai >250lt (pas tamrona atrodo 62)
Nu koroce, skelbiu ispardavima biggrin.gif  gal kam reikalingas paprastas kitas ir teleobjektyvas mano  biggrin.gif

laba,
atsiprasau kad isikisu nenuosekliai sekdama tema, bet smalsu prie kokios dezutes derini objektyvus, nes paciai teko dirbti su sigmos ir su tamrono optika ta pacia, tai labai geru atsiliepimu negaleciau pasakyt, labai greit nusidevejo, su ryskumo vedimu prastokai, o canonas 24-70, kazkaip dar neuzkliuvo.. gal tik kaina gerokai skiriasi.. tiesa dirbant su juosta , meninei fotografijai tai ir tamronas ir sigma oki. ax.gif

nuotraukyte oki ir spalvos tikrai neblogos.
Atsakyti
QUOTE(rositafoto @ 2009 03 19, 21:51)
laba,
atsiprasau kad isikisu nenuosekliai sekdama tema, bet smalsu prie kokios dezutes derini objektyvus, nes paciai teko dirbti su sigmos ir su tamrono optika ta pacia, tai labai geru atsiliepimu negaleciau pasakyt, labai greit nusidevejo, su ryskumo vedimu prastokai, o canonas 24-70, kazkaip dar neuzkliuvo.. gal tik kaina gerokai skiriasi.. tiesa dirbant su juosta , meninei fotografijai tai ir tamronas ir sigma oki. ax.gif

Aciu Rositafoto 4u.gif

Prie canon 400 ax.gif nu ziuresim kaip bus, aisku norisi kad butu gerai
Atsakyti
O, sis spalvotas variantas man mielesnis ,nei kudros jb 4u.gif Grazios spalvos, sexy modelis ax.gif biggrin.gif

Rositafoto, parodyk savo darbu 4u.gif smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rositafoto @ 2009 03 19, 21:51)
laba,

koks nuostabus pareiškimas.. gal galite detaliau? biggrin.gif

Sea, koks profilis fainas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 kovo 2009 - 09:02