Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 03 18, 12:26)
o aš žinau, ką O. nusipirko ir kuo tuojau pasigirs biggrin.gif naij naij naij biggrin.gif
Naj naj naj bigsmile.gif ogi kaip man nepasigirti dabar biggrin.gif nupirkau sigmute 24-70mm f2,8 blush2.gif nu kiek paziurejau preliminariai kol kas nemuilina, gal prie 70mm ir f 2,8 yra muiliuko, dar nespejau paziureti prie kitu diafragmu. Siaip ejau pirkti sigma 30mm f1,4, bet...is 3 objektyvu, nei vienas nepataike tiksliai su fokusu, vis pabegdavo i desinia. Dar rinkausi tarp tamrono 17-50mm f2,8, bet kazkodel pasirode 50mm mazoka, o kiti tamronai 28-70mm, tai 28 daugoka. Vnz, kiek paskaiciau internete apie sigma, visai neblogas objektyvas, sunkus, bet pasirode man lengvesnis nei canono 24-70 ir patogesnis (nu gal save taip itikineju), didziausis minusas kol kas man kad diametras 82 doh.gif ir visi filtrai >250lt (pas tamrona atrodo 62)
Nu koroce, skelbiu ispardavima biggrin.gif gal kam reikalingas paprastas kitas ir teleobjektyvas mano biggrin.gif
Atsakyti
kazkas tik ka sake, kad bando grizti i savo "praeita" gyvenima tongue.gif ax.gif Sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 18, 14:41)
kazkas tik ka sake, kad bando grizti i savo "praeita" gyvenima tongue.gif  ax.gif Sveikinu!
hihihi.gif o gale tos terados buvo parasyta, "liko pasaliniai padariniai" tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
O. su pirkiniu 4u.gif

inc smagu matyt smile.gif

Sea antroji išties gera.. gal kiek pasigendu ėjimui erdvės kairėje.. tiek kompozicine tiek vaizdine prasme .. bet kita vertus yra erdvės inetrpretacijai
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 03 18, 01:19)
Sea, nu man tai super antra foto, nezinau, gal nuotaika tokia ir mano, bet veikia stipriai. O ir pirma ne prasciau, jus ka, namine zirafa laikot blink.gif  biggrin.gif (tik mergaite centre man kiek kliuna)

O, as Zoo gyvenu lotuliukas.gif
Labai sveikinu su nauju pirkiniu thumbup.gif wub.gif laukiu jau dabar nauju darbu wub.gif

Labai aciu jums visoms uz nuomones,patarimus rolleyes.gif

Cgirl, as kaip Sviecia pamoke su clone stamp tvarkiau, aisku, taip kaip jai nesigavo, bet vis kazkas panasaus:) Sumazinau opacity ir flow ir vis keitaliojau procentus kol naturaliai klonuot pradejo 4u.gif Nors ir anksciau naudojau clone stamp, bet niekada nebuciau sugalvojus sumazinti opacity ar flow blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 03 18, 15:17)
Naj naj naj  bigsmile.gif  ogi kaip man nepasigirti dabar  biggrin.gif nupirkau sigmute 24-70mm f2,8 blush2.gif nu kiek paziurejau preliminariai kol kas nemuilina, gal prie 70mm ir f 2,8 yra muiliuko, dar nespejau paziureti prie kitu diafragmu. Siaip ejau pirkti sigma 30mm f1,4, bet...is 3 objektyvu, nei vienas nepataike tiksliai su fokusu, vis pabegdavo i desinia. Dar rinkausi tarp tamrono 17-50mm f2,8, bet kazkodel pasirode 50mm mazoka, o kiti tamronai 28-70mm, tai 28 daugoka. Vnz, kiek paskaiciau internete apie sigma, visai neblogas objektyvas, sunkus, bet pasirode man lengvesnis nei canono 24-70 ir patogesnis (nu gal save taip itikineju), didziausis minusas kol kas man kad diametras 82 doh.gif  ir visi filtrai >250lt (pas tamrona atrodo 62)
Nu koroce, skelbiu ispardavima biggrin.gif  gal kam reikalingas paprastas kitas ir teleobjektyvas mano  biggrin.gif

Nuosirdziai sveikinu! smile.gif
Kadangi neteko dirbti su Sigma objektyvais, pakomentuoti nelabai galeciau bet gal ir nereiki. Darbai geriausiai kalba 4u.gif
Taigi, pirmyn. Ir nepamirsk rezultatus parodyt!

Atsakyti
eilini karta mano fotografine paradigma susidure su realybe doh.gif parodziau sesei nuotraukas is jos gimtadienio - nu man tai fainos, paprastai ten pafotkinau, kazkiek i "buitiako" puse, su juostiniu, aisku. Tai ji ir sako - cia as sau negrazi, cia - baisi, fotkes kaip is sovietiniu laiku, ir kas cia per ranksluostis matosi doh.gif irnesakyk.gif
Atsakyti

Gaziulka,uzuojauta 4u.gif

Sviecia, kokius objektyvus tu naudoji savo fotosesijoms? 4u.gif

Cgirl, ar bandei tvarkyti seselius nuo veiduko?idomu kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
oj, ne, uzuojautos tikrai nereikia - tiesiog prasoviau pasirinkdama buda konkreciam zmogui. nors zinojau. bet l.norejosi savo "prakist" hihihi.gif yr gi PS, "patvarkysim" tuos ranksluoscius tongue.gif tiesiog visada idomus tas atotrukis tarp to, kas grazu fotografui ir kitiems
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 03 18, 14:17)
Naj naj naj  bigsmile.gif  ogi kaip man nepasigirti dabar  biggrin.gif nupirkau sigmute 24-70mm f2,8 blush2.gif nu kiek paziurejau preliminariai kol kas nemuilina, gal prie 70mm ir f 2,8 yra muiliuko, dar nespejau paziureti prie kitu diafragmu. Siaip ejau pirkti sigma 30mm f1,4, bet

Labai sveikinu ir labai lauksiu atsiliepimų bigsmile.gif ..... aš irgi nusižiūrėjusi šį objektyvą ir vis laukiu , neperku. Prašom greičiau rodyti, ką jis daro . Jei nesunku, tai net paprastus banduomuosius kadrus. Man labai įdomu blush2.gif
Aš tik dar dėl svorio abejoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 19, 00:20)
eilini karta mano fotografine paradigma susidure su realybe doh.gif parodziau sesei nuotraukas is jos gimtadienio - nu man tai fainos, paprastai ten pafotkinau, kazkiek i "buitiako" puse, su juostiniu, aisku. Tai ji ir sako - cia as sau negrazi, cia - baisi, fotkes kaip is sovietiniu laiku, ir kas cia per ranksluostis matosi doh.gif irnesakyk.gif

Kaip as tave suprantu...
Dauguma zmoniu (deja) labiausiai vertina tas "tupas" nuotraukas darytas pilnu apsvietimu tiesiai i kakta... kad viskas butu rysku ir jokiu naturaliu, ju manymu negraziu, emociju, seseliu kalbos ar tikra istorija perteikianciu aplinkos detaliu... doh.gif g.gif

Sea, portretus fotografuoju su Canon 50/1.4 ir Canon 100/2,8... Svajoju apie Canon 35/1.4 rolleyes.gif
Atsakyti
o man šią savaitę ir buvo bajeris. per pietus sayonara atnešė savo nuotrauką su 2expo man. grįžau į darbą, sėdžiu grožiuos. ateina buhalterė ir sako - čia sugadinta nuotrauka? laugh.gif sakau - čia taip turi būt unsure.gif
Atsakyti