QUOTE(Stebukle @ 2009 04 20, 17:04)
eik geriau i kudra, po mano nuotraukas palandziot bent bus nauda ir visos galesim matyt, ka isdirbineji. Issiuntimas pas italus nepades, nes nematysim kaip elgiesi
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 20, 17:05)
gražu. ta išlindusi dracena visai patinka.
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 20, 16:05)
Įmetu dar vieną savaitgalio bandymą:
Si man patinka
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 20, 15:21)
kartais truputi tikrai truksta
nu taip - mano priemimo ribos gan placios, bet ne beribes. kaip ir kitu zmoniu. aisku, galeciau kartais nutyleti, ar saldziau, ar taktiskiau paformuluoti, bet ne mano tai, ne mano - ko as cia apsimetinesiu is tikruju ir nesistengiu, ir neidomu man visus suprasti, bet ko is saves reikalauju - tai kritikuoti argumentuotai ir atvirai sakau - jeigu kam pernelyg "skauda" nuo tos mano rasliavos, galit drasiai det foto su prierasu "gaziulkos nuomone nedomina".
o siaip tai griztam prie foto
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 20, 18:15)
Sea, dėkui, tikrai (Dieve, kokia aš nėščia )
jo... ir dar grazi...
Brangiosios, jus tik nestresuokit - labai lauksim nauju modeliuku foto. As savo fotkes sitam stovy net neturiu, ir, speju, isgyvensiu Lengvo laukimo
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 20, 10:58)
nu taip - mano priemimo ribos gan placios, bet ne beribes. kaip ir kitu zmoniu. aisku, galeciau kartais nutyleti, ar saldziau, ar taktiskiau paformuluoti, bet ne mano tai, ne mano - ko as cia apsimetinesiu is tikruju ir nesistengiu, ir neidomu man visus suprasti, bet ko is saves reikalauju - tai kritikuoti argumentuotai ir atvirai sakau - jeigu kam pernelyg "skauda" nuo tos mano rasliavos, galit drasiai det foto su prierasu "gaziulkos nuomone nedomina".
Man tai kritika patinka, visai neskauda, bet vakar nuejus i jusu meeto nuotraukas paziureti, pajutau,kad saipaisi is mano pasidalintos su visais teksturos
Tai tiek
gristam prie foto
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 20, 20:16)
Man tai kritika patinka, visai neskauda, bet vakar nuejus i jusu meeto nuotraukas paziureti, pajutau,kad saipaisi is mano pasidalintos su visais teksturos
Tai tiek
gristam prie foto
Tai tiek
gristam prie foto
čia man greičiau turėtum taikyt. nuotrauka tai mano bet aš tikrai nepiktai. pamatėm tą sieną ir natūraliai apie tekstūrą pagalvojau nu šiaip man juokinga jau darosi ta manija su tekstūrom ypač nemokšiški makliavojimai. čia sea ne tau taikau. manau, kad įvaldei neblogai jas ir darai kokybiškai. nesvarbu, kad mano nuomonės dėl to gali skirtis.
Kaip sunku, kaip sunku su jumis Vat pagalvojau, kad kartais parasai ka pagalvoji, bet nepagalvoji, kaip kitas gali priimti Sea, jei tau uzkliuvo komentarai del teksturos, tai galiu pasakyti, kad sypsena man sukele ne Gaziulkos komentaras, o pati foto, kazkodel pagalvojau apie savo palange, ir uzsimaniau ja irgi nufotkinti. Ir dar pagalvojau, kad mes visos cia viena nuo kitos kazka kopinam kopinam Tikrai nepiktybiskai
Jauciu SM prives prie masines paranojos
Jauciu SM prives prie masines paranojos
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.