Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Baccardi, tu Sayonara su Sansara maisai man atrodo biggrin.gif Patinka tavo nuotraukos lengvumas wub.gif grazi nestuke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 20 balandžio 2009 - 17:13
Sea, dėkui, tikrai blush2.gif (Dieve, kokia aš nėščia biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 04 20, 17:04)
eik geriau i kudra, po mano nuotraukas palandziot biggrin.gif hihihi.gif bent bus nauda ir visos galesim matyt, ka isdirbineji. Issiuntimas pas italus nepades, nes nematysim kaip elgiesi biggrin.gif

cool.gif bis.gif nail.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 20, 17:05)
Įmetu dar vieną savaitgalio bandymą:
user posted image

gražu. ta išlindusi dracena visai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 balandžio 2009 - 17:21
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 20, 16:05)
Įmetu dar vieną savaitgalio bandymą:

Si man patinka smile.gif
Atsakyti
baccardi, as paranojos savyje neieskau biggrin.gif
o foto - tikrai nebloga. smile.gif saves tokios noreciau, deja, mano pilvas n kartu didesnis lotuliukas.gif ir vargu ar kadran tilpciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 20, 15:21)
kartais truputi tikrai  truksta ax.gif  4u.gif

nu taip - mano priemimo ribos gan placios, bet ne beribes. kaip ir kitu zmoniu. aisku, galeciau kartais nutyleti, ar saldziau, ar taktiskiau paformuluoti, bet ne mano tai, ne mano - ko as cia apsimetinesiu dry.gif is tikruju ir nesistengiu, ir neidomu man visus suprasti, bet ko is saves reikalauju - tai kritikuoti argumentuotai mirksiukas.gif ir atvirai sakau - jeigu kam pernelyg "skauda" nuo tos mano rasliavos, galit drasiai det foto su prierasu "gaziulkos nuomone nedomina".

o siaip tai griztam prie foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 20, 18:15)
Sea, dėkui, tikrai  blush2.gif  (Dieve, kokia aš nėščia biggrin.gif )

jo... ir dar grazi...
Brangiosios, jus tik nestresuokit - labai lauksim nauju modeliuku foto. As savo fotkes sitam stovy net neturiu, ir, speju, isgyvensiu 4u.gif Lengvo laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 20, 10:58)
nu taip - mano priemimo ribos gan placios, bet ne beribes. kaip ir kitu zmoniu. aisku, galeciau kartais nutyleti, ar saldziau, ar taktiskiau paformuluoti, bet ne mano tai, ne mano - ko as cia apsimetinesiu dry.gif  is tikruju ir nesistengiu, ir neidomu man visus suprasti, bet ko is saves reikalauju - tai kritikuoti argumentuotai mirksiukas.gif ir atvirai sakau - jeigu kam pernelyg "skauda" nuo tos mano rasliavos, galit drasiai det foto su prierasu "gaziulkos nuomone nedomina".

o siaip tai griztam prie foto smile.gif

Man tai kritika patinka, visai neskauda, bet vakar nuejus i jusu meeto nuotraukas paziureti, pajutau,kad saipaisi is mano pasidalintos su visais teksturos 4u.gif
Tai tiek smile.gif
gristam prie foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 20, 20:16)
Man tai kritika patinka, visai neskauda, bet vakar nuejus i jusu meeto nuotraukas paziureti, pajutau,kad saipaisi is mano pasidalintos su visais teksturos 4u.gif
Tai tiek smile.gif
gristam prie foto 4u.gif

čia man greičiau turėtum taikyt. nuotrauka tai mano smile.gif bet aš tikrai nepiktai. pamatėm tą sieną ir natūraliai apie tekstūrą pagalvojau biggrin.gif nu šiaip man juokinga jau darosi ta manija su tekstūrom biggrin.gif ypač nemokšiški makliavojimai. čia sea ne tau taikau. manau, kad įvaldei neblogai jas ir darai kokybiškai. nesvarbu, kad mano nuomonės dėl to gali skirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 20 balandžio 2009 - 19:29
doh.gif Kaip sunku, kaip sunku su jumis biggrin.gif Vat pagalvojau, kad kartais parasai ka pagalvoji, bet nepagalvoji, kaip kitas gali priimti doh.gif biggrin.gif Sea, jei tau uzkliuvo komentarai del teksturos, tai galiu pasakyti, kad sypsena man sukele ne Gaziulkos komentaras, o pati foto, kazkodel pagalvojau apie savo palange, ir uzsimaniau ja irgi nufotkinti. Ir dar pagalvojau, kad mes visos cia viena nuo kitos kazka kopinam kopinam biggrin.gif Tikrai nepiktybiskai 4u.gif

Jauciu SM prives prie masines paranojos biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti