Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(evitafoto @ 2009 03 17, 10:20)
Aš čia tik apie savo bandymus rašiau, iš tikro net nesu mačiusi, ar dar kas iš folijos bandė vandenį daryti.

plastelininiuose multikuose folija ir celofanas naudojami išreiškiant vandenį biggrin.gif
aviuką Šoną pasižiūrėjus apima įkvėpimas biggrin.gif

aš tai nesirašau į sąrašą, nenoriu būti "surašyta", gal niekas nesupyks smile.gif juolab, kad ateinu tik nuotraukų peržiūrėt, nei komentuoju nei pati dedu ax.gif
Atsakyti
mane greit bus galima apkaltinti priekabiavimu prie Marijaus, bet negaliu leisti, kad kas nors liktu nepaziurejes siu darbu:

http://fotokudra.lt/...?aut=232&d=8455
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 17 kovo 2009 - 13:54
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 17, 12:53)
mane greit bus galima apkaltinti priekabiavimu prie Marijaus, bet negaliu leisti, kad kas nors liktu nepaziurejes siu darbu

biggrin.gif Kad manau kiekvienas vis pasiziuri biggrin.gif

Noriu parodyt dar viena nuotrauka ir kaip visada pastebejimu su pamokymais labai laukiu 4u.gif Nuotrauka ne menams, mamai i albuma, atminimas apie laukima. Dryziai taip susidryziavo del neteisingo mazinimo ir sarpinimo, bet kol kas mazius prie fotosopo sedet neleidzia, kad pataisyt. Todel bendrai, svisa, kompozicija ir pan. Evita, labai ir tavo pastabu lauksiu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Net nera ka ir pasakyti viskas issakyta biggrin.gif Beveik viska ka as galvoju, parase Sansara d) punkte. Mano tikslas buvo, ismokti fotografuoti seimos albumui, iki siol as ismokau retkarciais daryti kokybiskas foto, siltus naminius kadrus daryti, matyt nera man paskirta, bet tiek to, gal kada ir pavyks. Uztat neteketai ND dave man galimybe "piesti" savo pojucius, vidini gyvenima, fantazijas. Dabar kazkaip sustojau, noriu grizti i savo "praeita" gyvenima.
Patinka ziureti paprastas, grazias, kokybiskas foto, labai patinka matyti geras foto su mintim, kad ir nekokybiskas
Dziaugiuosi, kad per 1,8mt nevisai nukvakau deka "mokomes" 4u.gif ale vis vien atsirado pasaliniai padariniai biggrin.gif
Atsakyti
jei leisite..

kiekviename Jūsų pamąstyme yra didelė dalis mano minčių ir suopročio apie tai ką kiekvienas darome.. kažkada išties bandžiau, norėjau keisti savo ,,stilių", bet suvokiau, kad tai bergždžias dalykas.. galbūt, jei iš to reikėtų gyventi, bandyčiau tai daryti, bet dabar fotografuoju SAU.. žinoma labai malonu išgirst kitų nuomonę, būna labai malonu, kai pasidžiaugia, būna skaudu, kai įskaitai savotišką įkandimą tarp eilučių ( o ir taip būna).. bet tokie dalykai tik grūdina.. todėl irtoliau fotografuosiu visigi tik SAU.. smile.gif

mes tokie čia skirtingi susirinkę ir turbūt realiai gyvenime kaži ar toks kolektyvas ilgai gyvuotų.. o mūsų tema gyvuoja.. galbūt ne pilna krūtine alsuojam, bet vistiek. džiugu smile.gif

wyshnia man kiek viršaus per daug.. na ir čia mano asmeninė nuomonė, bet man labiau imponuoja spalvotos besilaukiančių nuotraukos nei jb..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 17 kovo 2009 - 14:11
Sayonara-pirmoje man norisi dar pakontrastinti, kazkoks blankumas yra, o antroje labai liuks spalvos (wyshniac-girlpupeliukiskos) biggrin.gif

Sea, kritika parase mirksiukas.gif

Wyshnia, man splavota liuks, ir ta kuri kudroje, labai patinka 4u.gif

Opa, pirma emocinga, antra -so-so, trecia - norisi kiek nukirpti is kaires, grazus kadras 4u.gif

Gaziulka, pirma liuks, antra schmoll.gif
Mariaus foto man ne visos patinka, kad ir sitos kur ikelei, viena dvi kurios kazkiek uzkabino, nors ir suprantu buten ka nerejai parodyti, cia jau matyt del skirtingo skonio

Wyshnia- nestuke- foto kokybiska, bet nekelia man jokiu jausmu 4u.gif bet modeliui ir jos artimiesiems patiks mirksiukas.gif

Atsakyti
aaa, man tai Marijaus vardas dabar su "gulbe" asocijuojas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 17 kovo 2009 - 16:12
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 17 kovo 2009 - 16:30

Bandziau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 17, 14:02)
Noriu parodyt dar viena nuotrauka ir kaip visada pastebejimu su pamokymais labai laukiu 4u.gif
user posted image

Kompoziciškai man kiek daugoka viršaus, gal padėtų kiek šonus ir viršų pakarpyti? (čia išlaikant 2:3 proporciją)
Šviesa man atrdo neblogai, tik gal norėtųsi vos vos iš kairės (kad ir kontr) pašviesti, kad plaukai taip nepaskęstu fone. Pati irgi savo nuotraukose nesu patenkinta kad plaukai pasimeta fone, todėl paskutiniu metu stengiuosi pašviesti šiek tiek iš kitos pusės.
Bendrai juodas fonas man asocijuojasi su intymumu, o dryžiukai su linksmumu, todėl gaunasi priešprieša. Juodam fone, o ypač j/b man norėtųsi tauresnės aprangos, ar draperijų, arba nude.
Atsakyti
Su kokiu kaifu paskaičiau šitą diskusiją. Gal todėl, kad pati tomis mintimis dabar gyvenu - ko noriu, kaip noriu ir kas iš to bus.
Susikoncentravau į komercinę fotografiją, nors man labai artimos Sansaros mintys. Ir to "pabandžiau, nebenoriu" yra taipogi. Susimažinau užsakymų iki minimumo - noriu jaust malonumą.
Nežinau ar fotografija mano gyvenimo būdas g.gif Matyt nelabai sunkiai išgyvenčiau nefotografuodama visai. Buvo keletas ganėtinai rimtų krizių, tai maniau, jog tikrai tikrai padedu į šalį šitą reikalą. Pasiilgdavau.
Kodėl fotografija komercinė? Nes man didžiulis dopingas žmonių, patenkintų mano darbais, emocijos. Galiu neimt pinigų ir dažnai neiimu, bet atgalinio ryšio man reikia visada. Dar vis pati galinėjuosi su tuo klausimu - kodėl man neįdomu daugelis kitų fotografijos sričių. Neseniai buvau sulyginta su arkliu, kuriam uždėtas tas daiktas ant galvos kad nepasibaidytų, suprask, žiūriu į fotografiją baisiai ir nedovanotinai siaurai. Taip ir yra. Bet darau tai, ką noriu daryti ir man nusišvilp kas ką apie mane mano.
Nors uždirbu iš fotografijos pinigus, manau, jog fotografuoju blogiau ir primityviau už daugelį čia bendraujančių. Gal saugodama savo ramybę savo foto čia nerodau. Bendrauju su ale profesionaliais fotografais, daug metų iš to uždirbančiais. Pasakysiu atvirai - niekur negavau tiek kritiško požiūrio ir atidumo tam, ką darai, kaip čia. Sąvoka "pro fotografas" tapo laaaabai sąlyginė.
Ilgą laiką fotografuodavau objektą tiesmukai. Vaikas, puokštė, jaunosios bateliai. Dabar norisi išmokti fotkinti "apie vaiką", "apie puokštę", "apie batelius". Sunkiai sekasi, bet stengiuosi biggrin.gif

Tai va, tokios mintys rolleyes.gif

Atsakyti
Raige, uz atviruma balionas tau 4u.gif

su dideliu pasimegavimu visu jusu postus perskaiciau wub.gif
Atsakyti