Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 20, 15:21)
kartais truputi tikrai  truksta ax.gif  4u.gif

čia man skirta tiesiogiai ar netiesiogiai dėl to, kad išsakiau nuomonę, kitokią, negu daugumos, ar man paranoja? jei man paranoja, atsiųskit man vaistų (geriu vaistus iki 14 laipsnių) ir išsiųskit mane atgal pas italus smile.gif

p.s. davai davai, nu konstatuokit man paranoją greičiau, noriu pas italus..smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 balandžio 2009 - 15:30
nu baikit jūs kaltis smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 04 20, 16:26)

p.s. davai davai, nu konstatuokit man paranoją greičiau, noriu pas italus..smile.gif)

italams bus per gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 04 20, 15:32)
italams bus per gerai tongue.gif

juokauji?!
jeigu norit kas nors atkeršyt italams- siųskit mane, aš už visus atkeršysiu. užknisiu negyvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 20, 07:26)
čia man skirta tiesiogiai ar netiesiogiai dėl to, kad išsakiau nuomonę, kitokią, negu daugumos, ar man paranoja? jei man paranoja, atsiųskit man vaistų (geriu vaistus iki 14 laipsnių) ir išsiųskit mane atgal pas italus smile.gif

tau paranoja biggrin.gif As cia Gaziulkai atrasinejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 20, 14:26)
čia man skirta tiesiogiai ar netiesiogiai dėl to, kad išsakiau nuomonę, kitokią, negu daugumos, ar man paranoja?

Paranoja biggrin.gif

Labai patiko pupeliuko ikelta nestukes nuotraukyte - ech, va toki nestuma matyt noriu - pati taip jauciausi su slepetem po namus puskuodama (na kiek dabar atsimenu biggrin.gif )... Todel sansaros nuotrauka man labai sansariska (t.y. nelabai suprantama). Matyt kitokiam pasauly gyvenu. Bet labai smagu, kad zmogus zino, ko nori ir pasiekia ta 4u.gif

O del kritikos - as viska priimu, pasiklausau, nuomones visu idomios 4u.gif
Atsakyti
Sudejau kelis kadrus is myto - na tiksliai nemoku fotografuot doh.gif
Man patiko Sansaros nestuke, tiesiog gera ir neanalizuoju kas ir kaip ir kodel.

O pupeliuko nuorodoj - toks labai siltas ir seimyniskas "buitiakas"
Atsakyti
Sansara, Tau tikrai Paranoja (iš didžiosios raidės;) ) Ir labai puikiai suprantu tavo būseną, nes manoji tokia pati, kartais net nusistebiu kodėl nebėr tos euforijos kokia buvo pirmajame laukime. Jau net baisu kam ir pasakyt, dar pagalvos kad nelaukiu ar ką. Bet tikrai, tai tapo taip realu, kasdieniška ir jokio pakylėjimo 4u.gif Taip, kad aš su tavim ax.gif 4u.gif
Atsakyti
kadangi is tos mano foto gavosi daug daugiau, nei atrode originale, tai as likau tuo patenkinta biggrin.gif pirmas ispudis buvo - "nu ir kam toks klaikus nefokusas, kai net ranka mano buvo palaikyta nutisusia iki bambos krutimi" lotuliukas.gif tiesiog tos fotosesijos tokia busena buvo: arba dabar iamzinu pilva nors kaip, arba ne ir po to grauziu alkunes del neiamzinimo... is tiesu ko man labiausiai dabar truksta, artimo zmogaus is sono pafotkinti verysad.gif deja nestumas turi ne visas grazias puses ir tu pusiu paciai bunant fotografu sunku neparodyt, nes fotkini aklai doh.gif bet tikrai nedrisciau apsinuogint zmogui is sono... doh.gif o namie esantys kolegos arba fotkina ant auto be blico ir 99 proc foto sujudintos ir su puse buto kadre, arba fotkina tik pilva, nes rankos nenulaiko fotiko, o fokusas visada buna 2 m uz nugaros lotuliukas.gif nelikimas man nestukei paciai save graziai iamzinti lotuliukas.gif uztat tuoj nauja modeli turesiu beee.gif

nesuprantu, ko cia jus parinates del kritikos. mane daug labiau veikia abejingumas, nei aiskus issakymas pozicijos, ka zmogus mato mirksiukas.gif as dabar aiskiausiai suprantu, kad man niekada nepatiks gatves foto, nes tiesiog zmones gatveje mane nelabai domina, nei ju veidai, nei ju gyvenimai, nei isgyvenimai, del mano pacios charakterio ir visada trauks ramybe peizazu foto ir mistika bei nesuprantamumas minkstose "monokliu" darytose foto, kad nesilydysiu ir nevarvinsiu seiles del svetimu vaiku foto ir maksimum ka jose galesiu pagirti, tai kokybe ar spalvos smile.gif ir jei anksciau maniau, kad tai mano minusai, dabar tiesiog suprantu, kad kitaip nebuvo ir nebus, nes tai susije su mano pasauliu, pasauleziura, charakteriu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 04 20, 15:35)
ir jei anksciau maniau, kad tai mano minusai, dabar tiesiog suprantu, kad kitaip nebuvo ir nebus, nes tai susije su mano pasauliu, pasauleziura, charakteriu ir t.t.

drinks_cheers.gif O va sita tai reiktu uzsirasyt! As ilgokai iki to ejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 20, 15:45)
tau paranoja biggrin.gif  As cia Gaziulkai atrasinejau smile.gif

jėėėėė, siųskit mane pas italus biggrin.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 20, 16:23)
Sansara, Tau tikrai Paranoja (iš didžiosios raidės;) ) Ir labai puikiai suprantu tavo būseną, nes manoji tokia pati, kartais net nusistebiu kodėl nebėr tos euforijos kokia buvo pirmajame laukime. Jau net baisu kam ir pasakyt, dar pagalvos kad nelaukiu ar ką. Bet tikrai, tai tapo taip realu, kasdieniška ir jokio pakylėjimo 4u.gif  Taip, kad aš su tavim  ax.gif  4u.gif

ne ne ne ne, brangioji, paranoja MAN ir savo vietos pas italus neužleisiu NIEKAM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 20, 17:54)
jėėėėė, siųskit mane pas italus biggrin.gif

eik geriau i kudra, po mano nuotraukas palandziot biggrin.gif hihihi.gif bent bus nauda ir visos galesim matyt, ka isdirbineji. Issiuntimas pas italus nepades, nes nematysim kaip elgiesi biggrin.gif
Atsakyti
Sansara,

Ne pas italus, mieloji, mintimis su tavim wink.gif 4u.gif

Įmetu dar vieną savaitgalio bandymą:

user posted image
Atsakyti