Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 20, 07:28)
o tu prisimeni, kaip tu pati sakei, kad mes visi pernelyg susikoncentruojam - tai MANO stilius, MANO nuotrauka, MANO matymas, ir kad per tai l.sunku suprasti ir priimti tai, kas kitoniska.
man asmeniskas nestumas netgi labai asocijuojasi su tamsa.

taip, prisimenu. todėl ne iškart vos pamačius foto ir nerašiau savo įspūdžių. kadangi jie nedingo, parašiau.
kaip suprantu, jeigu turi kritikos, geriau jos nereikšti, nes kaip kontrargumentas bus priminta tai, ką kažkada sakei? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2009 04 20, 07:30)
no problem  mirksiukas.gif jauciau, kad kazka virskini  biggrin.gif
siaip esu jau gavus priekaistu del tamsos savo visose nestumo nuotraukose (ne pirma si foto is tiesa, bet kitu su S zenklu nedrisiu viesai rodyt). deja, manes sis nestumas nedziugina lengvumu, ramybe ir sviesa..... matyt tai persiduoda ir nuotraukoms  g.gif gyvenu nuolatiniame skausme, vakaro laukiu kaip isganymo vien del to, kad bus rytas ir po miego bus byyyyyski lengviau, o pabaigos vis tiek nelaukiu, nes gyventi vis tiek lengviau netaps  lotuliukas.gif pirmajame nestume daug euforijos (skrydzio pojucio ir panasiu lengvumu), visi kiti jos turi vis maziau ir maziau, nes puikiai suvoki realybe  tongue.gif
pati niurumo nejauciau apdirbant foto, bet as saliska smile.gif zinau tiesiog kaip buvo, todel jausti, kad is sono gali atrodyt kitaip - negaliu.

užuojauta, laikykis. va, dabar geriau Tave suprantu. ir foto Tavo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 20, 07:34)
taip, prisimenu. todėl ne iškart vos pamačius foto ir nerašiau savo įspūdžių. kadangi jie nedingo, parašiau.
kaip suprantu, jeigu turi kritikos, geriau jos nereikšti, nes kaip kontrargumentas bus priminta tai, ką kažkada sakei? smile.gif

nu laba diena doh.gif o tai man tada suprasti, kad jeigu skaitant komentarus man kyla mintis, jos irgi geriau nereikst, nes tai bus priimta kaip kritika (blogaja sio zodzio prasme)?
tiesiog svarsciau apie tolerancija, gebejima priimti ir suprasti tai, kas skiriasi nuo musu supratimo. ir man sito, beje, irgi truksta.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 20, 07:47)
nu laba diena doh.gif o tai man tada suprasti, kad jeigu skaitant komentarus man kyla mintis, jos irgi geriau nereikst, nes tai bus priimta kaip kritika (blogaja sio zodzio prasme)?
tiesiog svarsciau apie tolerancija, gebejima priimti ir suprasti tai, kas skiriasi nuo musu supratimo. ir man sito, beje, irgi truksta.

ne, reikšk. kodėl gi ne..smile.gif
kažkokia nuolatinė konfrontacija tarp mudviejų pastoviai iškyla doh.gif vis galvoju, ką tai gali reikšti.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 20, 07:51)
ne, reikšk. kodėl gi ne..smile.gif
kažkokia nuolatinė konfrontacija tarp mudviejų pastoviai iškyla doh.gif  vis galvoju, ką tai gali reikšti.

as irgi mirksiukas.gif
ir svarbiausia kzk viduje zinau, kad mes nesam tiek skirtingos, kiek cia kartais gali pasirodyt is tos konfrontacijos. netgi atvirksciai. jez.. tuoj i az man atrodo, reikes kraustytis su tokiais "pripazinimais" doh.gif
Atsakyti
Sansara, pasakysiu ir as jau savo nuomone, nes jau pribrandinau lotuliukas.gif turiu pasakyt, patinka ji man ir net labai. bandziau ziuret gal man tas seselis kartais netinka? nu bet ne, nes virs jo tas sviesos srautas smagus ir koncentruotas i veida taip graziai sviecia tarytum rodydamas kaip ir kelia ar tai sviesa tolumoje...
siaip tai mane be galo veza tie simboliai su menuliukais. net trys jie cia matau yra thumbup.gif
o ir si prieblanda svieciant menuliui, man yra liuks mirksiukas.gif
stiprybes tau ir laikykis 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 04 20, 08:30)
inc, mano galva, puikiai susitvarkei su foto nuo klubo, labai įdomių kadrų yra. klausimas, ar Tau pačiai patiko toks dalykas? smile.gif

patiko patiko mirksiukas.gif tik labai jau daug koju gavos...cia reikia daug praktikos norint atkalt ranka, kad pataikytum ten kur noretus biggrin.gif pastebejau, kad vertikaliai ir vos vos kreivai laikydama maziau prasaudavau pro sali
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 04 20, 08:30)
no problem  mirksiukas.gif jauciau, kad kazka virskini  biggrin.gif
siaip esu jau gavus priekaistu del tamsos savo visose nestumo nuotraukose (ne pirma si foto is tiesa, bet kitu su S zenklu nedrisiu viesai rodyt). deja, manes sis nestumas nedziugina lengvumu, ramybe ir sviesa..... matyt tai persiduoda ir nuotraukoms  g.gif gyvenu nuolatiniame skausme, vakaro laukiu kaip isganymo vien del to, kad bus rytas ir po miego bus byyyyyski lengviau, o pabaigos vis tiek nelaukiu, nes gyventi vis tiek lengviau netaps  lotuliukas.gif pirmajame nestume daug euforijos (skrydzio pojucio ir panasiu lengvumu), visi kiti jos turi vis maziau ir maziau, nes puikiai suvoki realybe  tongue.gif
pati niurumo nejauciau apdirbant foto, bet as saliska smile.gif zinau tiesiog kaip buvo, todel jausti, kad is sono gali atrodyt kitaip - negaliu.
Turbut su antru nestumu visada (nezinau kaip kitoms, bet man labai panasiai buvo) dingsta euforija, lieka tik realybe. Laikykis 4u.gif Bet geriau nuseteik kad bus geriau, tada taip ir bus mirksiukas.gif

Pageidavimo koncerta as nedarysiu liezuvis.gif Jei atsiusyt savo mainu foto, tada visiems parodyciau liezuvi ir pasakyciau, kad pas mane namie susirinko hit-paradas didis.gif O jei bus kokios naujos foto- tada man tai bus dar ir staigmena biggrin.gif Vnz, spreskit pacios tongue.gif

Del meeto, tai aisku pavydziu. Todel labai lauksiu tarptautinio, kad po to nesedeti ir negrauzti visus 20 nagus biggrin.gif

Aciu visiems kas mano foto pakomentavo, tikrai sunku be nuolatines praktikos kazka daugiau padaryti.

Degute, man kazkodel gaila kiaulyciu, kad ir megstu saslikus 4u.gif
Atsakyti
kas norit siųsti O. mainų foto, rašykit man až - adresas pas mane 4u.gif
Atsakyti
Aš apie Sansaros nuotrauką iš viso nieko nesakysiu, nes esu alergiška nėščiųjų fotografijoms unsure.gif nepatinka nė viena, kuri yra specialiai daryta pozuojant. Bet čia mano asmeninis santykis su nėštumu ir jo įamžinimu, tiesiog nepatinka šis žanras ir tiek. Su pirmuoju vaikiu laukiantis pafotografavo draugė, bet nžn, neturiu kur dėti tų nuotraukų, nors jos gavosi tokios gan natūralios, "naminės".
Va esu radusi kol kas vienintelę šios būsenos fotografiją, kuri man patinka:

Stephanie Rausser
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 20 balandžio 2009 - 10:17
Pupeliuk, kažkaip nematau taviškės...

Sansaros nėštukės foto manau apskritai atspindi jos dabartinę būseną - tiek fotografinę, tiek dvasinę... čia negali būti patinka nepatinka...aš taip manau ax.gif
aš tavo foto tiesiog įsirašiau į smegenų hardą kaip kokį patyrimą smile.gif

šitą patį, nu gaila...nepavyko man atvaryti...
peržiūrėjau myto foto smile.gif o bet tačiau...visgi vidurdienio saulė ir apskritai apšvietimas - žudikas ax.gif
Atsakyti
Savo dalies nuotrauku dar neidejau - as gi namie be kompo, bandysiu per siandien sudeti (jei bus ka blush2.gif )
Atsakyti
Aha, matau, kad nerodo unsure.gif pabandysiu nuorodą įdėti.

Stephanie Rausser
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 19, 23:47)

kartais truputi tikrai truksta ax.gif 4u.gif
Atsakyti