QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 20, 07:28)
o tu prisimeni, kaip tu pati sakei, kad mes visi pernelyg susikoncentruojam - tai MANO stilius, MANO nuotrauka, MANO matymas, ir kad per tai l.sunku suprasti ir priimti tai, kas kitoniska.
man asmeniskas nestumas netgi labai asocijuojasi su tamsa.
man asmeniskas nestumas netgi labai asocijuojasi su tamsa.
taip, prisimenu. todėl ne iškart vos pamačius foto ir nerašiau savo įspūdžių. kadangi jie nedingo, parašiau.
kaip suprantu, jeigu turi kritikos, geriau jos nereikšti, nes kaip kontrargumentas bus priminta tai, ką kažkada sakei?
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2009 04 20, 07:30)
no problem jauciau, kad kazka virskini
siaip esu jau gavus priekaistu del tamsos savo visose nestumo nuotraukose (ne pirma si foto is tiesa, bet kitu su S zenklu nedrisiu viesai rodyt). deja, manes sis nestumas nedziugina lengvumu, ramybe ir sviesa..... matyt tai persiduoda ir nuotraukoms gyvenu nuolatiniame skausme, vakaro laukiu kaip isganymo vien del to, kad bus rytas ir po miego bus byyyyyski lengviau, o pabaigos vis tiek nelaukiu, nes gyventi vis tiek lengviau netaps pirmajame nestume daug euforijos (skrydzio pojucio ir panasiu lengvumu), visi kiti jos turi vis maziau ir maziau, nes puikiai suvoki realybe
pati niurumo nejauciau apdirbant foto, bet as saliska zinau tiesiog kaip buvo, todel jausti, kad is sono gali atrodyt kitaip - negaliu.
siaip esu jau gavus priekaistu del tamsos savo visose nestumo nuotraukose (ne pirma si foto is tiesa, bet kitu su S zenklu nedrisiu viesai rodyt). deja, manes sis nestumas nedziugina lengvumu, ramybe ir sviesa..... matyt tai persiduoda ir nuotraukoms gyvenu nuolatiniame skausme, vakaro laukiu kaip isganymo vien del to, kad bus rytas ir po miego bus byyyyyski lengviau, o pabaigos vis tiek nelaukiu, nes gyventi vis tiek lengviau netaps pirmajame nestume daug euforijos (skrydzio pojucio ir panasiu lengvumu), visi kiti jos turi vis maziau ir maziau, nes puikiai suvoki realybe
pati niurumo nejauciau apdirbant foto, bet as saliska zinau tiesiog kaip buvo, todel jausti, kad is sono gali atrodyt kitaip - negaliu.
užuojauta, laikykis. va, dabar geriau Tave suprantu. ir foto Tavo..