Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ir mes šian "gamtoje" buvom unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Cgirl, labai grazu wub.gif

Hi:) serijoje ji geriau ziurisi,nei atskira nuotrauka 4u.gif patiko 4u.gif
Atsakyti
Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 04 18, 14:06)
Sveiki, nesirodau as cia  rolleyes.gif  dirbti pradejau verysad.gif  Tai tik paskaityti ilindu ir viskas. O siandien dar ir su klausimu. Ar jus matos sitose mano foto ka nors TOKIO? Nes jauciu kad be pastovios praktikos liko manyje tik mamiski jausmai. Del kadravimo nebutina kritikuoti, nebent labai labai kazkas trukdys o as nepastebejau, labiausiai noriu suzinoti ar matot jausmus, ar sukelia viduje kazkoki siluma?

man visos šios foto tokios vaikiškai nuotaikingos, gaivios, kiekviena kažką pasakoja iš mažo žmogučio gyvenimo.

QUOTE(sayonara @ 2009 04 18, 16:13)
Anasko, kadangi negavai mainų foto, siūlau kai ką visoms merginoms - Anasko padaro pageidavimų koncertą, o mes jai siunčiam po vieną savo foto, tą, kurią ji išsirinks, a?

sutinku smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 04 18, 18:28)
kazkas "mano", ne visai tenkinancio, bet 80 proc man patinkancio, juolab kad tai vos ne vienintele is busenos foto smile.gif apie pilvo isdegima zinau  mirksiukas.gif

oo, kokia mistiška foto. patiko smile.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 04 19, 04:07)
Dedu ir as viena...

susimąstęs žmogeliukas. toookia ilga siena, kad net tyrinėti nusibodo.. tiesiog eini paskendęs savo mintyse..

QUOTE(BN @ 2009 04 19, 18:01)
jo... o dar nedalyvavusieji gali pavydeti, nes mes matem andriuskos "zveri" smile.gif

ech..

QUOTE(andriuska @ 2009 04 19, 20:06)
kadangi kadrų skaičium neapsisunkinau, ryškinti moku greit, o slaptažodį pamiršau, tai įdėjau visus kadrus į juostinę temą.

aha, jau spėjau "visus" apžiūrėti smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 04 19, 20:11)
sumečiau kelias foto į albumą. mane kažkokia melancholija apėmus, tingiu galvot pavadinimus ir t.t. žodžiu, ir taip patys žinot kas yra kas nuotraukose.

smagu buvo nors taip "pasimeetint", net Andriuskos "žvėris" matosi smile.gif

smile.gif+2009 04 19, 21:09-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 04 19, 21:09)
ir mes šian "gamtoje" buvom  unsure.gif

chaaa, gera gamta smile.gif visa serija labai liuks žiūrisi smile.gif
Papildyta:
o čia mano ataskaita iš po savaitgalio smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Degute, pirmoji 8-O ir prajuokino ir nuliudino,bet taip mes dauguma ir matom kiaules.Labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Gerai jum dėl myto, esiu tuoj bent fotkes pažiūrėt. Buvau išvažiavus į sodybą, jau Sayonarai minėjau, kad vargu ar pavyks prisijungt.

Jungiuos prie Oksanos pageidavimų koncerto 4u.gif

Kažko esu apatiška dalyvavime bet kokiame virtualiame gyvenime, tai nieko ir nekomentuoju..
Atsakyti
sukeliau ir as jau siandienines fotkes biggrin.gif ... radau nemazai dangaus, saligatvio lotuliukas.gif
Atsakyti
visai nėra laiko komentuoti nuotraukas, bet kelias paminėsiu.

Skirtingai nuo daugelio, Sansaros foto manęs nesužavėjo. Iš vienos pusės mane džiugina mintis, kad žmogus žino, ko nori ir tai pasiekia, iš kitos pusės, negaliu atsikratyti įspūdžio, kad nėštumo foto gali būti tokia tamsi ir niūri. Taip, man ji atrodo labai niūri, visiškai priešinga tai ramybės, lengvumo bei šviesos būsenai, kurią net ir aš, piktas keksas, esu patyrusi smile.gif Man nėštumas asocijuojasi su šviesos ir lengvumo būsena, tuo tarpu Sansaros foto matau priešingas emocijas. Nežinau, gal tik man tokia asociacija..? Bandžiau įžiūrėti ten stiprią moterį, bet mintys vis suko link Tamsos. Aišku, galima grįžti prie diskusijos, kad nuotraukos nebūtinai turi kelti tik teigiamas emocijas, tačiau man žiūrint į šią gaunasi toks disonansas - pati patyrusi būseną, ją kitaip vaizduočiau, o čia štai matau tokį mano supratimo neatitinkantį variantą. Tikiuosi neįžeidžiau Ievos, tiesiog pasidalinau savo pastebėjimais, beje, ne vieną dieną virškintais. 4u.gif

Degutės kiaulaitės labai patiko, labai linksmos kiaulaitės biggrin.gif

hi:) gamtą komentavau jau kūdroje, nesikartosiu. juokinga smile.gif

Atsakyti
del O pageidavimu - as, aisku, irgi uz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 20, 07:22)
visai nėra laiko komentuoti nuotraukas, bet kelias paminėsiu.

Skirtingai nuo daugelio, Sansaros foto manęs nesužavėjo. Iš vienos pusės mane džiugina mintis, kad žmogus žino, ko nori ir tai pasiekia, iš kitos pusės, negaliu atsikratyti įspūdžio, kad nėštumo foto gali būti tokia tamsi ir niūri. Taip, man ji atrodo labai niūri, visiškai priešinga tai ramybės, lengvumo bei šviesos būsenai, kurią net ir aš, piktas keksas, esu patyrusi smile.gif Man nėštumas asocijuojasi su šviesos ir lengvumo būsena, tuo tarpu Sansaros foto matau priešingas emocijas. Nežinau, gal tik man tokia asociacija..? Bandžiau įžiūrėti ten stiprią moterį, bet mintys vis suko link Tamsos. Aišku, galima grįžti prie diskusijos, kad  nuotraukos nebūtinai turi kelti tik teigiamas emocijas, tačiau man žiūrint į šią gaunasi toks disonansas - pati patyrusi būseną, ją kitaip vaizduočiau, o čia štai matau tokį mano supratimo neatitinkantį variantą. Tikiuosi neįžeidžiau Ievos, tiesiog pasidalinau savo pastebėjimais, beje, ne vieną dieną virškintais. 4u.gif

o tu prisimeni, kaip tu pati sakei, kad mes visi pernelyg susikoncentruojam - tai MANO stilius, MANO nuotrauka, MANO matymas, ir kad per tai l.sunku suprasti ir priimti tai, kas kitoniska.
man asmeniskas nestumas netgi labai asocijuojasi su tamsa.
Atsakyti
nu kokios fainos fotkės..
mergyyytėėėsss.. būčiau dėkinga, jeigu mano fotkes dideles susiųstumėt man į kristina@petrosius.lt, taip mažai savo foto turiu - bus proga pasididinti savo foto parką biggrin.gif

inc, mano galva, puikiai susitvarkei su foto nuo klubo, labai įdomių kadrų yra. klausimas, ar Tau pačiai patiko toks dalykas? smile.gif

BN, Tavo irgi jau įdėta, ania? ar dar ne? man kelios pasirodė kaip iš Tavo kampo darytos.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 20, 08:22)
taip, man ji atrodo labai niūri, visiškai priešinga tai ramybės, lengvumo bei šviesos būsenai, kurią net ir aš, piktas keksas, esu patyrusi smile.gif Man nėštumas asocijuojasi su šviesos ir lengvumo būsena, tuo tarpu Sansaros foto matau priešingas emocijas. Nežinau, gal tik man tokia asociacija..?

no problem mirksiukas.gif jauciau, kad kazka virskini biggrin.gif
siaip esu jau gavus priekaistu del tamsos savo visose nestumo nuotraukose (ne pirma si foto is tiesa, bet kitu su S zenklu nedrisiu viesai rodyt). deja, manes sis nestumas nedziugina lengvumu, ramybe ir sviesa..... matyt tai persiduoda ir nuotraukoms g.gif gyvenu nuolatiniame skausme, vakaro laukiu kaip isganymo vien del to, kad bus rytas ir po miego bus byyyyyski lengviau, o pabaigos vis tiek nelaukiu, nes gyventi vis tiek lengviau netaps lotuliukas.gif pirmajame nestume daug euforijos (skrydzio pojucio ir panasiu lengvumu), visi kiti jos turi vis maziau ir maziau, nes puikiai suvoki realybe tongue.gif
pati niurumo nejauciau apdirbant foto, bet as saliska smile.gif zinau tiesiog kaip buvo, todel jausti, kad is sono gali atrodyt kitaip - negaliu.
Atsakyti