Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(O @ 2009 04 18, 13:06)
Sveiki, nesirodau as cia  rolleyes.gif  dirbti pradejau verysad.gif  Tai tik paskaityti ilindu ir viskas. O siandien dar ir su klausimu. Ar jus matos sitose mano foto ka nors TOKIO? Nes jauciu kad be pastovios praktikos liko manyje tik mamiski jausmai. Del kadravimo nebutina kritikuoti, nebent labai labai kazkas trukdys o as nepastebejau, labiausiai noriu suzinoti ar matot jausmus, ar sukelia viduje kazkoki siluma?

Man pirma(nors is tos serijos su berniuku ir sketuku maciau dar kita, kuri labiau patiko) ir paskutine sukelia jausmus 4u.gif Paskutine isvis labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 19 balandžio 2009 - 04:15
O, as irgi mielai tau atsiusciau, bet tik jeigu pageidausi konkreciai mirksiukas.gif . nebenoriu tokio "kankinimosi" ir giliai isiedusiu apmastymu "ir ka gi man cia?? doh.gif " kaip pries Kaledas biggrin.gif paskutines tavo foto man mielos, seimyniskos.

su svente apipusiai sveikinam, ar ne biggrin.gif 4u.gif nors man tai nusibodo taip dvigubai svesti
Atsakyti
O, as irgi mielai tau atsiusciau, bet tik jeigu pageidausi konkreciai mirksiukas.gif . nebenoriu tokio "kankinimosi" ir giliai isiedusiu apmastymu "ir ka gi man cia?? doh.gif " kaip pries Kaledas biggrin.gif paskutines tavo foto man mielos, seimyniskos.

su svente apipusiai sveikinam, ar ne biggrin.gif 4u.gif nors man tai nusibodo taip dvigubai svesti
Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 18, 22:18)
Sansara,

eik tu sau...koks gėris smile.gif ir ant sienos tikrai tarsi mėnulis šviečia. Svajingas laukimas. Žavu be galo. (Aš labai jautri ir sentimentali tokioms foto dabar smile.gif )

tas menulis is tiesu ten yra wink.gif ten vaiko kambario siena ir ant jos priklijuotos tamsoje svieciancios zvaigzdutes ir menulis biggrin.gif tik nelabai isryskejo apdirbus foto jos. pradzioj bais parinaus, kad kiciskai eme paskutine namu tuscia siena atrodyt, dabar ziuriu su ironija i tai ir visos foto kur su normaliu fokusu, man su "cinkeliu" atrodo po tomis zvaigzdemis
Atsakyti
ne, nu i kam cia tiek tu mano postu doh.gif moderatoriu nebeturim cia? pratrinkit smile.gif

apie Sansaros tiek kudroj parasiau, kad cia jau nepadoru butu tongue.gif o ta siena irnesakyk.gif po kiek metu dar mielai prisiminsi, kokios ten tos zvaigzdes buvo
Atsakyti
Ca-girl, gera foto mirksiukas.gif labai gera. Gal kiek pakarpyciau is desines puses, kad dar labaiu truktu i vidu
Atsakyti
ačiū visiems, kas atėjo susitikti. smagu buvo tokią saulėtą dieną..smile.gif
tikiuosi, kad "berods Gediminas" išeis ir kiekvienas iš Jūsų biggrin.gif
Atsakyti
jo... o dar nedalyvavusieji gali pavydeti, nes mes matem andriuskos "zveri" smile.gif
Atsakyti
meetininkės su skaitmena, sudėkit tradiciškai fotkes į ND..smile.gif
aš kaip visada vėluosiu - ryškinimai ir t.t.
Atsakyti
kadangi kadrų skaičium neapsisunkinau, ryškinti moku greit, o slaptažodį pamiršau, tai įdėjau visus kadrus į juostinę temą.
Atsakyti
sumečiau kelias foto į albumą. mane kažkokia melancholija apėmus, tingiu galvot pavadinimus ir t.t. žodžiu, ir taip patys žinot kas yra kas nuotraukose.
Atsakyti