Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(O @ 2009 04 18, 16:46)
Nu nieko tokio, tikrai labai labai laukiau, bet gal atsitiko kazkas. Uztat siandien mano nuotaika nereali  wub.gif

nieko jai neatsitiko. aš ir taip iš pradžių galvojau, bet po to patikrinau profilį. buvo prisijungusi po pakartotinio až. taip kad tikrai turėjo gaut mano až.
daryk sąrašą greičiau biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Del rytdienos - pilies mene uz rezervacija praso pinigu, kuriuos dar reiktu uznesti siandien. Gal as tada ateisiu ryt kiek anksciau ir "uzgrobsiu" koki kampa, kad visiems uztektu.
Jei ka - as keleta telefonu turiu, savo nr. irgi daugumai issiunciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 18 balandžio 2009 - 16:30
BN, ok 4u.gif
tiesa, andriuska žadėjo pasistengti galėti rytoj..smile.gif

Beje, Oksana, su artėjančia švente Tave ir Tavo šeimą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 balandžio 2009 - 16:37
kazkas "mano", ne visai tenkinancio, bet 80 proc man patinkancio, juolab kad tai vos ne vienintele is busenos foto smile.gif apie pilvo isdegima zinau mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 18, 14:13)
Anasko, kadangi negavai mainų foto, siūlau kai ką visoms merginoms - Anasko padaro pageidavimų koncertą, o mes jai siunčiam po vieną savo foto, tą, kurią ji išsirinks, a?

as uz pageidavimu koncerta drinks_cheers.gif Anasko bigsmile.gif
Atsakyti
Sansara, grazu wub.gif tik nezinau ar man desineje puseje ne per stiprus seseliai ,ypac ties modeliu g.gif o pilvukas koks wub.gif
Atsakyti
Ne, nu jus norit kad as zliumbciau is laimes visa diena biggrin.gif ir zliumbsiu is laimes biggrin.gif Aciu Jums visoms, visoms oro_buckis.gif Tikrai siandien tokia diena nepakartojama, jauciuosi, lyg tikrai jau gavusi Jusu visas foto wub.gif Man tikrai nesvarbu, kokios bus foto, svarbu kad nuo visos sirdies, visoms rasiu vieta wub.gif Jauciu jau iki mano pasto dezutes bus isblizgintas kelias nuo mano pastovaus lakstymo bigsmile.gif Tik kad pastas nepavestu unsure.gif

Sayonara oro_buckis.gif
Papildyta:
Sansara, man labai patinka, lyg menulio apsviesta. (Gal tik vos patamsinciau apatini kampa kaireje)
Atsakyti
uzstrigo is keliu paskutiniu puslapiu tik sansaros. kudroj parasiau, cia nesikartosiu.
Atsakyti
Sansara,

eik tu sau...koks gėris smile.gif ir ant sienos tikrai tarsi mėnulis šviečia. Svajingas laukimas. Žavu be galo. (Aš labai jautri ir sentimentali tokioms foto dabar smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 18, 18:44)
as uz pageidavimu koncerta drinks_cheers.gif Anasko bigsmile.gif

Aš irgi už. Tikiuos reikalą "įsikirtau" teisingai biggrin.gif
Sveiki visi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 balandžio 2009 - 21:56
Nieko naujo apart tos sumanipuliuotos bitelės neturiu ir ta pati jaučiu daugumai matyta. blush2.gif

Prisilietimų duona
user posted image

Turėjau progą šian vaikus pafotkint, bet ten nei mamų sutikimo publikavimui klausiau nei ką, tai...

O taip tai asmeninėj "patirty" pastebėjau vieną dalyką, kad kažkas dažniau "ima gautis" kai kažkas kažkur suskausta. Ir rezultatas suprantamesnis, priimtinesnis ir kitiems būna. Na arba kai itin pakili nuotaika, tik tada fotos turinys kitas, toks kartais kone be minties (ji prilimpa paskui), bet va "pagauta" ...o kai taip eini "ai gerų kadrų padaryt" dažniausiai gaunas visiškas niekalas. Aišku kartais būna ir taip, kad ką nors "pagavus" ta nuotaika atsirast ima ir ji padeda. Va. Išssipasakojau kažką... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 balandžio 2009 - 22:17
Sansara, patinka ax.gif Tik noreciau be to juodo seselio desineje..apsunkina nuotrauka smile.gif

hi:), nematau nuotraukos....

Dedu ir as viena...

user posted image
Papildyta:
O, matau pageidavimu koncerta skelbia Tau merginos thumbup.gif Jie sugalvotum ka nors is mano- pageidauk mirksiukas.gif bet is tiesu tai neturiu ka pasiulyti cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 19 balandžio 2009 - 03:14