Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki, nesirodau as cia rolleyes.gif dirbti pradejau verysad.gif Tai tik paskaityti ilindu ir viskas. O siandien dar ir su klausimu. Ar jus matos sitose mano foto ka nors TOKIO? Nes jauciu kad be pastovios praktikos liko manyje tik mamiski jausmai. Del kadravimo nebutina kritikuoti, nebent labai labai kazkas trukdys o as nepastebejau, labiausiai noriu suzinoti ar matot jausmus, ar sukelia viduje kazkoki siluma?
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Komentuoti paciai taip sudetinga pasidare,jauciu grizima i ta stadija, kai atejau cia ir buvo ar "patinka" ar "nelabai" doh.gif nezinau, gal tai normalu, bet greiciausiai ne, nes uzsitese sita stadija man doh.gif
Atsakyti
Anasko, pagaliau pasirodei biggrin.gif noriu pasigirt, ką neseniai parsinešiau namo ax.gif 4u.gif

user posted image

P.S. ateisi ryt į mytą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 18 balandžio 2009 - 14:46
QUOTE(bite maja @ 2009 04 18, 15:46)
Anasko, pagaliau pasirodei  biggrin.gif noriu pasigirt, ką neseniai parsinešiau namo  ax.gif  4u.gif

user posted image

P.S. ateisi ryt į mytą?
bigsmile.gif blink.gif cray.gif ir dar kruva visokiu smailiku biggrin.gif Nu jklmn!!! Aciu Tau, man tikrai tikrai labai malonu zinoti kad kazkur mano darbas kaba wub.gif Ir su paspartu, nepabijosiu pagirti savo foto biggrin.gif , atrodo liuksiskai thumbup.gif

O as taip ir negavau

Rytoj neateisiu, mums rytoj svente rolleyes.gif bet kita karta pasistengsiu butinai prisijungti
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 04 18, 15:56)
bigsmile.gif  blink.gif cray.gif ir dar kruva visokiu smailiku  biggrin.gif  Nu jklmn!!! Aciu Tau, man tikrai tikrai labai malonu zinoti kad kazkur mano darbas kaba  wub.gif Ir su paspartu, nepabijosiu pagirti savo foto biggrin.gif , atrodo liuksiskai thumbup.gif

O as taip ir negavau

Rytoj neateisiu, mums rytoj svente  rolleyes.gif  bet kita karta pasistengsiu butinai prisijungti

aš žinau, kad negavai console.gif verysad.gif kad ir kaip nemalonu tai būtų sakyt, bet benita tiesiog pasiplovė... aš jai buvau parašiusi dėl nuotraukos. ir ji pažadėjo, kad išsiųs dar kartą, tačiau... vėliau ji man iš viso nebeatsakė daugiau schmoll.gif taip negerai čia viskas išėjo verysad.gif

o dėl tavo nuotraukos... nu man ji tiesiog suuuuper bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 04 18, 13:06)

nu šitose tai man tikrai yra kablys smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 04 18, 14:46)
Anasko, pagaliau pasirodei  biggrin.gif noriu pasigirt, ką neseniai parsinešiau namo  ax.gif  4u.gif

user posted image

superinė fota smile.gif

sakot į turgų trauksit biggrin.gif ?
nu visai įdomu būtų... ax.gif tik žinai, krizė, žmonės darosi pikti, kad neatimtų technikos dar kas lotuliukas.gif

aš tai bandau susitarti, kad atvaryti...ale nepasiduoda dar kai ne kas biggrin.gif
Atsakyti
Anasko, kadangi negavai mainų foto, siūlau kai ką visoms merginoms - Anasko padaro pageidavimų koncertą, o mes jai siunčiam po vieną savo foto, tą, kurią ji išsirinks, a?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 18, 16:13)
Anasko, kadangi negavai mainų foto, siūlau kai ką visoms merginoms - Anasko padaro pageidavimų koncertą, o mes jai siunčiam po vieną savo foto, tą, kurią ji išsirinks, a?

drinks_cheers.gif
as ir apie tai pamasciau mirksiukas.gif

pamenu save tokioj situacijoj kai kasdien dezute tikrinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 04 18, 16:07)
aš žinau, kad negavai  console.gif  verysad.gif kad ir kaip nemalonu tai būtų sakyt, bet benita tiesiog pasiplovė... aš jai buvau parašiusi dėl nuotraukos. ir ji pažadėjo, kad išsiųs dar kartą, tačiau...  vėliau ji man iš viso nebeatsakė daugiau  schmoll.gif taip negerai čia viskas išėjo  verysad.gif
Nu nieko tokio, tikrai labai labai laukiau, bet gal atsitiko kazkas. Uztat siandien mano nuotaika nereali wub.gif

Peppi, aciu 4u.gif

Sayonara, Inc wub.gif O as juk galiu ir sutikti hihihi.gif Bet del savo kuklumo parasysiu, kad aj nereikia, gal kaip nors, nu kas cia tokio kad negavau foto. Cia jau ne is kuklumo- bijosiu kad vel negausiu.
O kita mano puse sako lotuliukas.gif greitai gyvensim naujuose namuose, sienu tusciu bus pilna bigsmile.gif Vnz, man tikrai labai labai labai malonu bus matyti Jusu foto pas save wub.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 04 18, 15:46)

o geras thumbup.gif Priminei ir man dar vieną nepadarytą darbą blush2.gif smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 04 18, 16:13)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai pritariu šimtu proc.

Anasko, man daugiau mažiau visos geros, bet į šeimos albumą smile.gif

Atsakyti
Anasko, kuklumas sitoj situacijoj ne vietoj schmoll.gif
Pritariu Sayonaraos sumanymui - laukiam pageidavimu 4u.gif
Atsakyti
Anasko, as irgi mielai prisijungciau prie pageidavimu koncerto wub.gif tu tik nesikuklink biggrin.gif

Dekoju Amise,Cgirl 4u.gif
Atsakyti
Oksana, nagis, laukiam pageidavimų smile.gif rimtai. LABAI rimtai smile.gif
Atsakyti