Sveiki, nesirodau as cia dirbti pradejau Tai tik paskaityti ilindu ir viskas. O siandien dar ir su klausimu. Ar jus matos sitose mano foto ka nors TOKIO? Nes jauciu kad be pastovios praktikos liko manyje tik mamiski jausmai. Del kadravimo nebutina kritikuoti, nebent labai labai kazkas trukdys o as nepastebejau, labiausiai noriu suzinoti ar matot jausmus, ar sukelia viduje kazkoki siluma?
Komentuoti paciai taip sudetinga pasidare,jauciu grizima i ta stadija, kai atejau cia ir buvo ar "patinka" ar "nelabai" nezinau, gal tai normalu, bet greiciausiai ne, nes uzsitese sita stadija man
QUOTE(bite maja @ 2009 04 18, 15:46)
Anasko, pagaliau pasirodei noriu pasigirt, ką neseniai parsinešiau namo
P.S. ateisi ryt į mytą?
ir dar kruva visokiu smailiku Nu jklmn!!! Aciu Tau, man tikrai tikrai labai malonu zinoti kad kazkur mano darbas kaba Ir su paspartu, nepabijosiu pagirti savo foto , atrodo liuksiskai P.S. ateisi ryt į mytą?
O as taip ir negavau
Rytoj neateisiu, mums rytoj svente bet kita karta pasistengsiu butinai prisijungti
QUOTE(O @ 2009 04 18, 15:56)
ir dar kruva visokiu smailiku Nu jklmn!!! Aciu Tau, man tikrai tikrai labai malonu zinoti kad kazkur mano darbas kaba Ir su paspartu, nepabijosiu pagirti savo foto , atrodo liuksiskai
O as taip ir negavau
Rytoj neateisiu, mums rytoj svente bet kita karta pasistengsiu butinai prisijungti
O as taip ir negavau
aš žinau, kad negavai kad ir kaip nemalonu tai būtų sakyt, bet benita tiesiog pasiplovė... aš jai buvau parašiusi dėl nuotraukos. ir ji pažadėjo, kad išsiųs dar kartą, tačiau... vėliau ji man iš viso nebeatsakė daugiau taip negerai čia viskas išėjo
o dėl tavo nuotraukos... nu man ji tiesiog suuuuper
QUOTE(O @ 2009 04 18, 13:06)
nu šitose tai man tikrai yra kablys
QUOTE(bite maja @ 2009 04 18, 14:46)
superinė fota
sakot į turgų trauksit ?
nu visai įdomu būtų... tik žinai, krizė, žmonės darosi pikti, kad neatimtų technikos dar kas
aš tai bandau susitarti, kad atvaryti...ale nepasiduoda dar kai ne kas
QUOTE(sayonara @ 2009 04 18, 16:13)
Anasko, kadangi negavai mainų foto, siūlau kai ką visoms merginoms - Anasko padaro pageidavimų koncertą, o mes jai siunčiam po vieną savo foto, tą, kurią ji išsirinks, a?
as ir apie tai pamasciau
pamenu save tokioj situacijoj kai kasdien dezute tikrinau
QUOTE(bite maja @ 2009 04 18, 16:07)
aš žinau, kad negavai kad ir kaip nemalonu tai būtų sakyt, bet benita tiesiog pasiplovė... aš jai buvau parašiusi dėl nuotraukos. ir ji pažadėjo, kad išsiųs dar kartą, tačiau... vėliau ji man iš viso nebeatsakė daugiau taip negerai čia viskas išėjo
Nu nieko tokio, tikrai labai labai laukiau, bet gal atsitiko kazkas. Uztat siandien mano nuotaika nereali Peppi, aciu
Sayonara, Inc O as juk galiu ir sutikti Bet del savo kuklumo parasysiu, kad aj nereikia, gal kaip nors, nu kas cia tokio kad negavau foto. Cia jau ne is kuklumo- bijosiu kad vel negausiu.
O kita mano puse sako greitai gyvensim naujuose namuose, sienu tusciu bus pilna Vnz, man tikrai labai labai labai malonu bus matyti Jusu foto pas save
QUOTE(bite maja @ 2009 04 18, 15:46)
o geras Priminei ir man dar vieną nepadarytą darbą
QUOTE(sayonara @ 2009 04 18, 16:13)
Anasko, kadangi negavai mainų foto, siūlau kai ką visoms merginoms - Anasko padaro pageidavimų koncertą, o mes jai siunčiam po vieną savo foto, tą, kurią ji išsirinks, a?
Tikrai pritariu šimtu proc.
Anasko, man daugiau mažiau visos geros, bet į šeimos albumą
Anasko, kuklumas sitoj situacijoj ne vietoj
Pritariu Sayonaraos sumanymui - laukiam pageidavimu
Pritariu Sayonaraos sumanymui - laukiam pageidavimu