Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 04 17, 12:47)
o jei tai būtų juosta, tai keltų emocijas kokias nors? svarbu yra rezultatas, o kaip jis gautas kakoj skirtum smile.gif nors šis sea rezultatas manęs ir nedžiugina  4u.gif

ne apie juosta/skaitmena as cia. t.y. ne apie juos kaip savaiminius gerius/blogius. tesiog manau, kad antra Sea foto pvz ant keliagubos ekspozos padaryta kitaip atrodytu -gal gyviau. negaliu pasakyt, ar tada emocija keltu - nes nemaciau tokiu rezultatu. gelytes tai kaip gelytes, jos ir taip retai gilius jausmus/apmastymus sukelia.
Atsakyti
Kolegos! nepamirskit myto!

As tai galvoju, kad geriau ne rusy - gi pavasaris, geris, sviesa...
Bandysiu stala rezervuot.

Beje, man labai patiko Bites Majos dienorastis kudroj, kelis kartus perziurekjau, o tos geles (frezijos, berods) kur ir cia dejai - isvis svajone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 17, 00:44)
Sea, man tai tiesiog manipuliacijos, kurios nieko ypatingo manyje nekelia. Bet jeigu tikslas padaryt tiesiog "grazu", tai turbut jis pasiektas, nes daug kam grazu. As tai buciau linkusi "kankintis" su 2-3-keliaguba ekspoza ir gauti rezultata tokiu budu.

Manipuliuota, tik su mergaites foto,dvi nuotraukas sudejau. Tulpes ir valtis, taip nufotografuota,niekas nemanipuliuota g.gif Na spalvas tvarkiau smile.gif
Aciu uz nuomone 4u.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 17, 02:58)

Sea_, ar texturas medzioji? smile.gif Man tulpes grazios spalviskai 4u.gif

Jo kelioneje bandziau fotografuotis sau teksturu biggrin.gif

Dekoju uz nuomones visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 17, 15:04)
Manipuliuota, tik su mergaites foto,dvi nuotraukas sudejau. Tulpes ir valtis, taip nufotografuota,niekas nemanipuliuota g.gif Na spalvas tvarkiau smile.gif
Aciu uz nuomone 4u.gif

tai matau, kad sukurys is 2 sudetas (apie ji daugiau ir kalbejau), o kt su spalvom.
jeigu kliuna nors kiek emociskai tie mano komentarai (juolab, kad jau ne pirma karta as apie panasaus tipo tavo foto taip), tai drasiai sakyk, kas vks jau, viska supratau. ir as daugiau nerasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 17, 07:09)
tai matau, kad sukurys is 2 sudetas (apie ji daugiau ir kalbejau), o kt su spalvom.
jeigu kliuna nors kiek emociskai tie mano komentarai (juolab, kad jau ne pirma karta as apie panasaus tipo tavo foto taip), tai drasiai sakyk, kas vks jau, viska supratau. ir as daugiau nerasysiu mirksiukas.gif

viskas gerai 4u.gif tik nenorejau,kad galvotum,jog cia visos mano foto- manipuliacijos 4u.gif
o spalvas gi visi redaguojam be isimties biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 17 balandžio 2009 - 15:22
I/ 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 17, 17:06)

treneris cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 04 17, 13:55)
Nu nemoku aš rišliai rašyt  doh.gif

Turbut as savo minciu reikst nemoku. Tai nebesiplesiu smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu matyti kudros pirmam puslapi tiek daug supermamu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 18, 01:14)
Kaip smagu matyti kudros pirmam puslapi tiek daug supermamu wub.gif

Labai smagu. Tik gaila, kad deda i Kudra o cia praktiskai nieks nebededa... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 17, 16:06)

Gerai cia Amise ivardino sia foto "Treneris" biggrin.gif Patinka, kad jauciasi dukryteje judesys ax.gif

Baccardi, Smiltis, Degute, dekui uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 18 balandžio 2009 - 02:48
Laukiu rytojaus meet'o. jei bus toks oras, koks šiandien, tai bus smagu smile.gif nereikės lindėti patalpose smile.gif galėsim į Halės turgų eiti biggrin.gif
Atsakyti
Vat sito pareiskimo as ir laukiau lotuliukas.gif
Atsakyti