Sea, man visos trys labai patinka Spalvos puikios O ir aplamai man rodos šiek tiek kitaip negu įprastas tavo stilius Šaunu kad tiek daug visko išbandai Tik tokį grožį norėtųsi didesniam formate pamatyt
Amise, sveika prisijungus Gražių darbų pas tave galerijoje yra
sea, saunuole Man irgi visi be isimties darbeliai patiko O dukrytes nuotrauka...tai cia viena ar textura dejai? Pasidalink
Amise, sveika prisijungus Grazus darbai, malonu matyti Sakau gal sviezias kraujas sia tema nuo mirties isgelbes
Amise, sveika prisijungus Grazus darbai, malonu matyti Sakau gal sviezias kraujas sia tema nuo mirties isgelbes
Dekoju moterys
Cgirl, Liepos nuotraukoje tekstura deta zeruciai. Prasom,jei kam patinka naudokites
Papildyta:
Bandziau pradziamoksles prisnekinti,kad keltusi pas mus, bent jau savo idomesnius darbus ir cia idetu,jei nori ir nebijo kritikos nelabai sekasi
Cgirl, Liepos nuotraukoje tekstura deta zeruciai. Prasom,jei kam patinka naudokites
Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 04 16, 14:49)
Sakau gal sviezias kraujas sia tema nuo mirties isgelbes
Bandziau pradziamoksles prisnekinti,kad keltusi pas mus, bent jau savo idomesnius darbus ir cia idetu,jei nori ir nebijo kritikos nelabai sekasi
Aciu, sea, pasiskolinsim Tavo zerucius
Cia siaip...is seimos albumo..."Sketukas"
Cia siaip...is seimos albumo..."Sketukas"
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 16, 23:43)
ačiū
QUOTE(c-girl @ 2009 04 16, 23:49)
Ačiū Jei nepaskesiu kurnors kai prasidės visas fotografavimo sezonas Nors manyčiau temą turėtų atgyt, nes kai oras pagerės visos pulsim fotografuot, o paskui vakare juk labai knietės pasidžiaugt tuo ką nufotkinom ir tai bus galima parodyti čiaa
Sea, man tai tiesiog manipuliacijos, kurios nieko ypatingo manyje nekelia. Bet jeigu tikslas padaryt tiesiog "grazu", tai turbut jis pasiektas, nes daug kam grazu. As tai buciau linkusi "kankintis" su 2-3-keliaguba ekspoza ir gauti rezultata tokiu budu.
lengviau atsikvepiau perskaicius sita tavo posta, nes tada galiu ramesnia dusia parasyt, ka galvojau tavo galerija perziurejus ir nebuti apkaltina juostos propagavimu del jos pacios
zinai, nuosirdus visai pasirode tavo darbai, ir su zmonem matosi, bendrauji, ir jie tavimi pasitiki. bet va to tikrumo, kuri juosta duoda, tos teksturos, siurkstumo, kvapo ir viso kt tom nuotraukom su zirgais man ypatingai truko. Nes man zirgai, jojancios ar tiesiog besimeilinancios merginos yra kazkaip ypatingai juslu: na taip, norisi paliesti, norisi ikvepti. Tai l.norisi kad ir nuotraukos ta perteiktu, ir juosta manau, tam labiau tiktu. IMHO.
QUOTE(Amise @ 2009 04 16, 20:14)
juosta? erzinat jūs čia mane.. taip noris juostuku pafotkint, bet vis dar nėra kaip
lengviau atsikvepiau perskaicius sita tavo posta, nes tada galiu ramesnia dusia parasyt, ka galvojau tavo galerija perziurejus ir nebuti apkaltina juostos propagavimu del jos pacios
zinai, nuosirdus visai pasirode tavo darbai, ir su zmonem matosi, bendrauji, ir jie tavimi pasitiki. bet va to tikrumo, kuri juosta duoda, tos teksturos, siurkstumo, kvapo ir viso kt tom nuotraukom su zirgais man ypatingai truko. Nes man zirgai, jojancios ar tiesiog besimeilinancios merginos yra kazkaip ypatingai juslu: na taip, norisi paliesti, norisi ikvepti. Tai l.norisi kad ir nuotraukos ta perteiktu, ir juosta manau, tam labiau tiktu. IMHO.
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 17, 09:44)
bet man turbūt tada paranoja būtų ar gerai išeis kadras ir pan., nes visgi kai fotografuoju raitelius jie iš manęs tikis gero rezultato Va dabar žiemą fotkinau arklius, buvau pasiprašius vieno pažystamos tai paleido palakstyt du žirgius, o gryžus susinervinau baisiausiai nes foto buvo tokios muilinos, fokusas prašovęs, kad pasiutau Čia mat fotikui nepatiko, kad arkliai ne balti (su baltais viskas ok buvo) o rudi (Dėstytojas mano kad dėl kontrastų skirtumo jis man čia šš malė ) Tai džiaugiuos, kad viso labo buvo čia tik paprastas fotkinimas, ne rimtas užsakymas koks. Tai paskui visą žiemą su fokusu knisaus arklius fotkindama
Beto nikono juostinuko nelabai randu nusipirkt Anksčiau skelbimuos pilna visko būdavo, o dabar..O kai buvo skelbimas, tai pinigo neturėjau
Niu bet dabar draugas savo juostini canona su 50-uku plastik fantastik paskolino tai bandysim byški pasibandyt
Šiaip, va į šitą foto pasižiūrėjus vis užsimanau juosta fotkint
prišnekėjau ne į temą
QUOTE(Amise @ 2009 04 17, 08:01)
Na idomu, ka galvoja merginos. As vat tik uzklaust noriu, kodel sakai, kad tokia nuotrauka pamacius i juosta fotografuot norisi Na ta prasme, kad si nuotrauka man neperteikia nei juostos minkstumo, nei spalvu... Na tokia, peizazas, koki ir skaitmena nufotografuot atrodo galima
Sea_, ar texturas medzioji? Man tulpes grazios spalviskai
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 17, 11:58)
As vat tik uzklaust noriu, kodel sakai, kad tokia nuotrauka pamacius i juosta fotografuot norisi Na ta prasme, kad si nuotrauka man neperteikia nei juostos minkstumo, nei spalvu... Na tokia, peizazas, koki ir skaitmena nufotografuot atrodo galima
man su skaitmena taip neišeina
QUOTE(Amise @ 2009 04 17, 10:01)
Beto nikono juostinuko nelabai randu nusipirkt Anksčiau skelbimuos pilna visko būdavo, o dabar..O kai buvo skelbimas, tai pinigo neturėjau
aš neseniai nusipirkau Iš kūdriečio, ir kiek paskui pažiūrinėjau net labai nebrangiai
O tu studjuoji fotografiją
C-girl, fainas tas jūsų šeimos albumas Galėtum kokį dienoraštį ar blogą susikurt
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 17, 12:08)
aš neseniai nusipirkau Iš kūdriečio, ir kiek paskui pažiūrinėjau net labai nebrangiai
hmm..kūdros skelbimų niekad nežiūrinėjau
baiginėju