Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sea, man visos trys labai patinka thumbup.gif Spalvos puikios wub.gif O ir aplamai man rodos šiek tiek kitaip negu įprastas tavo stilius thumbup.gif Šaunu kad tiek daug visko išbandai thumbup.gif Tik tokį grožį norėtųsi didesniam formate pamatyt mirksiukas.gif

Amise, sveika prisijungus 4u.gif Gražių darbų pas tave galerijoje yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 16 balandžio 2009 - 22:46
sea, saunuole thumbup.gif Man irgi visi be isimties darbeliai patiko ax.gif O dukrytes nuotrauka...tai cia viena ar textura dejai? Pasidalink mirksiukas.gif 4u.gif

Amise, sveika prisijungus 4u.gif Grazus darbai, malonu matyti rolleyes.gif Sakau gal sviezias kraujas sia tema nuo mirties isgelbes g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dekoju moterys 4u.gif

Cgirl, Liepos nuotraukoje tekstura deta 4u.gif zeruciai. Prasom,jei kam patinka naudokites mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 04 16, 14:49)
Sakau gal sviezias kraujas sia tema nuo mirties isgelbes g.gif  biggrin.gif

Bandziau pradziamoksles prisnekinti,kad keltusi pas mus, bent jau savo idomesnius darbus ir cia idetu,jei nori ir nebijo kritikos biggrin.gif nelabai sekasi biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, sea, pasiskolinsim Tavo zerucius 4u.gif

Cia siaip...is seimos albumo..."Sketukas"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 16, 23:43)

Amise, sveika prisijungus  4u.gif Gražių darbų pas tave galerijoje yra  thumbup.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 04 16, 23:49)

Amise, sveika prisijungus 4u.gif  Grazus darbai, malonu matyti rolleyes.gif  Sakau gal sviezias kraujas sia tema nuo mirties isgelbes g.gif  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Jei nepaskesiu kurnors kai prasidės visas fotografavimo sezonas biggrin.gif Nors manyčiau temą turėtų atgyt, nes kai oras pagerės visos pulsim fotografuot, o paskui vakare juk labai knietės pasidžiaugt tuo ką nufotkinom ir tai bus galima parodyti čiaa cool.gif
Atsakyti
Sea, kaip gražu smile.gif mergytę tai jau kūdroj mačiau:) Visos man labai puikios, ir tos su gėlėm (kaip Van Gogo išplautas paveikslas kad būtų tapytas) ir tas su vandenuku (kaip Mone paveiksluose gamta ) blush2.gif Pasaka.

C-girl, man per viduriuką ta pati pačiausia, dėl gražiai krentančios šviesos 4u.gif
Atsakyti
Sea, man tai tiesiog manipuliacijos, kurios nieko ypatingo manyje nekelia. Bet jeigu tikslas padaryt tiesiog "grazu", tai turbut jis pasiektas, nes daug kam grazu. As tai buciau linkusi "kankintis" su 2-3-keliaguba ekspoza ir gauti rezultata tokiu budu.

QUOTE(Amise @ 2009 04 16, 20:14)
juosta?  rolleyes.gif erzinat jūs čia mane.. taip noris juostuku pafotkint, bet vis dar nėra kaip  biggrin.gif

lengviau atsikvepiau perskaicius sita tavo posta, nes tada galiu ramesnia dusia parasyt, ka galvojau tavo galerija perziurejus ir nebuti apkaltina juostos propagavimu del jos pacios biggrin.gif

zinai, nuosirdus visai pasirode tavo darbai, ir su zmonem matosi, bendrauji, ir jie tavimi pasitiki. bet va to tikrumo, kuri juosta duoda, tos teksturos, siurkstumo, kvapo ir viso kt tom nuotraukom su zirgais man ypatingai truko. Nes man zirgai, jojancios ar tiesiog besimeilinancios merginos yra kazkaip ypatingai juslu: na taip, norisi paliesti, norisi ikvepti. Tai l.norisi kad ir nuotraukos ta perteiktu, ir juosta manau, tam labiau tiktu. IMHO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 17 balandžio 2009 - 08:46
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 17, 09:44)
zinai, nuosirdus visai pasirode tavo darbai, ir su zmonem matosi, bendrauji, ir jie tavimi pasitiki. bet va to tikrumo, kuri juosta duoda, tos teksturos, siurkstumo, kvapo ir viso kt tom nuotraukom su zirgais man ypatingai truko. Nes man zirgai, jojancios ar tiesiog besimeilinancios merginos yra kazkaip ypatingai juslu: na taip, norisi paliesti, norisi ikvepti. Tai l.norisi kad ir nuotraukos ta perteiktu, ir juosta manau, tam labiau tiktu. IMHO.

bet man turbūt tada paranoja būtų ar gerai išeis kadras ir pan., nes visgi kai fotografuoju raitelius jie iš manęs tikis gero rezultato biggrin.gif Va dabar žiemą fotkinau arklius, buvau pasiprašius vieno pažystamos tai paleido palakstyt du žirgius, o gryžus susinervinau baisiausiai nes foto buvo tokios muilinos, fokusas prašovęs, kad pasiutau doh.gif Čia mat fotikui nepatiko, kad arkliai ne balti (su baltais viskas ok buvo) o rudi doh.gif lotuliukas.gif (Dėstytojas mano kad dėl kontrastų skirtumo jis man čia šš malė unsure.gif ) Tai džiaugiuos, kad viso labo buvo čia tik paprastas fotkinimas, ne rimtas užsakymas koks. Tai paskui visą žiemą su fokusu knisaus arklius fotkindama lotuliukas.gif
Beto nikono juostinuko nelabai randu nusipirkt doh.gif Anksčiau skelbimuos pilna visko būdavo, o dabar..O kai buvo skelbimas, tai pinigo neturėjau doh.gif
Niu bet dabar draugas savo juostini canona su 50-uku plastik fantastik paskolino tai bandysim byški pasibandyt ax.gif

Šiaip, va į šitą foto pasižiūrėjus vis užsimanau juosta fotkint lotuliukas.gif

prišnekėjau ne į temą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 04 17, 08:01)
Šiaip, va į šitą foto pasižiūrėjus vis užsimanau juosta fotkint  lotuliukas.gif

Na idomu, ka galvoja merginos. As vat tik uzklaust noriu, kodel sakai, kad tokia nuotrauka pamacius i juosta fotografuot norisi g.gif Na ta prasme, kad si nuotrauka man neperteikia nei juostos minkstumo, nei spalvu... Na tokia, peizazas, koki ir skaitmena nufotografuot atrodo galima g.gif 4u.gif

Sea_, ar texturas medzioji? smile.gif Man tulpes grazios spalviskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 17, 11:58)
As vat tik uzklaust noriu, kodel sakai, kad tokia nuotrauka pamacius i juosta fotografuot norisi g.gif Na ta prasme, kad si nuotrauka man neperteikia nei juostos minkstumo, nei spalvu... Na tokia, peizazas, koki ir skaitmena nufotografuot atrodo galima g.gif  4u.gif

man su skaitmena taip neišeina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 04 17, 10:01)
Beto nikono juostinuko nelabai randu nusipirkt  doh.gif  Anksčiau skelbimuos pilna visko būdavo, o dabar..O kai buvo skelbimas, tai pinigo neturėjau  doh.gif

aš neseniai nusipirkau smile.gif Iš kūdriečio, ir kiek paskui pažiūrinėjau net labai nebrangiai thumbup.gif

O tu studjuoji fotografiją g.gif

C-girl, fainas tas jūsų šeimos albumas thumbup.gif Galėtum kokį dienoraštį ar blogą susikurt mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 17, 12:08)
aš neseniai nusipirkau  smile.gif Iš kūdriečio, ir kiek paskui pažiūrinėjau net labai nebrangiai  thumbup.gif

O tu studjuoji fotografiją  g.gif

hmm..kūdros skelbimų niekad nežiūrinėjau blush2.gif

baiginėju ax.gif
Atsakyti