Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 15, 16:57)
grazus darbai wub.gif

ačiū blush2.gif

va būtų įdomu jūsų nuomonė apie šitą foto ax.gif
kaikuriem netiko kad kojos "nukirstos" ir viršuj perdaug erdvės.. Kitiem turbūt visai neįtiko biggrin.gif o man jin tokia visai faina atrodo ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 15 balandžio 2009 - 18:15
Amise, ryskumas ok, nuotaika ok. o kadravimas kliuna. ir cia iseitis, dziaugtis uzfiksuota emocija nekreipiant demesio i kadravima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 04 16, 12:29)
Amise, ryskumas ok, nuotaika ok. o kadravimas kliuna. ir cia iseitis, dziaugtis uzfiksuota emocija nekreipiant demesio i kadravima.  4u.gif

apsidžiaugiau kad lapai krenta (nereiks mėtyt į viršų lotuliukas.gif ) tai ir puoliau fotkint nelabai žiūrėdama kaip ten ką komponuot hihihi.gif ir šiaip abi griuvom iš juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 10, 14:02)
likau nustebusi...
paskelbiau temą paslaugose, kad siūlau foto paslaugas...tada perskaičiau, kad tema bus patvirtinta per keletą savaičių blink.gif
tai čia kaip suprasti g.gif supermamoje jau nebėra moderatorių ar kaip?
ir tas keletas tai čia dvi, trys, o gal penkios doh.gif ?

jau nekalbu, kad rašiusi esu į info@supermama.lt dėl reklamos du kartus ir negavau jokio atsakymo...

va kaiptik dabar užmačiau tokį "faktą". Žiū nauja tema skelbimų skyrelyje, tai pamaniau "jėj, pagaliau vėl temas tvirtina bigsmile.gif ". Pažiūūrau. Tema tvrtinimui nusiūsta 2008.12.12 o patvirtinta šiandien biggrin.gif
Tad gal vasarop ir taviškę patvirtins..arba pabandyt reik, kaip kad čia kažkas minėjo, parašant moderatoriui kokiam.. ax.gif jei tau pavyks tada ir aš pabandyčiau hihihi.gif
Atsakyti
Man taip yra pavykę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 16 balandžio 2009 - 16:45

Laba diena biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
juosta? rolleyes.gif erzinat jūs čia mane.. taip noris juostuku pafotkint, bet vis dar nėra kaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 16 balandžio 2009 - 20:15
Idomi jusu nuomone apie sia foto 4u.gif Aciu 4u.gif

user posted image

Amise, cia skaitmena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 16 balandžio 2009 - 20:18
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 16, 21:17)
*Idomi jusu nuomone apie sia foto 4u.gif Aciu 4u.gif

**Amise, cia skaitmena 4u.gif

*o man visai įdomi, tik gal nukirpt tą žalumos kraštuką kur viršuj yra.. Na tas perdeginimas truputuką erzina, bet man šita foto tokia tapybiška, kaip piešinys atrodo.. rolleyes.gif
ir vieną maniškę kažkiek primena
user posted image

**ale spalvos tokios juostinės blush2.gif kokiu fotoaparatu fotografuoji? ax.gif

Atsakyti
Amise, su Canon 30 D, spalvos tai PS actionu ir curves tampymo darinys smile.gif
Atsakyti
Sea_, as gal rytdienai mintis padeliosiu... Bet tuo tarpu - geris 4u.gif
Atsakyti
Sea,tulpes tai wub.gif
Atsakyti