QUOTE(evitafoto @ 2009 03 17, 09:43)
Išrutuliojote labai įdomią temą. Aš irgi anksčiau morejau daryti meną
Laivai folijos jūroje ir panašios.....
nesamonės
Dabar atsipalaidavau, nustojau verstis per galvą ir darau, kas man patinka ir gražu. Ieškau techninės kokybės, žaidžiu su šviesom ir pati jaučiu kad po truputėlį vis atrandu kažką naujo sau. Norisi tikrų spalvų ir kuo mažiau PS įsikišimo.
Taip pat labai džiaugiuosi kad galiu suderinti mylimą užsiėmimą su darbu.
Jau laukiu šiltojo sezono, kada galėsiu bėgti fotografuoti krikštynų ir vestuvių reportažų
nepavadinčiau to nesąmonėm vien todėl, kad to nebedarau ir/ar nebenoriu daryti.
daugelio iš mūsų problema (įskaitant mane pačią) ir yra tai, kad mes tiek susikoncentruojame į tai, ką darome MES ir į SAVO vystymosi stadijas, į SAVO pasaulėjautą, į SAVO stilių, į SAVO nuomonę, į SAVO SAVO SAVO dar kažką, kad tai, ką daro kiti, o mes to nesuprantame arba to nenorime daryti, tampa nesąmonėmis. Netgi nesvarbu, kad mes per tas "nesąmones" patys perėjom - vis tik nemanau, kad tai suteikia didesnę teisę taip tuos darbus pavadinti vien todėl, kad pati tai išbandžiau.
Iš kitos, mes visi laisvi žmonės ir manome/kalbame tai, ką norime. Jeigu randame čia bendraminčių, čia ir būname. Jei nerandame, išeiname kaip asilėlis tėtės ieškoti. Vieną dieną čia gerai jaučiamės, kitą dieną jaučiamės paduchinami ir nesuprasti ir.. išeiname tėtės ieškoti..
pvz., Tu, Eva, labai pažengei į priekį tame, ką dabar darai. Seniai norėjau Tau tai parašyti. Man tai svetimas stilius, visiškai svetimas, bet negaliu nepagirti Tavo pasiteisinusių pastangų. Čia gal tik šiandien aš tokia tolerantiška ir faina labai, ale norisi paraginti visus truputį atsitraukti nuo veidrodžių
Iš kitos pusės, paprieštarausiu pati sau tikriausiai, bet aš nebegaliu daugelio foto komentuoti.. Nes nebeturiu, ką pasakyti. Tarkim, gal tai tingėjimas, bet iš tikro daugelis žino pačios tai, ką kiti gali pasakyti. Apie kompoziciją, spalvas, rakursus, šviesą. Aš komentuosiu tik tada, kai tikrai tikrai turėsiu ką pasakyti, nors tai būtų tas š...inas "man gražu".. Iš pareigos tikrai nenoriu komentuoti, nes gaunasi kaip per dantis iškošta.. Pasižiūriu, įvertinu, susidarau nuomonę, bet jeigu toje mano nuomonėje nėra nieko naujo, vertingo, jeigu jaučiu, kad neprisidėsiu niekaip prie fotografijos aptarimo arba bent jau prie fotografo savijautos - tai ir tyliu. Suprantu, kad tai galbūt nesąžininga kitų daug komentuojančiųjų atžvilgiu, ale.. užmėtykit mane akmenais
peace on all mankind