Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 14, 21:45)
nusisnekejau doh.gif  blush2.gif
senesnis PS neatidaro raw 4u.gif Koks pas tave?

ne senesnis
CS3 biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 15, 06:24-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 04 15, 06:24)
ne senesnis
CS3 biggrin.gif

tai is kart turi ir atsidaryti nuotrauka 4u.gif g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 15, 15:24-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 04 15, 15:24)
ne senesnis
CS3 biggrin.gif

atsinaujink camera raw is cia (ten galima ir senesniu versiju susirast, su CS3 suderinamu, bet dabar greit nerandu. pati ieskojau senesnes, tai zinau, kad tikrai yra).

Amise, bandyk jungtis 4u.gif su malonumu lauksim nuotrauku.
Atsakyti
BN, ačiū už informaciją. Jei tik galėčiau, tai prisijungčiau. Bet pas uošvius laukia kaimiškos "atrakcijos", nusimuilint negaliu smile.gif Nebent jos neįvyktų dėl kokių nors priežasčių smile.gif
Atsakyti
Sansara, o tu? ar jungsies?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 04 15, 15:56)

Amise, bandyk jungtis  4u.gif su malonumu lauksim nuotrauku.

tai va kad naujesnių nuotraukų turbūt tik vėliau turėsiu.. ax.gif bandysiu šiemet čiupt žmonių fotografiją už ragų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 15, 15:44)
tai is kart turi ir atsidaryti nuotrauka 4u.gif  g.gif

žinau, kad turi, bet paskaitinėjau anoj temoj ir žiūriu, kad ne pas mane vieną taip "turi, bet nedaro" biggrin.gif Pažiūrėsiu, gal kas su tuo camera raw atnaujinimu gausis. Nors man iš esmės tai labai baisiai netrukdo, tai ir nesigraužiu. Tiesiog tas žinojimas, kad "turi" ramybės neduoda smile.gif
O, Amise bigsmile.gif Prisimenu arklį kur šuniui "pakalin" kando lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 15 balandžio 2009 - 15:46
o as tai noriu padekoti SP uz knygos rekomendacija. apie "Mano Michaelis" as cia. skaitau po truputi ir dar ne pabaiga, tai daug nekalbesiu, bet daug ko joje ir as matau, ka butu galima nufotografuoti, pvz:

"Laikas jau nebetekėjo ramiai. Jis virpo pliūpsniais. Galbūt taip buvo nutikę vaikystėje. O gal sapne ar šiuprioje pasakoje". (tai apie tą laiką pliūpsniais norėčiau nufotografuoti).

arba čia:
"... mergelė sutinka nepažįstamą vyrą, nenutuokdama, kas jis toks, susipažįsta ir sutaria vestuvių dieną, lyg pasaulyje nebūtų daugiau žmonių."

del meet'o g.gif kokie tik 20% kad galesiu, jeigu ka - paskambinsiu kuriai nors.
Atsakyti
Hi : ) - dar ir tu SC3 yra kelios versijos... ax.gif maniske raso, kad yra Extended, gal tame yra racijos.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 15 balandžio 2009 - 15:54
QUOTE(Amise @ 2009 04 15, 07:38)
tai va kad naujesnių nuotraukų turbūt tik vėliau turėsiu..  ax.gif bandysiu šiemet čiupt žmonių fotografiją už ragų  biggrin.gif

grazus darbai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 15, 16:20)
Sansara, o tu? ar jungsies?

turbut nelabai. as esu kaip baldas ant ratuku lotuliukas.gif jei judu, tai letai, labai letai ir nedideliais atstumais.... lotuliukas.gif todel tik nasta busiu, jei oras bus geras. o jei blogas, gal tada ir prisijungciau pasisedejimui prie puodelio. bet as dabar su daug "jei" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 15, 16:53)
Hi : ) - dar ir tu SC3 yra kelios versijos... ax.gif  maniske raso, kad yra Extended, gal tame yra racijos....  g.gif

gal...pas mane Standard g.gif
Atsakyti