Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Leo` @ 2009 04 11, 00:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O tai kažkaip susiję su ryškumo zona?  g.gif

lotuliukas.gif na, ryskiai geras, priesventis... lotuliukas.gif giliai atsiprasau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
pagaliau namie biggrin.gif

Fotografuojant RAW formatu ir apdorojus su PS as issaugau .jpg formatu, bet kartu issisaugo kazkas su galu .xmp g.gif
Atsakyti
Peppi, as cia galvojau galvojau ir nusprendziau man pirmose 2 tavo drauges nuotraukose seselis labai maiso ax.gif manau desinej pusej reiktu deti reflektoriu ar siaip ka balto bent g.gif Paskutinis kadras man geriausias. Dar labai gamta patiko pas tave Flickr'e 4u.gif
Idomus Bites Majos katiniskas eksperimentas, spalvos geros (matyt, pradesiu katinus megti)
Kiek seniau Wyshnios detos geles patiko, ir dar Baccardi snieguoles - pavasariska ir skaidru 4u.gif

Tai kaip del myto si savaitgali?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 14 balandžio 2009 - 15:22
QUOTE(BN @ 2009 04 14, 15:21)
Tai kaip del myto si savaitgali?

darom. 19 dieną, jei ir kitoms tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 14, 16:04)
Fotografuojant RAW formatu ir apdorojus su PS as issaugau .jpg formatu, bet kartu issisaugo kazkas su galu .xmp g.gif

normalu smile.gif xmp failas issaugo pakeitimus, kuriuos atlieki raw failui. norint, gali istraukti pirmini raw faila betkada. taip raw yra visada apsaugomas nuo betkokios intervencijos ar atsitiktiniu nureguliavimu.
jei nepastebejai, visi plugin'o presets raw failui redaguot, kur paskutiniu metu cia keitemes, irgi turi toki ispletima mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Sansara 4u.gif to nepastebejau, nes neiseina tu presets susideti blush2.gif
Atsakyti
O man PS raw'ų neatidaro. Nors žinau, kad atidaryt turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 14, 10:00)
Aciu Sansara 4u.gif to nepastebejau, nes neiseina tu presets susideti blush2.gif

nusisnekejau doh.gif blush2.gif

smile.gif+2009 04 14, 10:42-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 04 14, 10:42)
O man PS raw'ų neatidaro. Nors žinau, kad atidaryt turi  biggrin.gif

senesnis PS neatidaro raw 4u.gif Koks pas tave?
Atsakyti
Pabandysiu ir aš prie jūsų prisijungt ax.gif
Atsakyti
Mes su Sayonara pasitarem, ir as nusprendziau...

Si sekmadieni, balandzio 19, 12:00 renkames Pilies meneje (nezinia, ar bus geras oras susitikimui lauke smile.gif ) - paplepeti, pa(si)fotografuoti, ir kitiems maloniems dalykams aptarti drinks_cheers.gif

Visus norincius kvieciu aktyviai sudalyvauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 15 balandžio 2009 - 13:46
BN drinks_cheers.gif
Atsakyti
liuks! as busiu mirksiukas.gif
Atsakyti