o atgijom šiek tiek
aš nebežinau, ką aš darau ir kokioj stadijoj esu. ir nežinau, kaip galima šitas nesąmones pavadint, kurios patinka tik man nors šiandien jau gal ir nebepatinka aš kažko noriu, bet nebežinau ko
QUOTE(Degutė @ 2009 04 08, 00:58)
Smiltie, šitas laabai mažas įdėjai
kad man flickr arba tokios labai didelės(large) arba medium vat tokios gaunas. Pupeliuko vat dydis liuks, pamenu kažkada rašėt kaip pasikeisti tuos dydžius, bet neįsidėmėjau
Tai orchidėjai visai žiūrisi man tas efektas
O su vaikais kaime tokia faina, kaimas jaučiasi ir tie medžiais susiraizgę
Papildyta:
Bitele, man tai labai patinka šis tavo kadras Man kažkaip žiūriu aplamai patinka tokie visokie kreizy , kur norisi ilgiau patyrinėt, kas ten vienam ir kitam kadre
Baccardi foto tai atspalvis tas zalsvas labiausiai kliuna
wysnios visai grazus kadras, nors turiniu man tai - tiesiog gelytes be gilesnes potekstes (trapumo, svelnumo, siautulio, ar ko ten dar - o ta potexte as megstu )
Pupeliuko visumoj tai tikrai smagios labai, spalvos geros - veido odos man ypac patiko. nu siaip tikrai mielos, geros seimos nuotraukos. ta antra su akyte ryskia, tai kiek primine andriuskos rodyta tilta senojoj foto. kur l.siaura ryskumo zona - tai biski toks nerealumo/netikrumo ispudis susidaro - nu sansara apie tai rase. tai cia man pan. jeigu ji dar kazkiek sharpinta priedo, tai as nesharpinciau.
is bites tai man jau senokai jauciasi noras daryti "kazka kt", bet jauciu, tik tu pati gali pasakyt kas tai turi buti.
smiltie, visai nieko ta tavo pradzia (is visu matytu kadru sprendziu), bet ryskint jau paciai laikas
as tai siuo momentu esu visai patenkinta savo fotografine stadija. t.y. pradedu darytis net jau kiek nepatenkinta, nes su tuo pavasariu staigiai atsirado daug sviesos ir as VISUR matau tu kadru. juosteles eina kaip reikalas, jau i pabaiga visai. tai pradedu jausti kad gaudau tik sviesa, ir daznai visai be turinio - bet gal praeis ta manija, apsiprasiu su ta sviesa
wysnios visai grazus kadras, nors turiniu man tai - tiesiog gelytes be gilesnes potekstes (trapumo, svelnumo, siautulio, ar ko ten dar - o ta potexte as megstu )
Pupeliuko visumoj tai tikrai smagios labai, spalvos geros - veido odos man ypac patiko. nu siaip tikrai mielos, geros seimos nuotraukos. ta antra su akyte ryskia, tai kiek primine andriuskos rodyta tilta senojoj foto. kur l.siaura ryskumo zona - tai biski toks nerealumo/netikrumo ispudis susidaro - nu sansara apie tai rase. tai cia man pan. jeigu ji dar kazkiek sharpinta priedo, tai as nesharpinciau.
is bites tai man jau senokai jauciasi noras daryti "kazka kt", bet jauciu, tik tu pati gali pasakyt kas tai turi buti.
smiltie, visai nieko ta tavo pradzia (is visu matytu kadru sprendziu), bet ryskint jau paciai laikas
as tai siuo momentu esu visai patenkinta savo fotografine stadija. t.y. pradedu darytis net jau kiek nepatenkinta, nes su tuo pavasariu staigiai atsirado daug sviesos ir as VISUR matau tu kadru. juosteles eina kaip reikalas, jau i pabaiga visai. tai pradedu jausti kad gaudau tik sviesa, ir daznai visai be turinio - bet gal praeis ta manija, apsiprasiu su ta sviesa
Pupeliuk, o gal prisimeni bet maždaug nustatymus savo antros foto
peppi, pirmos ir antros nesuprantu, trecia patraukia idomiu rakursu, geriausia ketvirta man. pirmoji labai tokia buitiska, uzkrauta detalemis, o veido israiska (kaip ir antroje) - nu fotkink gi pagaliau, o tai is juoko numirsiu
hi nusigulbinai bet patinka jb vertimas.
smiltis, ryskumas paperkantis, bet dulkes niu nepatinka man...
bite_maja kazkas tyrinejamo/filosofinio. bandymas originalus.
degute, man orchideja nea. sinetine. vaikai kaime irgi ne per daug kabina. kliuna vinjetes ryskumas ir veiksmas tik pusiau suvokiamas.
wyshnios vedrynai patrauke "newyshniskumu" wyshniskumas=nera prie ko prisiknisti o cia tokia su visiskai priesingu poziuriu. tuo ir atkreipe demesi, todel ir nesikabinesiu. eksperimentai toleruotini, skatinami ir laukiami
pupeliuko suzavejo antroji , trecioje vos vos profiliu noretusi daugiau.
baccardi, lenktyniausim? tiesa, geles patiko, tik vos erdves noretusi daugiau tuscios ir i virsu kiek. saunuole.
smiltis, ryskumas paperkantis, bet dulkes niu nepatinka man...
bite_maja kazkas tyrinejamo/filosofinio. bandymas originalus.
degute, man orchideja nea. sinetine. vaikai kaime irgi ne per daug kabina. kliuna vinjetes ryskumas ir veiksmas tik pusiau suvokiamas.
wyshnios vedrynai patrauke "newyshniskumu" wyshniskumas=nera prie ko prisiknisti o cia tokia su visiskai priesingu poziuriu. tuo ir atkreipe demesi, todel ir nesikabinesiu. eksperimentai toleruotini, skatinami ir laukiami
pupeliuko suzavejo antroji , trecioje vos vos profiliu noretusi daugiau.
baccardi, lenktyniausim? tiesa, geles patiko, tik vos erdves noretusi daugiau tuscios ir i virsu kiek. saunuole.
QUOTE(Sansara @ 2009 04 08, 17:35)
visiškai For fun ten, bėda tik kad prisikrovus gulbių kūdroj visur nebegaliu jų perkelt prie nevertinamų, ba serveris kažko protestuoja ir klaidas meta - pilnas profilis gulbių O taip tai..būtų smagiau jei kas mane tarp tų gulbių būt fotkinęs - lipa į krantą, būriu apspinta iš visų pusių , apžiūrinėja objektyvą - kad bent būčiau susapnavus, kad kada tarp gulbių sėdėsiu
Ot apturėjau šian fotografinį iššūkį - fotografavau juvelyriką. Vakar prisiskaičiau kaip ten šviesas statyt reikia, kad deimantai blizgėtų, neišdegtų viskas, ant ko fotografuot, prisižiūrėjau nuotraukų, nu galvoju gal nebus taip sudėtinga kaip žmonės rašo bet.. šakės kaip sunku. nustatymas tik rankinis, vis tiek kai kur perdega, kai kur per tamsu, kiekviena dulkė ne vietoj matosi, pasidariau savadarbį softboxą, bet šviesos nepakako, tai po to vitrinoj fotografavau su staline lempa rankoj dar papildomai pašviesadama iš įvairių šonų, na žodžiu dar tokio sunkaus uždavinio nesu turėjusi techniškai. Dabar taip užsikabliavau, baisiai noriu išmokti gerai nufotografuoti, tik va modelių namie neturiu, deimantų nieks nedovanoja
Jei kas norit dar tobulint techniką rekomenduoju treniruotes bet fotografuoti reikia ne paprastus akmenukus, o bent jau cirkonį, šlifuotus briaunuotus akmenis. Mokytis oi yra ko..
Na ir rezultatas (dedu porą nuotraukų), toli gražu nuo teisingo. Kas blogiausia tai neperteikta metalo spalva ir šviesumas, trūko ten šviesų nors tu ką, ir padėklas toks savadarbis iš organinio stiklo, juodo reikėjo, bet rask kad gudras.
Dabar suprantu už ką yra mokami didžiuliai pinigai fotografam, kurie moka fotografuoti juvelyriką
Jei kas norit dar tobulint techniką rekomenduoju treniruotes bet fotografuoti reikia ne paprastus akmenukus, o bent jau cirkonį, šlifuotus briaunuotus akmenis. Mokytis oi yra ko..
Na ir rezultatas (dedu porą nuotraukų), toli gražu nuo teisingo. Kas blogiausia tai neperteikta metalo spalva ir šviesumas, trūko ten šviesų nors tu ką, ir padėklas toks savadarbis iš organinio stiklo, juodo reikėjo, bet rask kad gudras.
Dabar suprantu už ką yra mokami didžiuliai pinigai fotografam, kurie moka fotografuoti juvelyriką