Wyshnia, labai gražu Čia tekstūrą kokią uždėjai
Ai aš irgi vieną įdėsiu, vis dar spirgu džiaugsmu vakar juostą pasiėmus
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 07, 14:39)
Wyshnia, labai gražu Čia tekstūrą kokią uždėjai
Aha, mokausi teksturint cia pagal mada
O tavasias jau pas juostelininkus pamaciau , jei kaip smagu. Koks pas tave juostinis?
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 07, 16:41)
Aha, mokausi teksturint cia pagal mada
O tavasias jau pas juostelininkus pamaciau , jei kaip smagu. Koks pas tave juostinis?
Nikon f80
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 07, 14:42)
Nikon f80
Mes kazkaip su bituciuku kalbam, kad tema leteja, leteja... Sakau nieko naujo pas nieka nevyksta, todel smagu, kad atradai kazka, kas dziugina
As turiu taip pat beveik 2 juostas isfotografuotas. Nieko daug nesitikiu, nes ekspozicija paciai matuot, skaiciuot reikejo, bet nekantrauju pamatyt rezultatus Dek dar ka nors
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 07, 16:46)
Mes kazkaip su bituciuku kalbam, kad tema leteja, leteja... Sakau nieko naujo pas nieka nevyksta, todel smagu, kad atradai kazka, kas dziugina
As turiu taip pat beveik 2 juostas isfotografuotas. Nieko daug nesitikiu, nes ekspozicija paciai matuot, skaiciuot reikejo, bet nekantrauju pamatyt rezultatus Dek dar ka nors
aš ir vis tyliai paliūdžiu kad taip tylu čia
dar namuose galėsiu kelis kadrus įdėti , nesinori tų pačių kartoti Kažkaip smagu kad visai neblogai pavyko ir bent jau vaikų nors kažkiek normalesnių fotkių turėsiu Nežinau ar čia kokie kerai man užleisti yra, kad su skaitmena nu niekaip aš jų normaliai pagaut negaliu O čia ir fokusas vietose, ir buitiakas visai gražiai žiūrisi , ir jų pozos kažkokios natūralesnės atrodo
Įdomu ir su tais kur pačiam viską reguliuot reikia Aš kur Sayonara buvo juostelę davusi su tokiu bandžiau , bet gavosi totalus š... Ten greičiausiai fotikas nelabai veikiantis (net ne greičiausiai , bet tikrai). Bet sakiau vis tiek reikės bandyt gal vežt taisyt, ypač Rolleicordą būtų jėga jei pavyktų sutvarkyt
Wyshnia, labai grazu
Smiltis, graziai O cia pati skanavai??
As irgi liudziu del temos... Kartais pradedu rasyti ka nors, prisegu nuotrauka ir vel istrinu...
As irgi liudziu del temos... Kartais pradedu rasyti ka nors, prisegu nuotrauka ir vel istrinu...
Wysnia,
Pasaka tikrai spalvos kokios ir tekstūra kaip gražiai žiūrisi. Aš irgi tik gėlytes fotografuoju ir vis savo 50-uke fokuso ieškau, bet niekaip surast negaliu
p.s. be to su tokiu pilvu jau man sunku ir lankstytis befotografuojant bet vis tiek buvau ištrūkus pas vieną pažįstamą nėštukę, tai bandžiau kelis kadrus padaryt. Aptvarkysiu šią savaitę tai gal bendram reikalui įkelsiu, kad tema ta mūsų nemirtų (nors šiaip tai pgl mano lygį man tik pradžiamokslėse pasirodo ir sėdėt o ne čia )
Vieną iš gėlyčių serijos (užsikrėčiau nuo kai ko neryškumo ir šviesos manija ):
Pasaka tikrai spalvos kokios ir tekstūra kaip gražiai žiūrisi. Aš irgi tik gėlytes fotografuoju ir vis savo 50-uke fokuso ieškau, bet niekaip surast negaliu
p.s. be to su tokiu pilvu jau man sunku ir lankstytis befotografuojant bet vis tiek buvau ištrūkus pas vieną pažįstamą nėštukę, tai bandžiau kelis kadrus padaryt. Aptvarkysiu šią savaitę tai gal bendram reikalui įkelsiu, kad tema ta mūsų nemirtų (nors šiaip tai pgl mano lygį man tik pradžiamokslėse pasirodo ir sėdėt o ne čia )
Va kaip tik norėjau temą į viršų iškelt, o jau žiūriu iškelta liūdna čia, tylu. Aš irgi tyliai sau ramiai fotografuoju į šeimo albumą ir tiek. Ryt eisiu naujovių bandyt - paprašė draugė juvelyrikos pafotografuot, tai pasiskaitinėjau kaip daroma, vis naujas žanras pabandymui
Wyshnia labai gražu.
Smiltie, smagu nauji dalykai o ir fotikas neblogas, pati tokį turiu
Baccardi - žinai man labai patinka! Vos noris daugiau erdvės, kad nebūtų taip apkarpytos tos gėlės, bet iš esmės patinka!
Aš irgi keletą įdėsiu.. radau Portra rulonėlį, tašę seniai naudotą bekraustant, tai ta proga ir išfotografavau. Spalvos... mmm... beje skenuotas variantas ne visai teisingas, skenavau atspausdintas nuotraukas. Kažkaip keistai tas mano skeneris dirba.
Wyshnia labai gražu.
Smiltie, smagu nauji dalykai o ir fotikas neblogas, pati tokį turiu
Baccardi - žinai man labai patinka! Vos noris daugiau erdvės, kad nebūtų taip apkarpytos tos gėlės, bet iš esmės patinka!
Aš irgi keletą įdėsiu.. radau Portra rulonėlį, tašę seniai naudotą bekraustant, tai ta proga ir išfotografavau. Spalvos... mmm... beje skenuotas variantas ne visai teisingas, skenavau atspausdintas nuotraukas. Kažkaip keistai tas mano skeneris dirba.
Pupeliuk, nu jau labai labai Ipatingai antra ir trecia
Turiu pora Portra juosteliu, bet bijau bandyt
Baccardi, tavo gelyciu spalvos patinka ir neryskumas(minkstumas)
Turiu pora Portra juosteliu, bet bijau bandyt
Baccardi, tavo gelyciu spalvos patinka ir neryskumas(minkstumas)
QUOTE(viktorija09 @ 2009 04 05, 13:40)
o as vis su savo bandymais , pavadinimas "Malda"
man visai patiktų, tik norisi pirmam plane rankos šviesesnės. o šiaip tai fainas kadras. ir dar, galvoju, šitam kadrui visai tiktų tas raukšlių paryškinimas.
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 07, 16:27)
Keliu tema i virsu
gražu. visuma labai maloni, išskytus tuos juodus taškelius. man jie trukdo
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 07, 16:39)
oo, labai patiko ir ši, ir juostinėj temoj esančios foto
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 07, 19:55)
švelniai, graži šviesa
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 07, 22:40)
spalvos! labai labai patinka trečia foto juokinga - sąmokslininkai
Papildyta:
va, ir aš įdėsiu
ooop visi kartu!
QUOTE(c-girl @ 2009 04 07, 18:10)
nea, čia labe taip man nuskanavo Neturiu dar skenerio pati
Baccardi, labai gražios tavo gėlytės
Pupeliuk, mmmm , spalvos tai jėginės tikrai. Trečia tai man iš vis Portra tai čia kodak , ar nea Aš dabar irgi spalvotą juostą įsidėjau Tik kad pas mus laaabai jau menkas pasirinkimas Prisiskaičiau visokių atsiliepimų, kurios juostos kaip atrodo, susirašiau, o nuėjau pirkt , tai teko rinktis iš 2 rūšių O tu čia dedant į internetą ką nors darei nuotraukoms ar ne
Dar pora įkeliu , kad jau Wyshniai žadėjau
Nu man dar iki Pupeliuko toli, bet ai, nu vis tiek kažkaip smagu
Smiltie, šitas laabai mažas įdėjai
o aš dar su apdirbimu žaidžiau ne tik raukšles galima ryškinti
o aš dar su apdirbimu žaidžiau ne tik raukšles galima ryškinti