Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Wyshnia, labai gražu wub.gif Čia tekstūrą kokią uždėjai g.gif

Ai aš irgi vieną įdėsiu, vis dar spirgu džiaugsmu vakar juostą pasiėmus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 07, 14:39)
Wyshnia, labai gražu  wub.gif Čia tekstūrą kokią uždėjai  g.gif

Ai aš irgi vieną įdėsiu, vis dar spirgu džiaugsmu vakar juostą pasiėmus  biggrin.gif

biggrin.gif Aha, mokausi teksturint cia pagal mada biggrin.gif

O tavasias jau pas juostelininkus pamaciau thumbup.gif , jei kaip smagu. Koks pas tave juostinis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 07, 16:41)
biggrin.gif Aha, mokausi teksturint cia pagal mada biggrin.gif

O tavasias jau pas juostelininkus pamaciau thumbup.gif , jei kaip smagu. Koks pas tave juostinis? g.gif

Nikon f80 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 07, 14:42)
Nikon f80  smile.gif

thumbup.gif Mes kazkaip su bituciuku kalbam, kad tema leteja, leteja... Sakau nieko naujo pas nieka nevyksta, todel smagu, kad atradai kazka, kas dziugina 4u.gif
As turiu taip pat beveik 2 juostas isfotografuotas. Nieko daug nesitikiu, nes ekspozicija paciai matuot, skaiciuot reikejo, bet nekantrauju pamatyt rezultatus doh.gif Dek dar ka nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 07, 16:46)
thumbup.gif Mes kazkaip su bituciuku kalbam, kad tema leteja, leteja... Sakau nieko naujo pas nieka nevyksta, todel smagu, kad atradai kazka, kas  dziugina 4u.gif
As turiu taip pat beveik 2 juostas isfotografuotas. Nieko daug nesitikiu, nes ekspozicija paciai matuot, skaiciuot reikejo, bet nekantrauju pamatyt rezultatus doh.gif Dek dar ka nors ax.gif

aš ir vis tyliai paliūdžiu kad taip tylu čia unsure.gif

dar namuose galėsiu kelis kadrus įdėti , nesinori tų pačių kartoti smile.gif Kažkaip smagu kad visai neblogai pavyko ir bent jau vaikų nors kažkiek normalesnių fotkių turėsiu thumbup.gif Nežinau ar čia kokie kerai man užleisti yra, kad su skaitmena nu niekaip aš jų normaliai pagaut negaliu doh.gif O čia ir fokusas vietose, ir buitiakas visai gražiai žiūrisi , ir jų pozos kažkokios natūralesnės atrodo g.gif lotuliukas.gif

Įdomu ir su tais kur pačiam viską reguliuot reikia thumbup.gif Aš kur Sayonara buvo juostelę davusi su tokiu bandžiau , bet gavosi totalus š... Ten greičiausiai fotikas nelabai veikiantis (net ne greičiausiai , bet tikrai). Bet sakiau vis tiek reikės bandyt gal vežt taisyt, ypač Rolleicordą būtų jėga jei pavyktų sutvarkyt unsure.gif

Atsakyti
Wyshnia, labai grazu wub.gif

Smiltis, graziai thumbup.gif O cia pati skanavai?? g.gif

As irgi liudziu del temos... unsure.gif Kartais pradedu rasyti ka nors, prisegu nuotrauka ir vel istrinu... unsure.gif
Atsakyti
Wysnia,

Pasaka tikrai smile.gif spalvos kokios ir tekstūra kaip gražiai žiūrisi. ax.gif Aš irgi tik gėlytes fotografuoju ir vis savo 50-uke fokuso ieškau, bet niekaip surast negaliu blush2.gif

p.s. be to su tokiu pilvu jau man sunku ir lankstytis befotografuojant biggrin.gif bet vis tiek buvau ištrūkus pas vieną pažįstamą nėštukę, tai bandžiau kelis kadrus padaryt. Aptvarkysiu šią savaitę tai gal bendram reikalui įkelsiu, kad tema ta mūsų nemirtų smile.gif (nors šiaip tai pgl mano lygį man tik pradžiamokslėse pasirodo ir sėdėt smile.gif o ne čia smile.gif )

Vieną iš gėlyčių serijos (užsikrėčiau nuo kai ko neryškumo ir šviesos manija ):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 07 balandžio 2009 - 19:00
Va kaip tik norėjau temą į viršų iškelt, o jau žiūriu iškelta smile.gif liūdna čia, tylu. Aš irgi tyliai sau ramiai fotografuoju į šeimo albumą ir tiek. Ryt eisiu naujovių bandyt - paprašė draugė juvelyrikos pafotografuot, tai pasiskaitinėjau kaip daroma, vis naujas žanras pabandymui smile.gif

Wyshnia rolleyes.gif labai gražu.

Smiltie, smagu nauji dalykai smile.gif o ir fotikas neblogas, pati tokį turiu biggrin.gif

Baccardi - žinai man labai patinka! Vos noris daugiau erdvės, kad nebūtų taip apkarpytos tos gėlės, bet iš esmės patinka!

Aš irgi keletą įdėsiu.. radau Portra rulonėlį, tašę seniai naudotą bekraustant, tai ta proga ir išfotografavau. Spalvos... mmm... beje skenuotas variantas ne visai teisingas, skenavau atspausdintas nuotraukas. Kažkaip keistai tas mano skeneris dirba.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pupeliuk, nu jau labai labai wub.gif Ipatingai antra ir trecia wub.gif

Turiu pora Portra juosteliu, bet bijau bandyt biggrin.gif

Baccardi, tavo gelyciu spalvos patinka ir neryskumas(minkstumas) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2009 04 05, 13:40)
o as vis su savo bandymais  blush2.gif , pavadinimas "Malda"

man visai patiktų, tik norisi pirmam plane rankos šviesesnės. o šiaip tai fainas kadras. ir dar, galvoju, šitam kadrui visai tiktų tas raukšlių paryškinimas.

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 07, 16:27)
Keliu tema i virsu biggrin.gif

gražu. visuma labai maloni, išskytus tuos juodus taškelius. man jie trukdo ax.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 04 07, 16:39)
Ai aš irgi vieną įdėsiu, vis dar spirgu džiaugsmu vakar juostą pasiėmus  biggrin.gif

oo, labai patiko ir ši, ir juostinėj temoj esančios foto smile.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 07, 19:55)
Vieną iš gėlyčių serijos (užsikrėčiau nuo kai ko neryškumo ir šviesos manija ):

švelniai, graži šviesa smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 07, 22:40)
Aš irgi keletą įdėsiu.. radau Portra rulonėlį, tašę seniai naudotą bekraustant, tai ta proga ir išfotografavau. Spalvos... mmm... beje skenuotas variantas ne visai teisingas, skenavau atspausdintas nuotraukas. Kažkaip keistai tas mano skeneris dirba.

spalvos! labai labai patinka smile.gif trečia foto juokinga - sąmokslininkai smile.gif

Papildyta:
va, ir aš įdėsiu smile.gif

ooop visi kartu!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 07, 18:10)
Smiltis,  graziai thumbup.gif  O cia pati skanavai?? g.gif

nea, čia labe taip man nuskanavo unsure.gif Neturiu dar skenerio pati schmoll.gif

Baccardi, labai gražios tavo gėlytės thumbup.gif

Pupeliuk, mmmm , spalvos tai jėginės tikrai. Trečia tai man iš vis wub.gif Portra tai čia kodak , ar nea g.gif Aš dabar irgi spalvotą juostą įsidėjau thumbup.gif Tik kad pas mus laaabai jau menkas pasirinkimas doh.gif Prisiskaičiau visokių atsiliepimų, kurios juostos kaip atrodo, susirašiau, o nuėjau pirkt , tai teko rinktis iš 2 rūšių doh.gif O tu čia dedant į internetą ką nors darei nuotraukoms ar ne g.gif

Dar pora įkeliu , kad jau Wyshniai žadėjau bigsmile.gif
Nu man dar iki Pupeliuko toli, bet ai, nu vis tiek kažkaip smagu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 07 balandžio 2009 - 22:56
Smiltie, šitas laabai mažas įdėjai ax.gif

o aš dar su apdirbimu žaidžiau smile.gif ne tik raukšles galima ryškinti smile.gif

user posted image
Atsakyti