Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 03, 21:12)
bigsmile.gif  Gyvensiu Birstone,labai daznai busiu Kaune ir  Taurage aplankysiu karts nuo karto biggrin.gif

tai jau mes irgi rasomes i eile meetui ir fotografijoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rositafoto @ 2009 04 03, 18:49)
4u.gif saunuole jei spausdiini rankiniu budu, tai ir turi tradicines juodai baltas foto..

procentre irgi budavo spausdinamos rankiniu budu j/b foto, bet procesas gan brangus, retusas uzima laiko ir siuo metu paklausa ne tokia didele kad visa tai atsipirktu. tai sio proceso atsisakyta..bet uz tai ten sugalvojo viena juostu ryskinimo masina pritaikyti j/b juostu ryskinimui tradiciniu budu thumbup.gif  sekmes kuryboje!ir gerbiu uz tradicines foto palaikyma! thumbup.gif

Pati nespausdinu dar. Man kelias mano nuotraukas yra atspausdinęs vienas geras žmogus. Labai norėčiau išmokti kada ir pati spausdinti smile.gif

O ta nuotrauka rimtai melsva? unsure.gif įdomiai iš kur ten tas atspalvis, jei skenavau juostą su nuoroda grayscale

Peppi 4u.gif tikrai gerai padirbėjai. Dėl kokybės, tai flickr kokybė apgaulinga, jie ten sharp uždeda man atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 03, 20:43)
O ta nuotrauka rimtai melsva?  unsure.gif  įdomiai iš kur ten tas atspalvis, jei skenavau juostą su nuoroda grayscale

Gal sakau monitoriu kalibruot laikas g.gif Nes pas mani irgi jb g.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus mano fotkėms smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 03 28, 20:19)
labs.
griztu pas jus po trumpu, bet smagiu atostogu.
pirma k. keliu per flickr, tai nepykit, jei nepavyks  biggrin.gif
"mano" foto ir tiek  biggrin.gif

toks ramus, švarus peizažiukas. bet be emocijų ax.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 04 01, 23:02)
Įdedu porą portretų, įdomi jūsų nuomonė  smile.gif ar labai kvailai toks kadravimas, nu ir visa kita  blush2.gif

oo, faini portretukai. na, apie kadravimą tai nžn. sakyčiau, kad jei autorius taip sugalvojo, tai ko gero taip ir turi būti smile.gif antroji foto tokia romantiška smile.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 04 02, 17:39)
Tiesiog keliu tema i pirma puslapi... doh.gif  ir dedu va tokia va nesamone, pasizaidima su juostinuku ax.gif

graži šviesa smile.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 04 02, 20:09)
Dar pora... blush2.gif

va čia abi patiko. ne tik šviesa, bet ir pačios foto smile.gif ypač pirmoji.

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 02, 22:20)
Net ir pavadinimą buvau sugalvojus šiam auto - Kleopatros sapnas 4u.gif 

na, man tokia kokybiška, bet nieko labai nesakanti.

QUOTE(peppi @ 2009 04 03, 15:43)
labos, na įmetu nuorodą kaip žadėjau, kai ką matėte kūdroje bet gal nieko
http://www.flickr.co...57616209704645/

fainai, peppi, daug darbelio, pažiūrėt gražu smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 03, 21:12)
bigsmile.gif  Gyvensiu Birstone,labai daznai busiu Kaune ir  Taurage aplankysiu karts nuo karto biggrin.gif

tai čia jau "ant visai" pargrįžti?

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 03, 22:43)
O ta nuotrauka rimtai melsva?  unsure.gif  įdomiai iš kur ten tas atspalvis, jei skenavau juostą su nuoroda grayscale

nu ne, man tai normali JB.
Papildyta:
aš visą vakarą žaidžiu su apdirbimu ax.gif atsiuntė draugė pamokėlę, tai kapstausi po senas fotkes ir vis bandau pritaikyti biggrin.gif

va eksperimentas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 04 balandžio 2009 - 00:58
QUOTE(Degutė @ 2009 04 04, 01:09)
aš visą vakarą žaidžiu su apdirbimu  ax.gif atsiuntė draugė pamokėlę, tai kapstausi po senas fotkes ir vis bandau pritaikyti biggrin.gif

va eksperimentas  ax.gif
user posted image

Nezinau....... unsure.gif biggrin.gif

Peppi, tikrai labai grazuuu wub.gif Saunuole thumbup.gif

Aciu visoms uz komentarus mano sviesos eksperimentams 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 03, 21:43)

juodai balta bigsmile.gif mano monitorius kalibruotas ax.gif paskutini kart pries savaite tik... mirksiukas.gif
Tik turiu problemu perkelus spalvotas foto i neta su rausvumu, taciau j/b visad teisingai matau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 04 balandžio 2009 - 01:55
Degute,

Atrodo, tarsi negatyvas būtų, juokingas tas vyras čia hihihi.gif O atsidarius tavo nurodą į action`ą pamačiau visai įdomų variantą - išryškintos raukšlės,suteikiant dar daugiau ekspresyvumo portretui. Kažką panašaus nespalvotam variante turiu : http://andrzejdragan.com/ (portfolio/personal/4 eilutė nuo viršaus 2 iš kairės - taip bent jau aš įsivaizduoju, tuomet ir tas vyriškis kitaip žiūrėtųsi -bet čia tik mano nuomonė ax.gif , jei sudomintų, tai čia rasi daugiau apie jį patį ir tai, kaip jis tai daro: http://www.fotomokyk...dex.php?id=1356 )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 04 balandžio 2009 - 08:22
tai jo, čia būtent ryškinant tas raukšles. bet žmogus turi būti raukšlėtas!
tik tiek, tai ne tik ryškina raukšles, bet ir paviršių pakeičia, ir užmetus ne JB filtrą, o jb kažkokį išskirstytą, tai va taip ir gaunasi biggrin.gif

čia foto ne komentarams, tiesiog kartais gal pgl situaciją galima pritaikyti smile.gif tik parodyt norėjau smile.gif nu gavosi šachtininkas smile.gif

Baccardi, tavo variante dar kitokia pamokėlė. pas mane sharp apskritai nenaudotas. ir, jei neužbaigti šituo JB filtru, tai irgi gaunas kažkaip panašiai - lyg HDR, toks sustiprintas, išryškintas. tik nesinori visko pgl instrukciją daryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 04 balandžio 2009 - 11:26
ačiū chebryte už palaikymą smile.gif

darbelio iš tiesų buvo...tas darbelis per laiką susikaupia ir kai reikia visas nuotraukas sudėti į vieną krūva... doh.gif
aš įsivaizduoju, kad iš vienos fotosesijos gaunasi tik koks pora tikrai įdomių, pagautų - nesurežisuotų kadrų ax.gif va kai vien tokie kadrai susikaupia albume - gaunasi lygis biggrin.gif

jo, mane veža ir aš fotkinsiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Degute, nebezinau ar su visam gristu,planavau,kad taip bet dabar kitokiu minciu kyla biggrin.gif Iki rudens tikrai busiu Lietuvoje smile.gif
prajuokino tavo nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
peppi, labai grazios nuotraukytes, tikrai vertos demesio, svelnios smile.gif

Degute, labai jau idomiai tas vyriskis atrodo, bet negaliu sakyt, kad patinka, ar nepatinka... bet kad juokinga israiska, tai tikrai lotuliukas.gif

o as vis su savo bandymais blush2.gif , pavadinimas "Malda"

user posted image
Atsakyti
Viktorija,

Man tai rankų norėtųsi šiek tiek daugiau matyt.
Atsakyti
Keliu tema i virsu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti