Pirmiausia norėjau
Sansarai padėkoti už nuorodą į spaustuvėlę, kur ant drobės spausdina Artiq. Vakar parsinešiau 60x60 atspausdintą nuotrauką (ta kur mano avatare). Šiaip kokybe esu maloniai nustebinta, pažiūrėjau ten nemažai jų padarytų darbu. aišku ne Procentro spausdinimo kokybė, bet ir ne taip blogai kaip pranašavo _ms_. Kadangi mano nuotrauka visa iš juostinio stambaus grūdo ir labai plačia tonų gama nepasižymi, tai atrodo labai liux. Mačiau ten atspaustą j/b nuotrauką, tai tonų perėjimus visgi kabinėjantis galima pamatyti ir j/b atspalvos žalsvas (tas turbūt labiausiai nervina, bet nežinau nė vienos laboratorijos, kur spausdintų grynai j/b, net ir Procentre atspalvis yra, jis violetinis). Spalvotose tai spalvos tokios biški su plastmasiniu kvapu (o gal originaliai jos ten tokios
). Bet bendrai paėmus tikėjausi blogiau. Taigi dar viena mega nuotrauka keliauja į mano interjerą, šį kartą į vonią
California, pirmoji labai labai patinka
Smilties irgi man antra patinka, apie pirmą viską jau susakė merginos.
Baccardi, po pirmosios tavo auto, ši visgi nublanksta. Man jos kompozicija kliūva. Dirbtinumas nebūtų blogai, jei tai būtų tik tiek. Man su atlikimu ne viskas tvarkoj.