Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 02, 22:09)
O tai manai, kad nebūna gundančių, bet šaltų ? biggrin.gif  Taigi, mes moterys tokios ir esam - viena pusė traukia, kita atstumia  tongue.gif  (tik prisipažinsiu apie gundymą nepagalvojau darydama biggrin.gif kai parašei, tai supratau smile.gif matyt, čia dėl tų nuogų pečių  lotuliukas.gif  ) . Bet man  nestuke.gif  kol kas viskas atleistina biggrin.gif (čia save taip teisinu ). Ir žinoma, kad pasivysiu wink.gif

kur jau nebuna.. aisku, kad buna. tik pasitikslinau, ar ta ir norejai pavaizduoti. del peciu man jokiu minciu nekilo, del lupu, pozos.

kai tik apie gundymus iskart 8 vartotojai ir net sveciu yr hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 02 balandžio 2009 - 22:17
Tai nors taip prišaukiam dėmesį hihihi.gif

p.s. saldžių sapnų visoms wink.gif
Atsakyti
Bitele, Gaziulka, ačiū už komentarus 4u.gif Žiūriu kad iš tos laimės jog jums patiko, net ir padėkot pamiršau biggrin.gif

C-girl , iš tavo įdėtų man pirma ir trečia thumbup.gif Antroje kažkokios visumos vis tik pritrūksta smile.gif

Aš irgi bandau į juostą fotografuot blush2.gif Tik pas mus išryškinimas juostelės 10 Lt blink.gif O kadangi skenerio neturiu, tai neįsivaizduoju dar kiek skanavimas kainuos unsure.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 02, 22:20)
pačiai fotografuot, tai bent taip skolas grąžinu wink.gif

Man tai visai neblogai g.gif Aišku tas ankstesnis geriau patiko, šis gal ne toks įdomus, bet turi kažkokio savotiško šarmo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 03 balandžio 2009 - 07:05
Gaziulka, Smiltis 4u.gif
Smilciau, va del antros zinok sutinku.... biggrin.gif kadras buvo stacias taip kaip pirmoji, kazkodel pagalvojau kad per daug to zvyrkelio ir padariau vertikalu... blush2.gif Bet originalas yra tai ne beda ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 03, 07:04)
Aš irgi bandau į juostą fotografuot  blush2.gif Tik pas mus išryškinimas juostelės 10 Lt blink.gif O kadangi skenerio neturiu, tai neįsivaizduoju dar kiek skanavimas kainuos  unsure.gif

cia spalvotos?
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 03, 08:42)
cia spalvotos?

nea, j/b unsure.gif Spalvotos tikiuosi pigiau bus unsure.gif ar ne g.gif

O ten tavo kūdroj serijoj antroj pilvukas matosi ar nea g.gif kažkaip žiūrėjau žiūrėjau, taip ir nesupratau iki galo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 03, 08:20)
nea, j/b  unsure.gif Spalvotos tikiuosi pigiau bus  unsure.gif ar ne  g.gif

O ten tavo kūdroj serijoj antroj pilvukas matosi ar nea  g.gif kažkaip žiūrėjau žiūrėjau, taip ir nesupratau iki galo  bigsmile.gif

tai j/b ir vln procentre 7lt kzk budavo. ryskink rankom, ko ne? bigsmile.gif

cia tiesmukas klausimas ar per aplinkui? biggrin.gif ne, sveikint nereikia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 03, 09:26)
tai j/b ir vln procentre 7lt kzk budavo. ryskink rankom, ko ne? bigsmile.gif

cia tiesmukas klausimas ar per aplinkui? biggrin.gif ne, sveikint nereikia hihihi.gif

reikės bandyt, aišku , nes nu kainos nerealiai doh.gif

nu aš apie sveikinimus pagalvojau aišku rolleyes.gif O gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 03, 08:39)
reikės bandyt, aišku , nes nu kainos nerealiai  doh.gif

nu aš apie sveikinimus pagalvojau aišku  rolleyes.gif O gaila  smile.gif

tai aisku, bandyk. jeigu nori, kada va i Palanga vaziuosim, galim kartu kokia viena kad drasiau butu isryskint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 03, 09:53)
tai aisku, bandyk. jeigu nori, kada va i Palanga vaziuosim, galim kartu kokia viena kad drasiau butu isryskint mirksiukas.gif

Aišku norėčiau drinks_cheers.gif O kada planuoji važiuot biggrin.gif biggrin.gif (nieks už liežuvio netempė lotuliukas.gif ) Šiaip MB labai veržiasi ryškinti, jau ir bakelį susirado doh.gif Bet aš aišku pati norėsiu kada pabandyt smile.gif Be to nelabai juo pasitikiu rolleyes.gif , nors realiai turėtų mokėt, vaikystėje sakė ryškindavo smile.gif
Atsakyti
Pirmiausia norėjau Sansarai padėkoti už nuorodą į spaustuvėlę, kur ant drobės spausdina Artiq. Vakar parsinešiau 60x60 atspausdintą nuotrauką (ta kur mano avatare). Šiaip kokybe esu maloniai nustebinta, pažiūrėjau ten nemažai jų padarytų darbu. aišku ne Procentro spausdinimo kokybė, bet ir ne taip blogai kaip pranašavo _ms_. Kadangi mano nuotrauka visa iš juostinio stambaus grūdo ir labai plačia tonų gama nepasižymi, tai atrodo labai liux. Mačiau ten atspaustą j/b nuotrauką, tai tonų perėjimus visgi kabinėjantis galima pamatyti ir j/b atspalvos žalsvas (tas turbūt labiausiai nervina, bet nežinau nė vienos laboratorijos, kur spausdintų grynai j/b, net ir Procentre atspalvis yra, jis violetinis). Spalvotose tai spalvos tokios biški su plastmasiniu kvapu (o gal originaliai jos ten tokios g.gif ). Bet bendrai paėmus tikėjausi blogiau. Taigi dar viena mega nuotrauka keliauja į mano interjerą, šį kartą į vonią biggrin.gif

California, pirmoji labai labai patinka thumbup.gif

Smilties irgi man antra patinka, apie pirmą viską jau susakė merginos.

Baccardi, po pirmosios tavo auto, ši visgi nublanksta. Man jos kompozicija kliūva. Dirbtinumas nebūtų blogai, jei tai būtų tik tiek. Man su atlikimu ne viskas tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 03, 11:03)
Mačiau ten atspaustą j/b nuotrauką, tai tonų perėjimus visgi kabinėjantis galima pamatyti ir j/b atspalvos žalsvas (tas turbūt labiausiai nervina, bet nežinau nė vienos laboratorijos, kur spausdintų grynai j/b, net ir Procentre atspalvis yra, jis violetinis).

"Tikru" jb sunkiai rasi is minilabu. Jie gali taip padaryti, bet tingi, nes reikia papildomai dirbti ir daug laiko uzima. T. y. reikia sukalibruoti masina kiekvienam popieriaus formatui atskirai. Vienas kalibravimas uzima apie 20-30 min. (priklausomai nuo masinos). Tad jei spausdini triju formatu nuotraukas - papildomai uzima 1.5 val. vien kalibravimas.
Atsakyti