pirmoj tai man tik apsvietimas dekingas (idomus) buvo, bet tas neisnaudota. kadravimas nei sioks nei toks. o antras tikrai neblogas - svelnus, tiek turiniu (nuotaika, poza), tiek ispildymu (ta sviesa tokia subtili, antraplane, taip minkstai profili irryskinanti). tik gal didesniu norisi pilnam vaizdui
kaip as savo zerucius isgavau ir pati noreciau zinoti is tikro tai zaidziau sau ten su nustatymais - kai kur jie ryskesni gavosi, kitur - maziau. speju, kad atverta diafragma, fokusuota i zerucius, plius pats fotografavimo kampas svarbus - nes prisimenu, kad pries nuspaudziant mygtuka, l.astriai (akinanciai) tie atspindziai man pasimate
Wyshnia, Sea, C-girl , ačiū
vat ir man taip atrodo Reikės dar mergaitę "pakankint"
Gaziulka, o kas ten taip žėrėjo O antrą į kūdrą įdėjau, ten kiek didesnis formatas
QUOTE(bite maja @ 2009 04 02, 08:20)
pirmas nežinau tikrai patinka apšvietimas, bet kadravimas ...
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 02, 08:29)
pirmoj tai man tik apsvietimas dekingas (idomus) buvo, bet tas neisnaudota. kadravimas nei sioks nei toks.
Gaziulka, o kas ten taip žėrėjo O antrą į kūdrą įdėjau, ten kiek didesnis formatas
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 02, 08:00)
Wyshnia, Sea, C-girl , ačiū
aha jin "kankinama" kazkaip geriau gaunasi
saules spinduliai upeje
Tiesiog keliu tema i pirma puslapi... ir dedu va tokia va nesamone, pasizaidima su juostinuku
QUOTE(c-girl @ 2009 04 02, 15:39)
Tiesiog keliu tema i pirma puslapi... ir dedu va tokia va nesamone, pasizaidima su juostinuku
nu kur tau nesamone.... savo juostinuka irgi uzsikuriau, tik ziuriu siandien jau nesigaus, bet irgi zadu eit tokios sviesos gaudyt... man super nuotraukyte
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 02, 19:01)
nu kur tau nesamone.... savo juostinuka irgi uzsikuriau, tik ziuriu siandien jau nesigaus, bet irgi zadu eit tokios sviesos gaudyt... man super nuotraukyte
Aciu wyshniuk Labai mazai kadru fokuse gavosi...beveik visa juosta pries saule fotografavau, tai man kazko sunkiai fokusuoja.
Lauksim tavo zaidimu su sviesa
Papildyta:
Dar pora...
Visada pries saule sunkiai sufokusuoja, kaip ir pries sviesa fokusuojant - nebent manual fokusuotum Bet gi kaip ms jau isbare mane su tuo fokusu marokusu - buna, kad nuotaikai perteikti kaip tik fokusas nereikalingas - soft nuotrauka daug graziau atrodo Man pas tave siuo atveju niekas nekliuna
c_girl, sviesa tai super. del turinio bisk mastau - seimos kadrams tai su kaupu, nors pirmos ir ypac antros ir ne seimos uztenka , o paskutinej gal tas detalumas visur blasko, gal nepriverciau tiek diafragmos, bet tada neaisku, kaip cia su ta saule butu.
as irgi savo skenuoju . viena juostele tai uztikrintai sau "atradau" - fuji superia 200, paprasta, bet nu super ji man, skaidrios tos spalvos tokios
nu va suformulavau mintyse kaip galejau, tai parasysiu. Baccardi, si man l.dirbtina - nebent uzduotis ar tikslas toks buvo. palyginus su ana, uz kuria skola moki, tai ana buvo visai patraukli savo juslumu (gal pabreztinai atviru netgi, bet jis buvo), o si to nebeturi.
as irgi savo skenuoju . viena juostele tai uztikrintai sau "atradau" - fuji superia 200, paprasta, bet nu super ji man, skaidrios tos spalvos tokios
nu va suformulavau mintyse kaip galejau, tai parasysiu. Baccardi, si man l.dirbtina - nebent uzduotis ar tikslas toks buvo. palyginus su ana, uz kuria skola moki, tai ana buvo visai patraukli savo juslumu (gal pabreztinai atviru netgi, bet jis buvo), o si to nebeturi.
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 02, 23:01)
gundanti, bet salta? tada gal taip ir yra. bet dirbtina vis tiek ok, tyliu kas labai nori, tas ir pasiveja
O tai manai, kad nebūna gundančių, bet šaltų ? Taigi, mes moterys tokios ir esam - viena pusė traukia, kita atstumia (tik prisipažinsiu apie gundymą nepagalvojau darydama kai parašei, tai supratau matyt, čia dėl tų nuogų pečių ) . Bet man kol kas viskas atleistina (čia save taip teisinu ). Ir žinoma, kad pasivysiu