Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

pirmoj tai man tik apsvietimas dekingas (idomus) buvo, bet tas neisnaudota. kadravimas nei sioks nei toks. o antras tikrai neblogas - svelnus, tiek turiniu (nuotaika, poza), tiek ispildymu (ta sviesa tokia subtili, antraplane, taip minkstai profili irryskinanti). tik gal didesniu norisi pilnam vaizdui mirksiukas.gif

kaip as savo zerucius isgavau ir pati noreciau zinoti smile.gif is tikro tai zaidziau sau ten su nustatymais - kai kur jie ryskesni gavosi, kitur - maziau. speju, kad atverta diafragma, fokusuota i zerucius, plius pats fotografavimo kampas svarbus - nes prisimenu, kad pries nuspaudziant mygtuka, l.astriai (akinanciai) tie atspindziai man pasimate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 02 balandžio 2009 - 07:30
Wyshnia, Sea, C-girl , ačiū 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 04 02, 08:20)
pirmas nežinau  g.gif tikrai patinka apšvietimas, bet kadravimas  unsure.gif ...

QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 02, 08:29)
pirmoj tai man tik apsvietimas dekingas (idomus) buvo, bet tas neisnaudota. kadravimas nei sioks nei toks.

drinks_cheers.gif vat ir man taip atrodo smile.gif Reikės dar mergaitę "pakankint" smile.gif

Gaziulka, o kas ten taip žėrėjo g.gif O antrą į kūdrą įdėjau, ten kiek didesnis formatas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 02 balandžio 2009 - 08:01
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 02, 08:00)
Wyshnia, Sea, C-girl , ačiū 4u.gif 
drinks_cheers.gif vat ir man taip atrodo  smile.gif Reikės dar mergaitę "pakankint"  smile.gif

Gaziulka, o kas ten taip žėrėjo  g.gif O antrą į kūdrą įdėjau, ten kiek didesnis formatas  mirksiukas.gif

aha hihihi.gif jin "kankinama" kazkaip geriau gaunasi smile.gif

saules spinduliai upeje mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesiog keliu tema i pirma puslapi... doh.gif ir dedu va tokia va nesamone, pasizaidima su juostinuku ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 02 balandžio 2009 - 16:44
QUOTE(c-girl @ 2009 04 02, 15:39)
Tiesiog keliu tema i pirma puslapi... doh.gif  ir dedu va tokia va nesamone, pasizaidima su juostinuku ax.gif

wub.gif nu kur tau nesamone.... savo juostinuka irgi uzsikuriau, tik ziuriu siandien jau nesigaus, bet irgi zadu eit tokios sviesos gaudyt... man super nuotraukyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 02, 19:01)
wub.gif nu kur tau nesamone....  savo juostinuka irgi uzsikuriau, tik ziuriu siandien jau nesigaus, bet irgi zadu eit tokios sviesos gaudyt... man super nuotraukyte wub.gif

Aciu wyshniuk 4u.gif Labai mazai kadru fokuse gavosi...beveik visa juosta pries saule fotografavau, tai man kazko sunkiai fokusuoja.
Lauksim tavo zaidimu su sviesa ax.gif
Papildyta:
Dar pora... blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
4u.gif Visada pries saule sunkiai sufokusuoja, kaip ir pries sviesa fokusuojant - nebent manual fokusuotum mirksiukas.gif Bet gi kaip ms jau isbare mane su tuo fokusu marokusu - buna, kad nuotaikai perteikti kaip tik fokusas nereikalingas - soft nuotrauka daug graziau atrodo 4u.gif Man pas tave siuo atveju niekas nekliuna 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gražinu skolą Sansarai blush2.gif (nepamiršau wink.gif už erdvės trūkumą ). Teko pas pradžiamoksles dalyvaut, kadangi konkursas baigėsi , ir matyt iki gegužės man jau neteks savęs daugiau pačiai fotografuot, tai bent taip skolas grąžinu wink.gif

Net ir pavadinimą buvau sugalvojus šiam auto - Kleopatros sapnas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 02 balandžio 2009 - 21:21
c_girl, sviesa tai super. del turinio bisk mastau - seimos kadrams tai su kaupu, nors pirmos ir ypac antros rolleyes.gif ir ne seimos uztenka biggrin.gif , o paskutinej gal tas detalumas visur blasko, gal nepriverciau tiek diafragmos, bet tada neaisku, kaip cia su ta saule butu.

as irgi savo skenuoju rolleyes.gif . viena juostele tai uztikrintai sau "atradau" - fuji superia 200, paprasta, bet nu super ji man, skaidrios tos spalvos tokios

nu va suformulavau mintyse kaip galejau, tai parasysiu. Baccardi, si man l.dirbtina - nebent uzduotis ar tikslas toks buvo. palyginus su ana, uz kuria skola moki, tai ana buvo visai patraukli savo juslumu (gal pabreztinai atviru netgi, bet jis buvo), o si to nebeturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 02 balandžio 2009 - 21:54
Na ši turėjo būti šalta, o ar dirbtinumas atskleidžia ir pabrėžia tą šaltumą, nežinau ax.gif matyt, mes visi savaip matom 4u.gif Dėkui už pastebėjimus (man iki pažengusių darbų tai dar oi kaip yra kur pasistengt ir tobulėt, bet aš po truputį ir žiūrėk, gal pasivysiu iki pensijos biggrin.gif ) blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
gundanti, bet salta? tada gal taip ir yra. bet dirbtina vis tiek tongue.gif ok, tyliu biggrin.gif kas labai nori, tas ir pasiveja mirksiukas.gif

kaip vaikas dziaugiuosi sia savo juostele wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 02 balandžio 2009 - 22:08
QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 02, 23:01)
gundanti, bet salta? tada gal taip ir yra. bet dirbtina vis tiek  tongue.gif ok, tyliu biggrin.gif kas labai nori, tas ir pasiveja mirksiukas.gif

O tai manai, kad nebūna gundančių, bet šaltų ? biggrin.gif Taigi, mes moterys tokios ir esam - viena pusė traukia, kita atstumia tongue.gif (tik prisipažinsiu apie gundymą nepagalvojau darydama biggrin.gif kai parašei, tai supratau smile.gif matyt, čia dėl tų nuogų pečių lotuliukas.gif ) . Bet man nestuke.gif kol kas viskas atleistina biggrin.gif (čia save taip teisinu ). Ir žinoma, kad pasivysiu wink.gif
Atsakyti