ačiū už komentarus mano žemėlapiui
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 25, 10:16)
Gražaus ryto ir šypsenų jums!
man labai smagu žiūrėti Tavo naminius kadrus, jie niekad nebūna eiliniai pykšt. Asmens sargybinis, visad pasiruošęs pašokt
Spalos malonios labai.
+2009 03 25, 19:25-->
QUOTE(hi
@ 2009 03 25, 19:25)
Gmz, ne į temą, bet paklausiu - kažkada čia pasiskaičius žaidžiau PS-e su kažkokiu įrankiu, kuris nosis ir pan tampo, mažina ir t.t. Šian prisiminiau ir...neatsimenu koks tai įrankis ir kur jis yra. Gal kas galit priminti ?
radau
a tai ką tampei? parodysi?
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 27, 00:56)
nu ikelsiu iki pilnos laimes vienintele man patinkancia foto is tos "nusivylimo" juosteles ir einu miegot. kudra nedziugauja nuo jos, matau, bet man vis tiek patinka
man patinka spalviškumas, spindėjimas. bet erzina, kad nesuprantu vaiko - ar nusisukęs ar susisukęs.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 27, 01:36)
ir aš dedu porą ir einu miegot. Šį kartą ne nulaižytos stock nuotraukos, o apšepę juostiniai kadrai
o, ir šitie man patinka, primena senas mano tėčio nuotraukas
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 27, 10:26)
Ikelsiu ir as savo viena ''namine''. Nu kokia faina sviesa pamaciau - tik nespejau vaikio perrengt, tai toks gryn naminis variantas gavosi
Bandysim kada pakartot pasiruose visapusiskai
kokybiškai, švariai. bet gal dėl to, kad modeliukas toks išsigandęs, kadras atrodo labai įtemptas.
Papildyta:
ir bandymai - portretukas, aišku, į šeimos albumą. kol kas man visokias abstrakcijas daug lengviau fotografuoti, bet šį kartą specialiai mažių kankinau:
o čia kitoks eksperimentas
šypt
čia ir 2expo - vienas žuviaakiu, kitas, monokliu (draugė buvo du atsivežus objektyvus, tai ėjom laukais ir žaidėm), ir cross