QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 25, 00:04)
Aš vėl flood'insiu su savo šeimyninėm stockphotos
Eisiu ryt gražuolės draugės su gražuole dukryte išpuoselėtam interjere fotografuot, nešiuos ir reflektorių, gal ką įdomaus prižaisiu su juo
jei nieks nesigaus tai tik pati būsiu kalta, nes modeliai ir aplinka idealūs..
Bet tai net nesitiki kaip man vėl atsigavo fotografavimo džiaugsmas.. Visgi ką daro miela aplinka.
Pupeliuk, žinai, mane labai vis sužavi tavo fotkėse šviesa, švara ir optimizmas. šiuo atveju, man antroji liuks . tie du dančiai taip smagiai
QUOTE(Degutė @ 2009 03 25, 00:12)
įdedu vieną iš paskutinių eksperimentų - 2expo, cross ir dar žuviakis - 3 viename
štai ten Afrika.. o ten..
Degute, aš jau kūdroj pažiūrėjau. nu man šita, žinok, afigena
...nieko nesuprantu kas ir kaip , bet jėga
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 25, 10:31)
Aš mielai dar pažiūrėsiu "Uždek raudoną žibintą" (
Raise the Red Lantern) ir "Lėlės" (Dolls) (ypač dėl spalvų harmonijos ir aiškumo, na tokio graudaus lyriškumo, o gal net šalto grožio). Kitas puikus filmas "Intymus dienoraštis" (
The Pillow Book), ypač scena vonioje. Dabar taip greit daugiau neprisimenu. Bet kalbant apie spalvas - man labai patikdavo berods "Draudimo" reklama, toks šuo laksto, gaudydamas lėkštę ir t.t., spalvos tokios šaltai mėlynos su raudona. Kažkas panašaus yra LRT užsklandose, tik ne taip intensyvu.
Štai radau pvz., tos reklamos, bet kokybė, geriau nežiūrėt
Žr. čia (
spausti ant paveiksliuko, tada vėl susirasti tą patį ir spausti vėl, į pozuojantį vaikiną nekreipt dėmesio)
"Intymus dienoraštis" ir man labai patiko, bet žiūrėjau kai dar kadrais nereikdavo matyt. Eisiu dar kartelį išsinuomosiu
bandžiau pažiūrėt tą reklamą, bet nedasikapstau aš iki jos. kažkos briedas? vis į fotkes atsimušu.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 25, 11:16)
Gražaus ryto ir šypsenų jums!
Pažadu, kad darau pertrauką
net nebandyk jokių pertraukų daryt
dėk ir kuo daugiau
man patiko ši. toks jausmas, kad šuniukas tiesiog įžiuožia į kadrą, o vaikiukas tuo tarpu juokiasi iš to šuniuko. liuks
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 25, 11:24)
url=http://www.stephanierausser.com/www/]Stephanie Rausser[/url]
ir man ji patinka
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 26, 00:12)
Papasakokit kaip jus fotosesijom ruosiates ir kaip elgiates ju metu. Kokio tipo fotografai esat? tiksliai zinantys ka darysit ir ko norit ar vis tik leidziantys modeliams patiems improvizuoti ir patys prisitaikot patyliukais. Ar nebuna kartais baisu pasiulyti savo sugalvotos idejos? Ar labai jaudinates kai modeliai visai nepazystami zmones? man cia smalsu labai
aš kai ruošiuos ir ypač dabar, tai man bent jau kelias dienas prieš reikia tiosiog "pasikraut" man patinkančiom fotkėm. prisižiūriu, būna užsisaugoju man tinkančių kadravimo varinatų į atsikra tik tai fotosesijai skirtą katalogą. dar būna pasipaišau ant popieriaus. kaip sodint, guldyt ar statyt ir kaip šviesas dėliosiu. kai susitinku su žmogum, tai būna maždaug papasakoju ar parodau ką norėčiau. pageriam koklios arbatos , pasišnekučiuojam ir einam ruoštis. tada būna bandau išgaut ko norėjau, bet daugiau tokie kontroliniai gaunas. kai pagauni, kad ir poza, šviesa ir svarbiausia kūnas gražiai atrodys, darau jau tuos tikruosius. tada tik žaidžiu su pačiu fotiku, aukščiais, objektyvais. va taip pas mane būna