Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Opa @ 2009 03 16, 20:24)
C-girl, gera mergytes fotografuot, a?  (nelemta jau mums matyt  doh.gif )

Aiii kaip gera biggrin.gif tik gaila, kad ne savo... biggrin.gif

Paskutine tavo nuotraukye su nuotaika, na pirma irgi biggrin.gif O jus cia vaziuojat, ar stovi masina..???nes vaikiuks tai neprisegtas kedutej... unsure.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 16, 20:30)
o aas ne temai pabaigt idedu smile.gif

Pirma puikiii rolleyes.gif
Antra nei idomi, nei sukelia koki jausma, nei suprantu... cool.gif O siaip del idomumo gal papasakok ka tu pati matai sioje nuotraukoje ax.gif

Wyshniuk, kaip Guscius isaugees blink.gif Grazi nuotrauka, kokybe stulbinanti thumbup.gif Noriu spalvotos biggrin.gif

Sea, labai patiko dukrytes antrasis portretukas. Labai stipriai nekliuvo tie seseliai ant veikduko, bet vis del to kai pamaciau pataisyta varianta- pataisytas geriau ziuris. Nuostabi princeses sypsena ir grazios spalvos wub.gif

Aciu Baccardi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2009 03 16, 22:30)
drinks_cheers.gif
o man patinka antroji. būtent dėl buities, dėl butelių, toks lyg ir vogčiomis darytas kadras. faina.

Nu as irgi matau- buitis...na ir? biggrin.gif Buteliai ir netycia i kadra papuolus merginos galva...
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 16, 22:43)

Nu as irgi matau- buitis...na ir? biggrin.gif  Buteliai ir netycia i kadra papuolus merginos galva...

merginos galva ten papuolė tikrai ne netyčia.
žodžiu... nenoriu beprasmiškai ginčytis. nes tiek tu, tiek aš esam savaip teisios... tiesiog šiandien man geriau yra merginos galva nei išlaižyta, teisinga sukomponuota ir sufokusuota foto... kaip galvosiu rytoj - nežinau smile.gif gal vėl norėsiu "teisingų" nuotraukų, o gal ir ne.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 03 16, 23:19)
žodžiu... nenoriu beprasmiškai ginčytis. nes tiek tu, tiek aš esam savaip teisios... tiesiog šiandien man geriau yra merginos galva nei išlaižyta, teisinga sukomponuota ir sufokusuota foto... kaip galvosiu rytoj - nežinau smile.gif gal vėl norėsiu "teisingų" nuotraukų, o gal ir ne.

drinks_cheers.gif
As ir nesigincyju, tik pasakiau ka as matau..(arba nematau) ax.gif Dauguma Gaziulkos nuotrauku man labai patinka, bet va si...tiesiog nesuprantu 4u.gif
Atsakyti
oj, nu ne, jeigu jau diskusijom, tai koki nors vertesni autoriu siulyciau pasirinkti, negu kad ta mano antra fotke. nera ji man kzk nereali (maziausiai patinka, kad sviesos geros nebuvo), nei jausmus sukelia, man tai tiesiog portretas kitaip - ir tas man patinka. kazkodel siuo metu veza butent tokia kompozicija, nei galva, nei buteliai nera atsitiktiniai. vienas is tu kadru, kuri is pradziu pamaciau akimis ir zinojau, kad jo tokio noriu.

dar man kzk patiko pupeliuko naujadaras - photostock ataskonis smile.gif nu tikrai kzk gerai atspindi situacija, ir apibudina to tipo nuotraukas. ir as galvoju, kad geras fotografas turi sugebeti padaryti ir tokias, bet kartu ir nueiti dar kazkur toliau (tik kur tai jau nezinau)
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 03 17, 00:19)

Gerai čia surašei. Aš gi klaidžiojau visokio MIAno ieškodama, oranžinius cross'us darydama, dabar va klaidžioju stock'ines nuotraukas lauždama. Jau norisi kažko vėl daugiau.. Skonis mano nesikeičia, bet keičiasi visoki niuansai - man dabar kokybės reikia, nes į šoną nuvažiavau bebandydama. Padarysiu kokybę, eisiu mIAno ieškot.

O dabar einu gult biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 17 kovo 2009 - 00:02
Gaziulka, visiskai supratau ka nori pasakyti ir sutinku paskutiniu sakiniu drinks_cheers.gif
Del pastarojo, paskutinio portreto, tau jis patinka, kad kitaip. O pvz. as asmeniskai savo portreto tokio nenoreciau...na kad prie buteliu blush2.gif Bet cia jau mano problema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 17, 01:00)
Gaziulka, visiskai supratau ka nori pasakyti ir sutinku paskutiniu sakiniu drinks_cheers.gif
Del pastarojo, paskutinio portreto, tau jis patinka, kad kitaip. O pvz. as asmeniskai savo portreto tokio nenoreciau...na kad prie buteliu blush2.gif Bet cia jau mano problema biggrin.gif

Va va, man irgi buteliai nepatinka blush2.gif visa kita gerai smile.gif Nors buteliai būna ir gerai atrodo..

ai tiesa, ėjau gult biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 16, 16:04)

ai tiesa, ėjau gult biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 17, 00:00)

ne perdaug garbes tiems buteliams? lotuliukas.gif
o mes kartais su domu pavartom albuma, kur jis metuku proga ejo fotosesintis, as tada nedaug ka apie foto ismaniau, kazkur nuejom, nu ok - palyginus kokybiskos foto, bet is dabartines perspektyvos tai ziuriu ir galvoju - kodel tie ganteliai, kodel tos kopeteles, kankoreziai ir zaisliukai ne musu... nes is ju prisimenu tiesiog ta fotosesija, bet ne kuo mes tuo metu gyvenom. tai turbut del to tas foto "prie buteliu" siuo metu labiau ir vertinu - nes jos labiau pasako, kur sedejom, su kuo alu gerem ir ant kokio aliejaus ta kugeli kepem biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Baccardi, Cgirl 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 17, 00:15)
ne perdaug garbes tiems buteliams? lotuliukas.gif
o mes kartais su domu pavartom albuma, kur jis metuku proga ejo fotosesintis, as tada nedaug ka apie foto ismaniau, kazkur nuejom, nu ok - palyginus kokybiskos foto, bet is dabartines perspektyvos tai ziuriu ir galvoju - kodel tie ganteliai, kodel tos kopeteles, kankoreziai ir zaisliukai ne musu... nes is ju prisimenu tiesiog ta fotosesija, bet ne kuo mes tuo metu gyvenom. tai turbut del to tas foto "prie buteliu" siuo metu labiau ir vertinu - nes jos labiau pasako, kur sedejom, su kuo alu gerem ir ant kokio aliejaus ta kugeli kepem biggrin.gif

Oi tai jei mes pradesim kalbeti apie nuotraukas kur vaikai konkoreziais, zaisliukais, krepsiukais, kompu kybordais ir t.t. apkrauti ir prie fono pasodinti, tai as tada 100 kartu geriau pasirenku ta nuotrauka su buteliais lotuliukas.gif

Nors yra fotografu fotografuojanciu studijose su skoniu(kad ir musu sviecia), pvz. Jennifer Loomis man visai patinka
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 17 kovo 2009 - 00:38
user posted image
cia kas spalvu norejot biggrin.gif mirksiukas.gif

ir einu apziuresiu, ko per dienele ikelet smile.gif
Atsakyti