Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2009 03 24, 01:57)
As tyliai ir niekam nerodysiu biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 03 24, 02:08)
Nuotaikingai thumbup.gif  Nors man kokybes truksta ax.gif

kuria prasme kokybes? Atspausdinau tokia nuotraukyte 30x70 paklijavau ant kapos ir uzlaminavau. atspausdinta ziurisi kaip su juosta fotografuota. man asmeniskai isciustintos, be grudo nuotraukos nuobodokai atrodo. bet vis vien nooreciau kad pakuomentuotum daugiau apie kokybe...jei gali smile.gif

QUOTE(inc @ 2009 03 24, 12:27)
sakykit, gal turit kur favorituose kokiu smagiu fotografu kurie nestukes graziai fotkina, ka? truksta mano akims peno.
dvi kaimynkas noriu skubiai iamzint, o tai dar jos man ir pagimdyt suspes  lotuliukas.gif

Gediminas Zilinskas idomiai
REDLUK studija
in-usu sttudija

Atsakyti
Smiltis, labai gražu bigsmile.gif
Man ypač antroji patiko. Tokia taisyklinga - lygiagretės ir statūs kampai smile.gif

Vyšnia, labai skaidrus pirmasis portretas. Man vos vos platesnės ryškumo zonos norėtųsi, kad ir antroji akytė tilptų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rositafoto @ 2009 03 24, 14:08)
biggrin.gif 
Gediminas Zilinskas idomiai
REDLUK studija
in-usu sttudija

manau, kad ji turėjo omenyje, kad nuotraukos ganėtinai išdegusios ir fokusas kažkur plaukioja.
Atsakyti
sveiki smile.gif
stabdžiau paskutiniu metu su komentarais, nes tik patinka-nepatinka vistiek komentuoju, nemoku išsamiai plepėti ax.gif bet temą seku.
mačiau Sea_ naujas spalvas, Saulės Pūgos skrajojimus, Hi:) karuselę, c-girl "Star Wars" patiko, tas spindulys aky visai netrukdė, gal tik didesnės foto norėjosi smile.gif Smilčiaus pajūrys labai toks mistiškas, patiko labai, spalvotas kūdroj mačiau, bet JB man tokios paslaptingesnės, nuotaika visiškai kitokia, nei spalvotų.

draugė buvo atsivežus kelis objektyvus - žuviaakį, monoklį, tai pažaidžiau mažumėlę smile.gif

Smilčiau, apie seriją klausei, tai įmečiau dienoraštin
Atsakyti
rositafoto, manau, kalbėdamos apie kokybę merginos tikriausiai turėjo omenyje fokusus-marokusus, išdegimus ir pan. - techninę kokybę smile.gif
bent jau man bent jau iš pateikto varianto kūdroje nėra panašumo su juosta. aišku, spausdintas variantas gali visai kitaip atrodyti, gaila, kad jo nematom.
ai, ir man dar atspalvis nelabai, bet man jis visada nelabai, tai gali ir nekreipti į tai dėmesio smile.gif
Atsakyti
Mano pora nuotraukų komentarams:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokia antra, Evitafoto.... wub.gif Mmmmm, kaip mėgstu tokias. Visos tos linijos, įlinkiai iškilumai, paslaptis, nuotaika. Man patinka. Aš kitaip nemoku komentuoti smile.gif
Atsakyti
rositafoto, tikraja ta zodzio prasme- kokybes smile.gif Jau bite maja ir sayonara pasake viska ka ir as matau ax.gif Fokuso nebuvima, isdegimus....nezinau gal tavo toks uzmanymas buvo... biggrin.gif
I juosta man ne kiek nepanasu, nes apti fotografuoju i juosta karts nuo karto, tai skirtuma matau 4u.gif

evitafoto, antra puiki wub.gif Pirma kai pamaciau tai sekundelei susitingau koks geras kadras...visuma labai patinka, spalvos, apsvietimas, garbaneliu minkstumas...Bet jau akytes tai specialiai uzsarpintos, taip daugokai sakyciau blush2.gif kaip kokios sagutes... 4u.gif

Degute 4u.gif
Atsakyti
Saulės pūga, c-girl, ačiū.
Abi nuotraukas šarpinau su sharpen edges ir numažinau iki 70% opacity, pasirodo ir tiek buvo perdaug. Akių specialiai nešarpinau.
Atsakyti
Evitafoto,abi nuotraukos labai grazios wub.gif

Rositafoto,kritika taiklia merginos issake 4u.gif
Atsakyti
evitafoto, o kur tu ta sharpen edges randi? g.gif Turbut akytes ir taip jau ryskios buvo... biggrin.gif
Man labai patiko fonas toje nuotraukoje su mergyte wub.gif ir rubelis, ir garbanytes- toks klasikinis vaiko portretas wub.gif
Atsakyti
Opa, kaip tu gražia komentuoji...o man tokia..nežinau kas - kaip ant batuto - minčių yr , minčių nėr, noro yr, noro nėr...tai su rezultatais...tiesiog nėr, paskutinėm dienom esu viskuo nepatenkinta, nuotraukas dėlioju kūdron tik gyvybės ženklus parodyt...griebiu šio, griebiu ano ir nieko...ir tiek blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia kaip vakar vienas kūdrinis personažas susakė "Это не ты говоришь! Это кричит твой вакуум!.. ", tai va bendrai kažkaip labai labai prisitaikiau gal ir ten kur nė netaikyta buvo...toks tikslus būsenos apibūdinimas, kad tiksliau sunku pasakyt...

Ajei kokia 2 evitos faina, nors eik ir savas prasitrink iš nevilties... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 24 kovo 2009 - 18:24