Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2009 03 24, 00:50)
drinks_cheers.gif Ta pati galiu pasakyti 4u.gif

Cia gerai ar blogai biggrin.gif
Atsakyti
Smiltis,2ir 3 labai patiko 4u.gif

Wyshnia, wow wub.gif graziai paglamurinai 4u.gif
Atsakyti
Laba.. Norėčiau ir aš jungtis į fotogtrafių būrelį 4u.gif
Nesu tikra, ar nuotraukėlę pavyks įkelti, bet bandau... Čia tiesiog, prieš miegą - toks pasakų namelis... gal truputį ir kraupokai atrodantis... o gal tiesiog paslaptingas smile.gif ax.gif
Labanakt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 23, 23:50)
Wyshnia, siela atsigavo rolleyes.gif  Patinka viskas, siaura ryskumo zona, svelnumas, minkstumas, vertimas i j/b wub.gif Pavydziu tai moteriai, noriu ir as savo tokio portreto doh.gif
O tu ar valai nuo nuotrauku triuksma? Jos tokios steriliai svarios pas tave, be jokio menkiausio grudelio...Gal gali pasidalinti blush2.gif

blink.gif As tikrai galvojau, kad nusvilpsit doh.gif

Ne, nevalau, kazkada bandziau, ale labai visa nuotrauka nusiglamurina tada. Stengiuosi kuo mazesni ISO naudot, kas liecia veidus, tai merginom bandau su SP ikelta pamoka ''pagrazint''...

Ikelsiu siaip ''turistine'' nuotrauka. Yra ir triuksmu, ir viso kito... doh.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 03 23, 23:56)
Cia gerai ar blogai biggrin.gif

Labai gerai 4u.gif

QUOTE(komplikuota @ 2009 03 24, 00:08)
Laba.. Norėčiau ir aš jungtis į fotogtrafių būrelį  4u.gif 
Nesu tikra, ar nuotraukėlę pavyks įkelti, bet bandau... Čia tiesiog, prieš miegą - toks pasakų namelis... gal truputį ir kraupokai atrodantis... o gal tiesiog paslaptingas smile.gif  ax.gif 

Kad taip dar ne per pati nuotraukos viduri... Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti

Kad taip dar ne per pati nuotraukos viduri... Sveika prisijungus 4u.gif
[/quote]

Ačiū smile.gif Dėl namuko viduryje tai ir pati abejojau - tačiau tiesiog nenorėjau saulės visiškai i kraštą nugrūsti, norėjau palikti ją kaip akcentą, tai taip ir gavosi, kad namukas beveik centre ax.gif
Atsakyti
Komplikuota, sveika prisijungus 4u.gif nuotraukai tavo erdves truksta ir per tamsi ji man ir centrinis kadravimas kliuna. p.s o tu tikrai naujoke?

Wyshnia, man spalvos nepatinka 4u.gif bet cia turbut mano iskreiptas spalvu skonis pasidare, tai gal geriau tyleti man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 24, 00:24)
Wyshnia, man spalvos nepatinka  4u.gif bet cia turbut mano iskreiptas spalvu skonis pasidare, tai gal geriau tyleti man blush2.gif

lotuliukas.gif Netylek, sakyk... Tokie dalykai banguoja ir man, tai nebeimu i galva biggrin.gif Ta nuotrauka kaip ir ne komentarams, o tik parodyt, kad ir pas mane visokiu yra - triuksmuotu, paprastu kaip trys kapeikos, su suoliukais ir tvorom svyranciais... biggrin.gif
Atsakyti
Wyshnia, supratau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
sakykit, gal turit kur favorituose kokiu smagiu fotografu kurie nestukes graziai fotkina, ka? truksta mano akims peno.
dvi kaimynkas noriu skubiai iamzint, o tai dar jos man ir pagimdyt suspes lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieko negaliu komentuot, nes pusė puslapio nukąsta schmoll.gif

Wyshnia, aš vis tiek nesuprantu KAIP Tu tokias stiklines foto padarai. niekaip neįsivaizduoju...

Sea, nemiegok naktį, pas mus diena tongue.gif

Inc, nežinau, ar Tau patiks. Gal jau ir matei smile.gif

Ashley Skjaveland (nieko ypatingo, net nebežinau, kodėl ji pas mane favorituose doh.gif Gal dėl vaikų... Žr. galeriją Muse)

Anya Wait ( Gražu, tik mažai)

Deb Schwedhelm (Žr. Portfolio three; bet yra turbūt ir kituose)

Angela crutcher (Tiesiog gražu, ir ryšku ir švelnu. Visaip)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 24 kovo 2009 - 10:43
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 24, 10:28)
Nieko negaliu komentuot, nes pusė puslapio nukąsta  schmoll.gif

man irgi namuose tas pats unsure.gif

Ačiū mergaitės labai už gerus žodžius (ir už pastabas aišku thumbup.gif ), kažkaip netikėtai man wub.gif Vis tik kol kas pats procesas man dažniausiai daugiau patinka negu rezultatas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 24 kovo 2009 - 12:07
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 24, 02:28)

Sea, nemiegok naktį, pas mus diena  tongue.gif

atsikeliau lotuliukas.gif
Atsakyti