Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 23, 22:49)
Opa, dabar ir as tyliai darbuosiuos biggrin.gif

A kodel?

Vajeeetau, tik nekreipk demesio i mano komentarus, jei cia as ko prikalbejau... Nu tas mano liezuvis, as cia pagirt tave taip norejau, o va kaip gavosi... Dek, dek ir dar karta dek! Retai galiu prisijungti, nes darbe SM ATJUNGTAS blink.gif , o vakare namie nevisada jau buna laiko, todel ir pasirodau kaip jaunas menulis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 23 kovo 2009 - 21:57
Seima draugu...
http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page=[/IMG]

Atsakyti
Opa, baik tu juokus, man patinka visu komentarai thumbup.gif Tik ,kad niekas cia nuotrauku nebeda,visos tyli, uzsidare, tai ir as tyliai darbuosiuos biggrin.gif

Rositafoto, malonu susipazinti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rositafoto @ 2009 03 23, 21:48)

Man patiko smile.gif Ideja nusiknaiuksiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 24, 01:18)

Rositafoto, malonu susipazinti 4u.gif

laba, as cia jau buvau truputi...bet vis tiek, ir man malonu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 24, 01:28)
Man patiko smile.gif Ideja nusiknaiuksiu ax.gif  biggrin.gif

Tai kad uzpatentuota jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rositafoto @ 2009 03 23, 22:40)
Tai kad uzpatentuota jau  lotuliukas.gif

As tyliai ir niekam nerodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rositafoto @ 2009 03 23, 15:40)
laba, as cia jau buvau truputi...bet vis tiek, ir man malonu  ax.gif

na as turiu omeny su darbais tavo susipazint 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rositafoto @ 2009 03 23, 22:48)

Nuotaikingai thumbup.gif Nors man kokybes truksta ax.gif

Aciu uz komentarus inc ir Opa 4u.gif Su ta raudona akim idomiai...as net nepastebejau, o kai sea paminejo, tai pati pamaciau ir ziuriu, kad atrodo kaip su blykse i aki kalta(nors ten tikrai saule blakstienose).... doh.gif isemiau...bo atrodo kaip brokas blush2.gif

Viktorija, antra tvarkinga, atvirukiska, patinka... 4u.gif

Man atrodo skyrelis mirsta.... unsure.gif nieks nebenori nuotrauku det? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 24 kovo 2009 - 00:09
QUOTE(c-girl @ 2009 03 24, 00:08)
Man atrodo skyrelis mirsta.... unsure.gif  nieks nebenori nuotrauku det?  unsure.gif

kažkaip taip unsure.gif

aš vakar naktinę Palangą bandžiau fotogarfuot, kažkaip pirmą kartą išsiruošiau naktį doh.gif Įdėjau į kūdrą spalvotą seriją, bet dabar galvoju j/b dar fainiau man žiūrisi g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 23, 23:08)
Man atrodo skyrelis mirsta.... unsure.gif  nieks nebenori nuotrauku det?  unsure.gif

As pvz. nelabai turiu, ka det 4u.gif Draugai, gimines, artimieji... Jokiu menu, tai net nzn, ar idomu... Pas mus gi nuotraukos dar ir kabint turi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Smilciau, eik tu sau...leisk atsisesti doh.gif Nu man labai grazu, ypac antra ir trecia... wub.gif Pirmoj desine per sunki...Trecioje siek tiek daugiau dangaus noreciau, nors ir ne per viduri horizontas, bet neiseina padalint i tris lygias dalis...bet visumoj nesikabineju, nieko panasaus nesu nufotoografavus, man puiku 4u.gif
Ai dar... gal nuklaunuociai graziai trecioje zibinto atspindi nuotraukos apacioj nuo smeliuko ax.gif

Einu Kudron spalvotu ieskot ir petaka duot biggrin.gif
Papildyta:
Wyshnia, siela atsigavo rolleyes.gif Patinka viskas, siaura ryskumo zona, svelnumas, minkstumas, vertimas i j/b wub.gif Pavydziu tai moteriai, noriu ir as savo tokio portreto doh.gif
O tu ar valai nuo nuotrauku triuksma? Jos tokios steriliai svarios pas tave, be jokio menkiausio grudelio...Gal gali pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 24 kovo 2009 - 00:54
QUOTE(Opa @ 2009 03 23, 20:35)
Bet tiesa sakant neatpazinau is pirmo zvilgsnio - nei vaikio, nei stiliaus. Visai kitaip ir labai labai idomiai!

drinks_cheers.gif Ta pati galiu pasakyti 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 23, 22:18)
Opa, baik tu juokus, man patinka visu komentarai thumbup.gif  Tik ,kad niekas cia nuotrauku nebeda,visos tyli, uzsidare, tai ir as tyliai darbuosiuos biggrin.gif

Desiu, pazadu. Tik kad tu darbuojiesi matau daugiau uz mus visus kartu sudejus, tai ir iseina taip, kad daugiausia tavo nuotrauku ax.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 03 23, 23:41)
aš vakar naktinę Palangą bandžiau fotogarfuot, kažkaip pirmą kartą išsiruošiau naktį  doh.gif Įdėjau į kūdrą spalvotą seriją, bet dabar galvoju j/b dar fainiau man žiūrisi  g.gif 

Nu labai net fain smile.gif Ypac paskutine rolleyes.gif
Atsakyti